Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzų kalbos kursai

Man taip pat aktualu privačiai Kaune 4u.gif
Atsakyti
Vaje vaje, negi niekas nesimoke ir nezino prancuzu kalbos mokytoju? verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi labai noreciau ismokti sia sudetinga kalba, todel labai lauksiu jusu kursu ar privaciu (nebrangiu blush2.gif ) mokytoju rekomendaciju Vilniuje
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2008 03 06, 16:21)
Man taip pat aktualu privačiai Kaune 4u.gif

Pabandyk parayti e-maila i Schumano mokykla ir pasiteirauk apie galimybe mokytis privaciai ax.gif Man tai suveike thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Man irgi reiketu privaciai, tik Klaipedoje...
Atsakyti
QUOTE(Mataite @ 2008 04 22, 19:17)
Man irgi reiketu privaciai, tik Klaipedoje...

Sveika, Mataite, as taip pat ieskau privacios prancuzu k. mokytojos Klaipedoje.
Ar radai ka nors?
Atsakyti
O kaip su kursais? Gal kas lankėte prancūzų k. kursus Vilniuje ir galite parekomenduoti mokyklą?
Atsakyti
gal kas lankė/ lanko privačiai Kaune? turi rekomendacijų?
nuo rudens norėtume mokytis dviese su drauge.
(Šumano centras netinka).

Atsakyti
Man Vilniuj patikimiausiai atrodo Prancūzų kultūros centras. Yra ir mediateka, vyksta daug įdomių renginių. Bandysiu rašytis į artimiausius kursus.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Norėčiau mokytis prancūzų kalbos, bet kai turiu vaiką, norėčiau namie. Kol kas nenoriu pirkti knygų, tad noriu naudotis internetu, bibliotekomis. Internete radau tik žodyną. O dabar ieškau abėcėlės, bet dėja nerandu doh.gif doh.gif Gal kas turit gerų link'ų su prancūzų? Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju uzsukti cia daug tekstu su igarsinimu ir online internetinis zodynas, jeigu kils klausimu kaip naudotis rasykit i az padesiu thumbup.gif

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P
Atsakyti
QUOTE(Irena_P @ 2010 10 12, 11:44)
Rekomenduoju uzsukti cia daug tekstu su igarsinimu ir online internetinis zodynas, jeigu kils klausimu kaip naudotis rasykit i az padesiu thumbup.gif

http://www.lingq.com/?referral=Irena_P

Wow. Super puslapis. Ačiū 4u.gif
Atsakyti