Beje, naudojau skaidrų fimo, tai kai kur labai tinka, kai kur - nelabai... ir nereikia sakyti, kad greičiau rodyčiau - kol visų karoliukų nenušlifuosiu ir nulakuosiu kaip Jutarė liepė, nieko nerodysiu
Nu va, liepė Jutarė iškeptą fimo švitriniu šiuruoti ir lakuoti, tai ir klausau
dvidešimt karaliukų visą vakarą gražinau, net laikančius pirštus paskaudo.
Beje, naudojau skaidrų fimo, tai kai kur labai tinka, kai kur - nelabai... ir nereikia sakyti, kad greičiau rodyčiau - kol visų karoliukų nenušlifuosiu ir nulakuosiu kaip Jutarė liepė, nieko nerodysiu
nu ot ta Jutarė kokia 
N taip lengva, kaip galėjo pasirodyt, ane?
N taip lengva, kaip galėjo pasirodyt, ane?
Aha
taigis kitaip darbus bijosiu rodyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 11:24)
nebijok
Bruksniuk , gi numirsim is nekantrumo pamatyt tavo sedevrus. Isivaizduoju, kad po tokio vargelio jie tau bus aukso vertes
. Nigaliu kiek galima laukti
Hmm, pagalvokim.... gal prie kavos parodyčiau
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 14:06)
aš šią savaitę atidundu į Kauną (kai tik truputį geriau jausiuos
Ale, kad as su visa banda, Man diena be sansu palikt vaikus kur nors
, maniskiai visi dirba. Nors jeigu prikalbeciau uosvi tai gal ir pavyktu
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 14:36)
Ale, kad as su visa banda, Man diena be sansu palikt vaikus kur nors
, maniskiai visi dirba. Nors jeigu prikalbeciau uosvi tai gal ir pavyktu 
tai pradėk prikalbinėt
nu,mergos, nesazhinga taip
ash cia blaskaus, blashkaus, laukiu tu brukshniuko shedevru, laukiu..o jos, mat prie kavos sugalvojo rodytis
ash cia blaskaus, blashkaus, laukiu tu brukshniuko shedevru, laukiu..o jos, mat prie kavos sugalvojo rodytis
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:29)
nu,mergos, nesazhinga taip

Nu mums prie kavos gi Brūkšniukas galės ir pusgaminius parodyt, o čia jau visą grožį kai mestels
Aha, teisingai
Tai penktadienį ar ketvirtadienį?