Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 16:35)
Aha, teisingai tongue.gif Tai penktadienį ar ketvirtadienį? ax.gif

nu aš tai planuoju gal ketvirtadienį jau būt gyva mastau.gif Ar tinka tau? g.gif
Atsakyti
bjaurmerges dry.gif
Atsakyti
Ketvirtadienis tinka - jeigu ne labai ryte. Katinyti, aš pagalvojau, kad galėtume susitikti kur nors, kur vaikus galima palikti - pavyzdžiui kur yra burbulynai.... Savam, ar Akropolyje ax.gif

Uups, taigis priprašysiu vyro ir nufotkinsiu visus pusgaminius krūvoje - gerai bus? ar lauksi kol nušlifuosiu, nulakuosiu ir suversiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:37)
bjaurmerges dry.gif

blink.gif nu kam iš karto šitaip??? user posted image
Tigi grįši tu Lietuvėlėn, ir suorganizuosim susimatymą mirksiukas.gif tongue.gif

Brūkšniuk, iš pat labo ryto tikrai aš neatsirasiu Kaune schmoll.gif O paskui malsiuos aplink Laisvę - parašus iš visokių bibliotekų rinksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 12, 13:42)
Uups, taigis priprašysiu vyro ir nufotkinsiu visus pusgaminius krūvoje - gerai bus? ar lauksi kol nušlifuosiu, nulakuosiu ir suversiu? ax.gif

aha,fotkink nieko nelaukdama bigsmile.gif

QUOTE(Jutare @ 2007 06 12, 13:44)
Tigi grįši tu Lietuvėlėn, ir suorganizuosim susimatymą mirksiukas.gif  tongue.gif

nu,jei pazhadat, tai atsiprashysiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 12, 16:49)
nu,jei pazhadat, tai atsiprashysiu  tongue.gif

pažadam pažadam - man gi reikės kažkaip iš tamstelės savo gėrius pasiimt tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
A kokie gėriai? g.gif man ko gero nereikia, aš laiminga ir su fimu doh.gif dabar mano dažniausias užsiėmimas - sėdžiu ir karolėlius šlifuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Kad mano pupos dar tokiam dalyke be tevu prieziuros nepasilieka blush2.gif .Bandysiu pasisneket su uosviu tik reiktu laika tikslesni zinot smile.gif
Atsakyti
Kaip faina, kad gali vaiką pas uošvį palikti wub.gif
Atsakyti
Faina, bet ne visada ax.gif
Atsakyti
Kodėl? blink.gif aišku man geriausia pas mamą palikti, bet jai su koja negerai, tai retai su vaiku į lauką išeina. Porai valandų gerai ir burbulynas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 06 12, 17:02)
Kad mano pupos dar tokiam dalyke be tevu prieziuros nepasilieka  blush2.gif .Bandysiu pasisneket su uosviu tik reiktu laika tikslesni zinot  smile.gif

nežinau dar tikslaus laiko doh.gif Aišku tik tiek, kad po 12 val., ne aknsčiau, O gal ir 14 kokią.... Nežinau, kaip spėsiu subėgioti visur unsure.gif
Atsakyti