QUOTE(Shidduh @ 2007 05 19, 15:41)
savaime suprantama, kad klausimą uždaviau tau. bet ne tam, kad tave paerzinčiau. tiesiog šia tema ne syki esu galvojus. aš nesuprantu vieno, jeigu mes esam kūrėjai ir tik nuo mūsų pačių priklauso visas mūsų gyvenimas ir mūsų aplinka, koks tada dievo vaidmuo? 

Šią temą sukūriau todėl, kad apie tai galvoju kasdien. Mėginau apie tai diskutuoti pozityvisčių temoje, bet pasijutau nesuprasta, todėl nusprendžiau sukurti atskirą temą.
Nemanau, Shidduh, kad vien nuo mūsų priklauso visas gyvenimas ir mūsų aplinka. Tame dalyvauja ir Dievas, kaip aš jį suprantu, ir tie dvasiniai vadovai, kurie mums paskirti arba kurių valdžioje esam (tarkim, Karmos Valdovai).
Bet sutikit, kad mes daug ką kuriame savo mintimis ir žodžiais. Tarkim, kalbam su kokiu nors žmogumi. Galim tą patį vienaip pasakyti ir kitaip. Tarkim, esam suirzę ir suerzinam žmogų, su kuriuo bendraujam. Jis gali įsižeisti ir t.t. Arba sugebam suvaldyti savo susierzinimą, gal atsiprašom to žmogaus, kad esam nekokios nuotaikos, ir jo nesupykdom. Juk toliau įvykiai klostysis skirtingai.
Galim priimti vienokį sprendimą arba kitokį. Vėlgi- ateitis priklausys nuo to, kokį sprendimą priėmėm.
Argi tai nėra kūryba?
"mastymas yra aisku dovana , tik mastyk nemastes lemta taip but ir bus . Niekas neturi aiskeregystes" (renax)
Kodėl niekas neturi aiškiaregystės? Dauguma ją turim, tik ne visi pripažįstam tai. Aš, pvz., spalio mėnesį žinojau, ką darysiu dabar. Žinojau, kokie manęs laukia pasikeitimai gyvenime. Jie įvyko. Galima sakyti, aš pati tuos pasikeitimus ir sukūriau. Mumyse yra žinojimas, tik ne visuomet juo patikim, norim jį išgirsti.
"nelabai logiška tema g.gif niekada nesu niekur girdėjusi,kad mes save kurtume doh.gif manau mes ,visi žmonės, paprasčiausiai augame ,mokomės ir tobulėjome.jeigu galėtume kurti save,tikrai pralenktume visus aktorius ,dainininkus,prezidentus ir t.t nes mes kurtume save iki jų lygio. schmoll.gif tai išviso temos esmės nesuprantu.čia yra daug temų išsikalbėjimui,savo nuotaikos išraiškai pateikti ir pan."
Jweigu tu nesi apie tai girdėjus, tai dar nereiškia, kad giti apie tai nėra girdėję. Yra toks forumas "Minčių fontanas", kuriame labai daug ir plačiai šnekama apie minčių kuiamąsias galias. Yra žmonių, kurie studijuoja, kaip mintimis kurti programas, kurios veiktų. Mes tas programas visi kuriame, bet darome tai nesąmoningai.
Ar būtina pralenkti aktorius, dainininkus, prezidentus? Aš asmeniškai nenorėčiau būti viena iš tų, kurie nenueina nuo žurnalų viršelių. Man tai nėra įdomu. Galima gyventi labai ramiai ir padaryti daugiau nei prezidentai...