nemanau, kad temos autorė jo nevartoja, o ir aš pati geriu tikrai daug, tačiau trašku, brašku kaip reikiant
gal tai ir netiesiogiai susiję, bet aš palyginus su kitais žmonėmis tikrai nelabai daug geriu paskutiniu metu stengiuosi, nes jau baisu... o anksčiau išgerdavau ir 2 puodukus per dieną: kava ir arbata ir viskas...
gal tai ir netiesiogiai susiję, bet aš palyginus su kitais žmonėmis tikrai nelabai daug geriu paskutiniu metu stengiuosi, nes jau baisu... o anksčiau išgerdavau ir 2 puodukus per dieną: kava ir arbata ir viskas...
Kavos prie skysciu vartojimo tikrai negalima priskirt,nes ji yra diuretikas,kaip tik salina is organizmo skyscius,kai kur kavinese prie puodelio kavos jau atnesa ir stikline vandens.Dar alkoholis yra diuretikas,o del juodos arbatos tai nezinau.
Kavos prie skysciu vartojimo tikrai negalima priskirt,nes ji yra diuretikas,kaip tik salina is organizmo skyscius,kai kur kavinese prie puodelio kavos jau atnesa ir stikline vandens.Dar alkoholis yra diuretikas,o del juodos arbatos tai nezinau.
tai va, tada gaunasi, kad iš viso minimumą gerdavau
Man ir siaubingai traska keliu sanariai. O pabegiojus dar ir skaideti pradeda... Siaip tokie traskejimai paprastai buna nuo jungiamojo sanarinio audinio trukumo. Man rekomendavo kasmet sugerti papildu sanariam (as geriu joint protektion). Bent jau skausma nuima... O siaip tau pirmiausia daug vandens reikia gerti, nes butent jo reikia daug kad tas sanarinis audinys gamintusi.
mano vyrui labai traskejo vienos rankos sanarys,tiesoig kaip kokios varstomos grycios durys ,tai jis gere ca+mg+zn,ir 1000 mg zuvies taukus,po pusmecio traskejimo beveik nebera
turiu ta pacia problema. jau nebezinau kiek metu traska keliu sanariai, negana to, atsitupus pradeda labai skaudet, vos atsistoju. buvau pas gydytojus, bet nepasiule visiskai jokio sprendimo siuo klausimu, galima sakyti nieko nerado