Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

O kokios Clinique priemonių kainos?
Atsakyti
Tureciau greitu laiku gauti dramaticaly different moisturiser'i ir krem pudra. Kai gausiu parnesiu kaip ir kas smile.gif Gal yra naudojaciu pudra? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 07 31, 23:40)
Tureciau greitu laiku gauti dramaticaly different moisturiser'i ir krem pudra. Kai gausiu parnesiu kaip ir kas smile.gif Gal yra naudojaciu pudra? Kokie butu atsiliepimai?

labai domina atsiliepimai apie moisturaiseri- o kokiai odai perki?
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 31, 22:46)

Sausai. Kai tik sulauksiu rasysiu atsiliepimus. Siaip kiek girdejau nuomoniu apie ji tai tik geros bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esprit @ 2008 07 30, 09:15)
Siuo metu as naudoju Acne solutions rinkinuka: drinks_cheers.gif

O kur pirkai ir kokia jo kaina?Pabaigus priemones, zadu isbandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(werda @ 2008 07 31, 22:04)
O kur pirkai ir kokia jo kaina?Pabaigus priemones, zadu isbandyti 4u.gif

pirkau tiesiai is clinique internetines parduotuves per SM tarpininke. Jo kaina 32.5$
Atsakyti
Na kad visi cia giria, tai ir as noriu ax.gif Dar ziemos pabaigoj isigijau krempudra Clinique Supermoisture Makeup rolleyes.gif Na tikrai gera pudryte, mano sauasai odai buvo pats tas thumbup.gif Visai negaila pinigu kuriuos sumokejau, nes tai pirma pudra nuo kurios visai netrauke odos, aisku vasarasi tai jau gal kiek ir per riebi, bet taip tai ner ka lygint su visokiais l'oreal ir pan, nors ir kaina jau kita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 07 31, 22:46)

turiu superdefence triple action moisturizer SPF25 - labai geras daikciukas
dar labai patinka supermoisture makeup teint hydratation maximum - irgi nerealus reikaliukas. Perku sausai odai, kol kas nieko geresnio neturejau, nors neteigiu, kad nera. Tiesiog nebesinori ekspermentuoti
Atsakyti
Manes sita firma kazkaip niekada netrauke, bet isigijau kelis produktus ir likau laabai patenkinta thumbup.gif Turiu makiazo valymui balzama, paakiu kremuka ir lupu blizgi - nu viskas tiesiog pasakiska thumbup.gif Tik blizgis gal kiek pasausina lupytes. g.gif Tiesa, nezinau su kuo tas nepatrauklumas man pacios firmos, nes is to ka anksciau turejau (pudra, lupdazi, krema, scrub'a) atrodo viskas tiko ir atitiko odos poreikius (nors gerai nepamenu, nes man buvo kokie 16-17m.).
Atsakyti
As ir turiu keleta gaminiu is sios firmos, bet kartais mane atbaido priemoniu kvapas, na nezinau kaip naturaliai kosmetikai tai labai nenaturalus astrus spiritinis kvapas jauciasi.
Bet krempudra ir zingsneliais nesisikundziu atrodo odai tinka, tik kad viena kosmetologe sake, kad tai labai stipri kosmetika prie jos oda greitai pripranta tai visai nieko nebesuprantu kur cia ta tiesa ir kuo cia tiketi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nakte @ 2008 08 17, 14:04)
As ir turiu keleta gaminiu is sios firmos, bet kartais mane atbaido priemoniu kvapas, na nezinau kaip naturaliai kosmetikai tai labai nenaturalus astrus spiritinis  kvapas jauciasi.
Bet krempudra ir zingsneliais nesisikundziu atrodo odai tinka, tik kad viena kosmetologe sake, kad tai labai stipri kosmetika prie jos oda greitai pripranta tai visai nieko nebesuprantu kur cia ta tiesa ir kuo cia tiketi.  g.gif

Man irgi nepatinka, kad priemones su alkoholiu. unsure.gif Naudoju makiazo valymui Clinique balzama, tai galvojau ir tonika pirkt is ju, bet tas alkoholis ir jautri oda man visai nesiderina, tai nusipirkau Dior bealkoholini schmoll.gif
Atsakyti
Nusipirkau siandien Sarmoj krempudryte,ir ka manot, blink.gif sena,ne i galva neatejo atsidaryti ir pauostyti,vis gi nemazi pinigeliai 98lt.smirda seniena nors tu ka,ryt eisiu "pyktis" gun_bandana.gif i parde, tai kazkaip nepasiseke man pirmas bandymas doh.gif
Atsakyti