Įkraunama...
Įkraunama...

Sąnarių, kremlių traškėjimas, skausmas

QUOTE(benux @ 2007 05 31, 15:55)
nemanau, kad temos autorė jo nevartoja, o ir aš pati geriu tikrai daug, tačiau trašku, brašku kaip reikiant mirksiukas.gif

gal tai ir netiesiogiai susiję, bet aš palyginus su kitais žmonėmis tikrai nelabai daug geriu g.gif paskutiniu metu stengiuosi, nes jau baisu... o anksčiau išgerdavau ir 2 puodukus per dieną: kava ir arbata ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 31, 18:39)
gal tai ir netiesiogiai susiję, bet aš palyginus su kitais žmonėmis tikrai nelabai daug geriu g.gif paskutiniu metu stengiuosi, nes jau baisu... o anksčiau išgerdavau ir 2 puodukus per dieną: kava ir arbata ir viskas...

Kavos prie skysciu vartojimo tikrai negalima priskirt,nes ji yra diuretikas,kaip tik salina is organizmo skyscius,kai kur kavinese prie puodelio kavos jau atnesa ir stikline vandens.Dar alkoholis yra diuretikas,o del juodos arbatos tai nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Londaa @ 2007 05 31, 18:54)
Kavos prie skysciu vartojimo tikrai negalima priskirt,nes ji yra diuretikas,kaip tik salina is organizmo skyscius,kai kur kavinese prie puodelio kavos jau atnesa ir stikline vandens.Dar alkoholis yra diuretikas,o del juodos arbatos tai nezinau.

tai va, tada gaunasi, kad iš viso minimumą gerdavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2007 05 31, 18:39)

nežinau, gal tavo atveju priežastis ir yra vandens stygyje, bet mano atveju, tai tikrai ne...vat ir žinok žmogau kas dėl ko.
Atsakyti
Tai ar cia nieko rimto,kad jaunam amziuje traska sanariai? Na nemanau....manau gali peraugti i kazka rimtesnio ir turi buti kazkokie papildai...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 06, 14:15)
Tai ar cia nieko rimto,kad jaunam amziuje traska sanariai? Na nemanau....manau gali peraugti i kazka rimtesnio ir turi buti kazkokie papildai...

aš tai manau, kad nieko čia gero, todėl ir temą čia atidariau ir Artro gerti pradėjau, jau geriau smile.gif kažkas dar Artril kaip gerą minėjo
Atsakyti
As geriau Artril - geras papildas, nors jau kaip vaista ji skiria. Padeda.
Atsakyti
O jei vaikui baisiai traska sanriai ar galima papildus kokius gert?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 08, 11:33)
O jei vaikui baisiai traska sanriai ar galima papildus kokius gert?

viskas priklauso nuo vaiku amziaus. maniskiai geria Ca+Mg, Omega3. Artril gere dukra.
Atsakyti
Man ir siaubingai traska keliu sanariai. O pabegiojus dar ir skaideti pradeda... Siaip tokie traskejimai paprastai buna nuo jungiamojo sanarinio audinio trukumo. Man rekomendavo kasmet sugerti papildu sanariam (as geriu joint protektion). Bent jau skausma nuima... O siaip tau pirmiausia daug vandens reikia gerti, nes butent jo reikia daug kad tas sanarinis audinys gamintusi.
Atsakyti
mano vyrui labai traskejo vienos rankos sanarys,tiesoig kaip kokios varstomos grycios durys doh.gif ,tai jis gere ca+mg+zn,ir 1000 mg zuvies taukus,po pusmecio traskejimo beveik nebera bigsmile.gif
Atsakyti
turiu ta pacia problema. jau nebezinau kiek metu traska keliu sanariai, negana to, atsitupus pradeda labai skaudet, vos atsistoju. buvau pas gydytojus, bet nepasiule visiskai jokio sprendimo siuo klausimu, galima sakyti nieko nerado blink.gif
Atsakyti