Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Nu va, liepė Jutarė iškeptą fimo švitriniu šiuruoti ir lakuoti, tai ir klausau doh.gif dvidešimt karaliukų visą vakarą gražinau, net laikančius pirštus paskaudo. tongue.gif

Beje, naudojau skaidrų fimo, tai kai kur labai tinka, kai kur - nelabai... ir nereikia sakyti, kad greičiau rodyčiau - kol visų karoliukų nenušlifuosiu ir nulakuosiu kaip Jutarė liepė, nieko nerodysiu schmoll.gif
Atsakyti
nu ot ta Jutarė kokia hihihi.gif
N taip lengva, kaip galėjo pasirodyt, ane? mirksiukas.gif
Atsakyti
Aha lotuliukas.gif taigis kitaip darbus bijosiu rodyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 11:24)
Aha lotuliukas.gif taigis kitaip darbus bijosiu rodyti doh.gif

nebijok irnesakyk.gif Labai laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Bruksniuk , gi numirsim is nekantrumo pamatyt tavo sedevrus. Isivaizduoju, kad po tokio vargelio jie tau bus aukso vertes biggrin.gif . Nigaliu kiek galima laukti g.gif
Atsakyti
Hmm, pagalvokim.... gal prie kavos parodyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 14:06)
Hmm, pagalvokim.... gal prie kavos parodyčiau lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
aš šią savaitę atidundu į Kauną (kai tik truputį geriau jausiuos doh.gif ) Susimatom? mirksiukas.gif Ir Katinytį prigriebčiau tongue.gif
Atsakyti
Ale, kad as su visa banda, Man diena be sansu palikt vaikus kur nors 4u.gif , maniskiai visi dirba. Nors jeigu prikalbeciau uosvi tai gal ir pavyktu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 14:36)
Ale, kad as su visa banda, Man diena be sansu palikt vaikus kur nors  4u.gif , maniskiai visi dirba. Nors jeigu prikalbeciau uosvi tai gal ir pavyktu  biggrin.gif

tai pradėk prikalbinėt hihihi.gif Planuoju, kad ketvirtadienį arba penktadienį atlėksiu (tikiuosi, jausiuos padoriai jau) mirksiukas.gif
Atsakyti
nu,mergos, nesazhinga taip schmoll.gif
ash cia blaskaus, blashkaus, laukiu tu brukshniuko shedevru, laukiu..o jos, mat prie kavos sugalvojo rodytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:29)
nu,mergos, nesazhinga taip  schmoll.gif
ash cia blaskaus, blashkaus, laukiu tu brukshniuko shedevru, laukiu..o jos, mat prie kavos sugalvojo rodytis blink.gif

user posted image
Nu mums prie kavos gi Brūkšniukas galės ir pusgaminius parodyt, o čia jau visą grožį kai mestels bigsmile.gif
Atsakyti
Aha, teisingai tongue.gif Tai penktadienį ar ketvirtadienį? ax.gif
Atsakyti