Įkraunama...
Įkraunama...

Aš esu savęs kūrėjas...

Medini, manau, kad visai nesvarbu, ar ketini padėti kitiems, ar ne. Juk kuri save pirmiausia dėl savęs paties- dėl savo vidinės ramybės, augimo, ir pan. O paskui natūraliai ateina laikas, kai nori dalintis savo meile, ramybe, žiniomis, suvokimu...
Mūsų Vaižgantė jau labai toli nuėjusi savęs kūrimo link, todėl padeda kitiems susivokti. smile.gif Bet tam, kad duoti kitiems, reikia pirmiausia turėti pačiam. O kad turėti, reikia kurti save, savo mintis, veiskmus, prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą, o ne laukti, kol viską ant lėkštutės atneš (arba ne mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2007 06 05, 10:50)
Bet tam, kad duoti kitiems, reikia pirmiausia turėti pačiam.

Ką reikia turėti pačiam? Aš tikrai nesuprantu. Čia tas pats, kaip paskambina ir sako - "mes turim tokį dalykėlį, jis nuostabus, jums labai jo reikia". Klausi - "o čia kas?". Atsakymas - "Na jis toks... labai reikalingas".
Kodėl reikia pačiam save kurti? <VAižgante> suprantu - ji tobulina save, kad padėtų kitiems. Bet ar tai vienintelė priežastis?
Atsakyti
Tarp kitko, Medinis čia uždavė labai įdomius ir rimtus klausimus, kurių atsakymus ir man būtų įdomu sužinoti. Aš va irgi skaitau skaitau šią temą, bet taip ir nesuprantu, kokiems galams to reikia. g.gif Negi jūs čia visi diskutuojantys esate taip savimi nepatenkinti, jog dar reikia save kurti? blink.gif Aš tai, pvz. esu patenkinta savimi bei savo gyvenimu, todėl man niekad dar nėra atėję į galvą tokios mintys, kaip kažkoks savęs kūrimas ir etc.
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 06 05, 11:00)
Negi jūs čia visi diskutuojantys esate taip savimi nepatenkinti, jog dar reikia save kurti? blink.gif

Aš ne apie tai... Tam, kad atlikti kažkokį veiksmą reikalingas tikslas. Valgyti - nebūti alkanam, miegoti - nebūti pavargusiam, bendrauti - nebūti vienišam.
Koks yra saves kūrimo tikslas?
Atsakyti
gal tai noras kontroliuoti savo gyvenima?
arba tiesiog siaip kazka keisti ir kontroliuoti pagal savo supratima?
Atsakyti
QUOTE(Naoko @ 2007 06 05, 11:02)
gal tai noras kontroliuoti savo gyvenima?

Noras kontroliuoti savo gyvenimą taip pat turi kažkokį tikslą. Ką kontroliuoti, ką norima pasiekti...
Atsakyti
Medini, tu mastai vyriskai, todel nesupranti, kas darosi moterims tam tikru gyvenimo laikotarpiu... kai ypatingai norisi kontroliuoti ir keisti lotuliukas.gif del pacios kontroles ir jos teikiamo malonumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu atsakyti už visus, kokiais tikslais jie užsiima savęs kūrimu- tai kiekvieno apsisprendimo reikalas. 4u.gif
Kalbant apie mane-aš nesu nepatenkinta savo gyvenumu, ar dar kažkuo, tik paprasčiausiai mąstau, kad esu atsakinga už tai, ką turiu. Esu atsakinga už save, savo mintis, veiksmus, jausmus, ir jų pasekmes. Negali kaltinti kitų dėl tam tikrų dalykų, kurie man nutinka, negaliu keisti kitų, o tik save. Aišku, dar palieku erdvės Dievo valiai, karmai, ar kitiems, nuo manęs nepriklausantiems dalykams. Bet, juos atmetus, prisiimu atsakomybę už save. Kad nereikėtų nieko kaltinti tuose dalykuose, kuriuos iššaukiau aš pati- nano mintys, žodžiai, darbai ar apsileidimai.. Kad nereikalaučiau kitų pasikeitimo, o keisčiausi pati. Mano tikslas- savęs suvokimas, ir dvasinė ramybė, kaip jau ir buvau minėjusi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2007 06 05, 11:36)
Mano tikslas- savęs suvokimas, ir dvasinė ramybė, kaip jau ir buvau minėjusi.  smile.gif

Kaip jūs pasirinkote saves kūrimo kryptį? Kad norite būti tokia ir tokia... Kas tai sąlygojo?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 11:41)
Kaip jūs pasirinkote saves kūrimo kryptį? Kad norite būti tokia ir tokia... Kas tai sąlygojo?

Gal greiciausiai nenoriu buti tokia ir tokia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 11:41)

Taip, pasirinkimas buvo samoningas smile.gif Pagrindine priezastis - buvau pernelyg jautri. Viskam, skaudino zodziai, skaudino kitu zmoniu poelgiai, pasaulis atrode be galo neteisingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 06 05, 11:55)
Kodėl reikia pačiam save kurti? <VAižgante> suprantu - ji tobulina save, kad padėtų kitiems. Bet ar tai vienintelė priežastis?

Medini tikrai nera tokio zodzio reikia lotuliukas.gif , kurybos procesas visvien vyksta suvoki ta ar ne
Atsakyti