Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

sveikos 4u.gif
o as parsisiunciau sita rinkinuka mirksiukas.gif po truputy oda patepu kartais pratinu kad is kart soko negautu,bet is tikro nieko gerai tiko iskart,poto intensyviau naudosiu matysiu ar bus kokie rezultatai 4u.gif

http://www.clinique....CT_ID=PROD13506

Atsakyti
QUOTE(Mešqtė @ 2008 10 02, 02:33)
PAGALBOS !!! Esu saltojoje Islandijoje,veidas ir taip reguoja,kai nemato saules,o dar be to dirbu virtuveje-kepu mesas,todel visi garai tiesiai i veida.Mano veidas,kaip tikros baidykles,bet butent vienas sonas isbertas labai.patikekit priemoniu turiu nemazai ir tikrai atsakingai priziuriu veida.noriu isbandyt veido priemones Clinique !! teko tureti tusa,seselius-tikrai patiko.bet neteko naudoti kremuku.Mergaites,parasykit kokie kremukai jum pamacijo? dekui labai !  wub.gif
beje.. parasyk nuo veido prausiklio..iki kremuku,nes nusipirksiu viska  smile.gif baigias mano krempudra,baigias egipto zeme... kremai,veido valikliai ir t.t todel viska ruosiuos pakeisti i Clinique  thumbup.gif  man 19 ir nelabai zinau savo veido tipa  wub.gif  wub.gif  manyciau,kad riebokas blush2.gif 
lauksiu ziniu mergickos  ax.gif  cool.gif

Laukiu ziniuuuu !!!! wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kuri esat bandziusi ka nors is Acne solutions serijos?labai noriu parsisiusti rinkinuka pamegimnimui,tik nzn ar verta biggrin.gif
Atsakyti
labas smile.gif kiek esu bandzius Clinique tai viskas thumbup.gif tiek prausikliai, kremai, tiek dekoratyvine kosmetika wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 10 02, 17:40)
Sveikutes,gal kuri esat bandziusi ka nors is Acne solutions serijos?labai noriu parsisiusti rinkinuka pamegimnimui,tik nzn ar verta  biggrin.gif

As turiu sita rinkinuka, labai esu patenkinta thumbup.gif . Oda graziai isvale, man patiko.
Atsakyti
Aš naudoju maskuojantį pieštuką - superinis smile.gif
(tik kaina nesuperinė) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 07 31, 14:30)
na tiesiog nebera tu juodu taskiuku porose  ax.gif , net nezinau kaip cia aiskiau paaiskint smile.gif. Oda pasidare tiesiog daug svaresne smile.gif

O kur ta stebuklinga daikta galim isigyti blush2.gif
Atsakyti
Lupu blizgis superbalm nuostabus:) tikrai gerai drekina lupas. Turiu 01 numeriuka - apricot. Galetu buti ir sviesiu atspalviu..
Atsakyti
Sveikos 4u.gif stai nusipirkau clinique rinkinuka ( 3-STEP SKIN CARE SYSTEM) ieina (LIQUID FACIAL SOAP OILY SKIN FORMULA) losjonas (CLARIFYING LOTION CLARIFIANTE) ir ( DRAMATICALLY DIFFERENT MOISTURIZING GEL ) prasymas butu toks - papasakokit kaip naudoti ax.gif kol neparasysit ,todel nenaudosiu lotuliukas.gif beje mokejau,uz wisa rinkinuka 58lt (islandijoj ) dekui,lauksiu ziniu smile.gif
Atsakyti
nu gi negalejau issidet,tai ejau isbandyti tongue.gif rodos wiska naudojau taip,kad reikia.odyte svelni,netempia g.gif nu zesim gal ir patiks mano odai sios priemones smile.gif oo ryt vel sausiu i prekybos centra,nes nuolaides clinique dekoratyvinej kosmetikai thumbup.gif tai dar ka nors isigysiu wub.gif noriu visa savo kosmetine pakeisti - clinique produkcija smile.gif pam,param....lauksiu rezultatu ! labanaktis....
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif noriu krempudros,prasau pasiulykit ka nors.noriu,kad lengvai dengtusi butu lengvute smile.gif dekui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mešqtė: 11 spalio 2008 - 13:14
hmm..kaip matau likau viena Clinique gerbeja g.gif blush2.gif tai kur pabegot mielosios? verysad.gif turiu klausimu jums tongue.gif beje,snd isigyjau -sveiciamaja riebios odos prieziuros priemone smile.gif naudoju tris zingsnius ir mano veidukus taisos,todel skubiai noriu dar ir krempudros,kaukes,maskuojancio piestuko smile.gif ir t.t
Atsakyti