QUOTE(rjolancikas @ 2007 05 31, 00:11)
tai kaip suprantu tu man pritarei del vandens.is tavo parasymo -tai sanariams truksta skysciu.kaip rasai sanariu skysciu.man rodos tai rodo kad organizme truksta vandens,juk is jo gaminami visi skysciai.

dar juk buna atveju kad pradeda kauptis vanduo ant kokio nors sanario-ka tai rodo?oraganizmas taupo vandeni-pradeda ji kaupti.
niekur juk nerašiau, kad nereikia skysčių, aišku pritariu, kad reikia.Be vandens neišgyventume, senai tai žinoma.Tačiau, jei problema būtų tik vandenyje, tai nebūtų jokių ligų, geri sau ir viskas, deja taip nėra, todėl priežastis kur kas giliau, nei vandens trūkumas.Taip ir šiuo atveju, kai traška sąnariai, priežastis tikrai ne vandenyje, nemanau, kad temos autorė jo nevartoja, o ir aš pati geriu tikrai daug, tačiau trašku, brašku kaip reikiant
Papildyta:
QUOTE(Londaa @ 2007 05 29, 20:22)
Mano vaikas turi sia problemele,traska kojos ir raisciai nera stiprus daktare sake,manau pirmoj eilej cia paveldeta.Ir vis as jo negaliu pripratinti daugiau vandens gerti,o reiktu,nes kita karta mes net neitariame,kad mums yra dehidratacija truksta vandens.
labai gerai pastebėjai, kad mes dažnai nejaučiama jog trūksta vandens, o kai prasideda troškulys, tai organizmas tada jau "šaukte šaukiasi gerti"