Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Turėjau apsauginius kremus nuo saulės: veidui ir bendrai kūnui thumbup.gif Tikrai labai geri, nealergizavo odos (kaip kai kurie kiti) ir labai gražiai įdegiau
Atsakyti
Turiu clinique paakiu krema thumbup.gif is visu bandytu labiausiai patinka,taip pat turejau veido krema,geras,bet Estee Lauder patinka labiau biggrin.gif Tusas turejau - nepatiko.Tusa naudoju Estee Lauder
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2005 08 14, 22:35)
Turiu biria pudra.Dar tokio stebuklo nesu bandziusi.Oda lyg silkine,malonu liest ir veido odos nesutraukia kaip nuo kitu pudru.O plauku serumas zvilgesiui tai LIUX!plaukai kaip is reklamu,minkstai ir lengvai krenta.Pasidaro ypatingai svelnus ir paslkankus.Uzsikabliavau biggrin.gif Karta pabandzius-nebegaliu sustot thumbup.gif

O kur pirkai? As irgi is siauliu.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2005 08 02, 17:21)
gali pasiziureti va cia, jei neskaitai angliskai galiu papasakoti, bet pinigu jis tikrai vertas. Turejau ir Estee Lauder, bet Clinique neprilygsta  mirksiukas.gif

http://www.clinique....UCT_ID=PROD5423

Na patį tušą esu turėjusi, nepasakyčiau, kad jis man labai būtų patikęs, aišku neblogas, bet, MaxFactor tikrai man net ir geresni tušai, o ir kaina mažesnė, beje tušą pirkau ne Lietuvoje, o Airijoje. Na jis tepėsi tikrai gerai, nenubyrėdavo, tačiau nei tankino nei ilgino blakstienų, o turėjo, na žodžiu, nežinau gal jis mažiau blakstienom kenkė, bet šiaip tikrai nieko ypatingo. Buvo neblogas, bet stebuklų nedarė rolleyes.gif
Atsakyti
Clinique turejau kelis produktus. Kaina nemaza, bet nieko blogo pasakyti negaliu. Paskutinis pirkinys - a la lupu piestukas. teko pripazinti, kad uzsienyje jis pigesnis negu sarmoj. Taigi parveze drauge is Vokietjos. Palyginimui galite nueiti i www.douglas.de
Atsakyti
Kadadoje dirbanti su kosmetika drauge ir jos motina sake, kad Clinique tinka tik jaunoms merginoms aarba moterims, nes si kosmetika yra gera, bet ji nieko nedaro. veido kremai tikrai nepaknks, tik jokio stebuklo ir nepadarys. kiek bandzius as esu (prausikliai, muilas, kvepalai, dekoratyvine kosmetika) viskas ir atitiko ta posaki -- gerai, bet nenaudingai smile.gif
niu bet cia tik mano nuomone, dziaugiuosi kurioms jinai padea 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivute @ 2005 08 24, 12:33)
Na patį tušą esu turėjusi, nepasakyčiau, kad jis man labai būtų patikęs, aišku neblogas, bet,  MaxFactor tikrai man net ir geresni tušai, o ir kaina mažesnė, beje tušą pirkau ne Lietuvoje, o Airijoje. Na jis tepėsi tikrai gerai, nenubyrėdavo, tačiau nei tankino nei ilgino blakstienų, o turėjo, na žodžiu,  nežinau gal jis mažiau blakstienom kenkė, bet šiaip tikrai nieko ypatingo. Buvo neblogas, bet stebuklų nedarė  rolleyes.gif

cia ne apie tusa kalba buvo, pasiziurek atidziau, ten primer... mirksiukas.gif

o be to pati zinau, kad stebuklu nedaro. Nemanau, kad nors viena kosmetikos priemone daro kokius tai stebuklus schmoll.gif bent jau ne man.. tongue.gif

GUGUCIA, drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maya: 24 rugpjūčio 2005 - 18:00
cia gal ne i ta tema, bet apie Clinique ax.gif
gal kam reikia, galiu pasiulyti parduoti Clinique clarifying lotion 2, ir muila is tos pacios serijos. visiskai nenaudoti, drauge parveze - o mano odai netinka cry.gif nes man ooda sausoka,o cia riebesnei odai ir viena karta pabandziau su losjonu pasitepti - labai tempe oda , o muilo net nebandziau.
Atsakyti
Man taip pat patinka clinique kosmetika. Jau kokius 5 metus naudoju clinique happy kvepalus, dušo žėlė, bei kūno kremą. Tas kvapas mano mėgstamiausias. Tik kūno kremas tokio truputi per aštraus kvapo. Patinka drėkinamasis veido kremas, jis labai gerai įsigeria ir yra bekvapis.
Atsakyti
Piestukas nuo spuogu beveik jokio rezultato neduoda. Nuo losjono oda tik dar labiau blizga ir rausta. kam reikia, dovanoju ta losjona.
Atsakyti
nemazai kas is mano draugiu naudoja sia kosmetika ir yra labai patenkintos, bet man ji netinka- labai blizga oda, kad ir ka benaudociau unsure.gif
Atsakyti
Turiu visa riebiai odai skirta kolekcija (prausikli, "miuliuka", losjona ir krema , vartoju 3 men ir resultatais patenkinta. Kremas neriebus, neblizgina ir greitai susigeria. Prausiklis super, labai mazai reikia, gerai putoja ir sauniai pasalina "purvus" smile.gif Odos bukle pagerejo, maziau spuogeliu, inkstiriuku ir nepleiskanoja. taip pat nusipirkau tusa " clinique mascara impact optimal" gaila, bet apie ji neiko gero neturiu ka pasakyti, sepetelis storas, blakstienos veliasi, zodziu tikrai niekam nepatariu pirkti siuo tuso schmoll.gif ;
Atsakyti