Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Aš dar nenaudoju. Prkau iš Seeme paakiams, bet dar nepradėjau. Taigi papasakokit ką nors surrender: help.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai nieko neturėjau, vis pagailiu pinigučių biggrin.gif Bet vat viena drauge dievina tą kosmetiką, sako super super super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Vėliau gali parašyt savo nuomonę, gal ir aš pagaliau susigundysiu 4u.gif
Atsakyti

biggrin.gif as irgi pas Seeme paakiam paemiau, bus prie tu is sarmos, na konsultante sake kad visi ja super patenkinti tai del to ir teiraujuosi kitu kaip jiems
Atsakyti
QUOTE(Šokoladka @ 2005 07 29, 10:43)
Aš asmeniškai nieko neturėjau, vis pagailiu pinigučių biggrin.gif Bet vat viena drauge dievina tą kosmetiką, sako super super super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Vėliau gali parašyt savo nuomonę, gal ir aš pagaliau susigundysiu 4u.gif

na kaina tikrai ne is pigiuju uz krema paakiams ir viedo krema sumokejau 260 lt, bet galvojau jei tikrai stebuklus daro mirksiukas.gif verta pabandyti
Atsakyti
As turejau is Clinique Daytime Shield krema,tai is serijos Blemish Control.Kremas buvo visai nieko,spuogelius ir kitas demes apgyde.Bet nepatiko,kad veidas blizgejo.Labai patiko pylingas veidui irgi riebiai odai.Vienas is mano mylimiausiu pylingu.Clinique kremai ir priemones yra suskirstytos i 1,2,3,4.Tai as seniau naudodau 4,dabar oda labai issausejus tai naudoju 2,3.
Atsakyti
As gal metus naudojau keleta produktu is Clinique linijos, tik kaina kandziojasi, bet siaip nusivilti neteko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Staarm @ 2005 07 29, 11:25)
As gal metus naudojau keleta produktu is Clinique linijos, tik kaina kandziojasi, bet siaip nusivilti neteko  4u.gif

sveiki.naudoju Clinique krempudra.ji labai man patitinka thumbup.gif .ir siaip sios firmos produkcija labai gera. mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat turiu krempudra... turejau kremuka paakiams, dienini krema, prausikli... nzn, man kazkaip ne bloga ta kosmetika, bet negaliu pasakyti, kad stebuklinga... man clarins labiau tinka ir patinka, bet juk kiekvienam savo... smile.gif
Atsakyti
sveikos mergaites,

aciu uz tai kad dalinates patirtim, o kaip ten su tom 1,2,3,4 seriom? pagal ka jis kiriama?

o kaip del Claris kosmetikos, koks efektas kainos
Atsakyti
[quote=Magas,2005 08 01, 14:18]
sveikos mergaites,

aciu uz tai kad dalinates patirtim, o kaip ten su tom 1,2,3,4 seriom? pagal ka jis kiriama?

Na, aš turiu 2 liniją - ten trietapė: prausi, tonizuoji, drėkini (maitini).
Ir mano draugė, pasirodo, jau apie metus turi, tik dabar išsikalbėjom. Viskas tikrai neblogai, tik kainos Lietuvoj nesąmoningos. Prašykit, kad kas iš užsienio parvežtų - tiek is JAV, tiek is Europos apie 2 kartus kai kas pigiau išeina. Tarkim, už tušą High impact Ispanijoj apie 15 euru mokėjau, pas mus apie 80 lt.
Atsakyti
[quote=Skarlet,2005 08 01, 14:42]
[quote=Magas,2005 08 01, 14:18]
sveikos mergaites,

Na, aš turiu 2 liniją - ten trietapė: prausi, tonizuoji, drėkini (maitini).
Ir mano draugė, pasirodo, jau apie metus turi, tik dabar išsikalbėjom. Viskas tikrai neblogai, tik kainos Lietuvoj nesąmoningos. Prašykit, kad kas iš užsienio parvežtų - tiek is JAV, tiek is Europos apie 2 kartus kai kas pigiau išeina. Tarkim, už tušą High impact Ispanijoj apie 15 euru mokėjau, pas mus apie 80 lt.
[/quote]
Man rodos kainos labai panasios. Bent jau europoje.As pati pirkau uzsienyje, tai visu kainu nepamenu, bet pav uz muila mokejau 13 svaru (65 litai). Siaip kosmetika tikrai gera. Na bet kaina doh.gif
Atsakyti
na tai va reiskia kokybe reikalauja daug islaidu doh.gif
man kiek panaudojau tai fainai odai lyg patinka, bet TOKIO poveikio nepastebejau, bet manau tikrasis poveikis paaiskes po kokiu 5-10 m. kaip manot mirksiukas.gif
Atsakyti