Įkraunama...
Įkraunama...

Clinique kosmetika

Kaip galvojate, ar clinique kosmetika Anglijoje butu pigiau? Ar apsimoketu prasyt, kad drauge nupirktu ten?
Man konsultante Sarmoj uzdejo kompaktine pudra - apsalau, taip neraliai atrode thumbup.gif
Dave pabandyt siaip kosmetikos meginuku - na nereali kosmetika. Dabar man aisku visko reikia. ax.gif Bet susidaro suma tai tokia nejuokinga doh.gif Tai galvoju, gal butu pigiau jei is Anglijos pargabentu...
Atsakyti
Sunlight, gyvenu londone, ir galiu patvirtinti, Clinique cia tikrai pigiau, negana to, buna ivairios akcijos, kai uz vieno produkto kaina gali nusipirkti du, ar pirkdamas viena gauti dovanu ir t.t. be galo, o tu akciju ypac gausu dabar - tai tikrai prasyk gerosios drauges, kad parveztu (zinoma, jeigu drauge sazininga, ir visas gautas nemokamai gerybes irgi atiduos Tau) smile.gif
O apie pacia kosmetika nelabai ka galiu pasakyti, nes jos visiskai nenaudoju, pamenu tik tiek, akd bendradarbe baisiai gyre kompaktine clinique pudra - matyt tikrai verta tos kainos.
Pamegink nueiti i clinique.co.uk - gal ten rasi net produktu kainas, galesi orientuotis, kur pigiau. Beja, kiek ta pudra kainuoja Lietuvoje?
Atsakyti
Dekui Kachiukai mirksiukas.gif Tada tikrai reiks paprasyt, kad parveztu. biggrin.gif
Kompaktine pudra cia kainuoja apie 100 lt.
Atsakyti
Oho, nepigu smile.gif Bet sako, tikrai verta tokiu pinigu. O Anglijos kainas gali pabandyti surasti didziausiose musu kosmetikos tinklu parduotuvese:

Boots (o cia - konkreciai Bootso parduodami Clinique produktai).
Superdrug
Dabenhams
Ar paciame Clinique puslapyje.

P.S. Kaip tik pudra baigias, zinosiu ka griebt smile.gif
Atsakyti
Bet dabar paziurejau, kad ten irgi panasios kompaktines pudros kainos, nebent ant akcijos uztaikysi smile.gif
Atsakyti
O pasirodo apgavau, sakydama, kad nieko is Clinique nesu turejus. Va, piestuka antakiams turiu tongue.gif
Atsakyti
Pasiziurejau dabar kainas - tai praktiskai tokios pacios... unsure.gif Jauciu reiks cia bandyt isigyt, ber greiciausiai po Kaledu, kai visiems dovanos jau bus nupirktos bigsmile.gif
O kaip tau tas piestukas? Yra skirtumas tarp to, kuri siaip naudoji ir tarp clinique?
Atsakyti
As kazkaip uzsimirsus buvau, nusipirkau toki L'orealio ir toki pat Clinique. Zinai, skirtumo bent jau as nepastebejau. Absoliuciai jokio. Net spalva vienoda pasirinkau. Kempineles piestuko islyginimui, kamstukai - ir tie identiski doh.gif Tik pavadinimas skirias. Gaila, kainu neprisimenu, bet jeigu Lorealis pigesnis, nematau reikalo mest pinigu balon.
Tik apie ta kompaktiine pudra tiek gero girdejau, kad paciai knieti pabandyti, bent salone pasidazyt g.gif
Atsakyti
Siandien nuejau nusipirkti kompaktines clinique pudros...bet nuspirkau krempudra biggrin.gif Na lyg ir nieko smile.gif

Taciau sumasciau nupirkti mamai dovanu ka nors is clinique kosmetikos. Paakiam, drekinanti krema ar ka nors panausaus. Bet cia skaiciau, kad si kosmetika labiau tinka jaunoms panelems. Mano mamai 43 metai... Va ir nzn ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunlight @ 2005 12 23, 21:05)
Siandien nuejau nusipirkti kompaktines clinique pudros...bet nuspirkau krempudra  biggrin.gif  Na lyg ir nieko smile.gif

Taciau sumasciau nupirkti mamai dovanu ka nors is clinique kosmetikos. Paakiam, drekinanti krema ar ka nors panausaus. Bet cia skaiciau, kad si kosmetika labiau tinka jaunoms panelems. Mano mamai 43 metai... Va ir nzn ka daryt  g.gif

Butinai parasyk, kaip tau ta "Clinique" pudra. Kaip veidelis atrodo? Kiek tiksliai kainuoja? Ar verta pudra tu pinigu?
Atsakyti
Viktuteee, na jau dvi dienas turejau isbandyti savo pudrytei tai sakyciau kad thumbup.gif
Labai ilgai islieka, pakankamai normaliai issitepa. Tiesa, jei daugiau patepi, tai atrodai kaip su pudra biggrin.gif Ta prasme matosi kad pasispakliavus. Mano oda misri tai kitos budavo l nevienodai issitepa, o sita labai graziai ant veido atrodo smile.gif
Na man patinka smile.gif Kainavo 100.
Atsakyti
Clinique turi nemazai priemoniu poroms mazinti.Gal kas naudojo ir galetu patart kuri yra tikrai efektyvi?
Atsakyti