Ir artimiausiu pirkiniu sarase naujoji paraudimus maskuojanti pudryte - turejau megineli, tai siandien isbandziau. Ant veiduko turejau tokia raudona demele (lyg ir noretu spuogiukas kilt, bet nieko nekilo, tik labai paraude pora dienu), tai kuo puikiausiai uzmaskavo
Is Clinique nelabai ka naudoju ir megstu, bet jau ne pirmakart nusipirkau makiazo valymo balzama - pats paciausias kada nors turetas valiklis
Ir artimiausiu pirkiniu sarase naujoji paraudimus maskuojanti pudryte - turejau megineli, tai siandien isbandziau. Ant veiduko turejau tokia raudona demele (lyg ir noretu spuogiukas kilt, bet nieko nekilo, tik labai paraude pora dienu), tai kuo puikiausiai uzmaskavo
Naudoju clinique krempudra. Vieni pagrindiniu pliusu - labai naturaliai atrodo oda, neuzkemsa poru, bekvape.
QUOTE(shopingas @ 2009 03 05, 01:52)
Is Clinique nelabai ka naudoju ir megstu, bet jau ne pirmakart nusipirkau makiazo valymo balzama - pats paciausias kada nors turetas valiklis
O gali ideti nuotrauka to valymo balzamo. Jis visam veidui ar tik akims?
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 05, 11:17)
As juo makiaza nuo viso veido valau - jis ne tik akims tinkamas. Itin lengva su juo bet koki net atspariausia vandeniui tusa nuvalyt.
Vadinasi jis "Take The Day Off Cleansing Balm"
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 05, 16:10)
Tikrai vertas demesio
QUOTE(shopingas @ 2009 03 05, 16:21)
Tikrai vertas demesio
As ji turbut puse metu naudojau kol ta banke isbaigiau - reikia labai nedaug, nuvalo idealiai. Jis toks kaip minkstas vazelinas. 
Turejau ir as toki, tik man sunkiai jis nusiplaudavo (nes kaip sakei i vazelina panasus) ir akys po to apsiblause budavo
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 06, 20:13)
Turejau ir as toki, tik man sunkiai jis nusiplaudavo (nes kaip sakei i vazelina panasus) ir akys po to apsiblause budavo
kaip makiazo valikli tai galima ir pigesne alternatyva rast
(bet cia tik mano nuomone)
siandien nusipirkau drekinamaji krema (toki geltona)
veidas kaip kudikio

Niu jai vadovautis tokiu principu tai galma ir ukiniu muilu veida plauti. Ir pigu ir natur produkt
O koki drekinamaji krema nupirkai? Idek paveiksliuka
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 06, 21:13)
kaip makiazo valikli tai galima ir pigesne alternatyva rast
(bet cia tik mano nuomone)
siandien nusipirkau drekinamaji krema (toki geltona)
veidas kaip kudikio

Tai gal labai daug tepdavot? Nu bet as juo nusitepu akis, dar visa veida pamozoju ir tada isltu vandenuku nuplaunu. Tikrai neilgai plaunu, o nieko ant odos nelieka - vienas juokas man ji nuplaut. Beje, veiduku jo man uztenka mazdaug pupeles dydzio.
QUOTE(v-i-k-a @ 2009 03 06, 22:03)
Niu jai vadovautis tokiu principu tai galma ir ukiniu muilu veida plauti. Ir pigu ir natur produkt
As cia ne apie muila juk snekejau
(geda man, nes dar nemoku foto ikelt
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 06, 23:11)
As cia ne apie muila juk snekejau
man pvz Garnier ar L'Oreal kuo puikiausiai tinka, efektas dar geresnis man
jei jums tinka tai valio!!
kremukas cia http://lh4.ggpht.com...04769780401.jpg
) 
Man kazkodel nerodo
QUOTE(Wika 111 @ 2009 03 06, 22:38)
DDML. Tik va man toks itarimas - DDML nera kremas, greiciau serumas, ir ant jo dar reikia tepti krema, nes jo vieno neuztenka. Ekspertes tegu patikslina.