Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Kokia spalva 404?

aš su balta skaidria dariau su ražia spalva, tai keistokai gavoti - atrodo kaip tušti tarpeliai. bet gal nulakauvus bus labai gražu? O raudona skaidri man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 19:32)
Kokia spalva 404?

aš su balta skaidria dariau su ražia spalva, tai keistokai gavoti - atrodo kaip tušti tarpeliai. bet gal nulakauvus bus labai gražu? O raudona skaidri man labai patinka thumbup.gif

404 - švelniai oranžinė tongue.gif

Nu šiaip ta 014 ir bus tokia - kai kur ji man labai gražu, kai kur tokia...nekokia biggrin.gif
Atsakyti
o šiaip kokių dar tipų būna?
mačiau akmens baltą, būna blizganti, skaidri....juoda iškepus tik matinė būna? A, dar balta šviečianti naktį - ypač vaikui patiko.

O kokiame darbo procese esi dabar? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 19:39)
o šiaip kokių dar tipų būna?
mačiau akmens baltą, būna blizganti, skaidri....juoda iškepus tik matinė būna? A, dar balta šviečianti naktį - ypač vaikui patiko.

O kokiame darbo procese esi dabar? ax.gif

nu man tos spalvos, kur su blizgučiai, tai nelabai... Šiaip man tos metalizuotos patinka (pvz., kaip 08 perlas), ir transparento gražios....

Dabar pasidariau ruošinukus apyrankei, ir einu atitaikyt spakvos būsimam dekupažintam komplektukui biggrin.gif
Atsakyti
O aš panašu kol visas neišbandysiu, rami nebūsiu. lotuliukas.gif
Manęs klausė į kokį modeliną kūdikio pėdutės anspaudą geriausiai daryti?

beje, transparentas ką reiškia?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 19:47)
O aš panašu kol visas neišbandysiu, rami nebūsiu. lotuliukas.gif
Manęs klausė į kokį modeliną kūdikio pėdutės anspaudą geriausiai daryti?

beje, transparentas ką reiškia?

kol viską išbandysim, ir pasensim hihihi.gif
Kūdikio pėdutę tai geriau į specialią masę spaust? g.gif Nes ir tas, kur ore džiūsta, ir fimo, gal per kietas... neisispaus gerai mastau.gif

Transparentas ir yra tie 014. 204, 404 ir t.t. Pažiūrėk, ant pakuotės irgi taip rašo mirksiukas.gif
Atsakyti
tai žinau, bet ką reiškia pats žodis "transparent".

o tai į kokią masę? kaip vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 19:54)

transparent reiškia permatomas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 19:54)

nu va, jau atsakė tau dėl transparento biggrin.gif
O ta masė nežinau kaip tiksliai vadinasi - kažkas į gipsą panašaus, berods mastau.gif
Atsakyti
nu va ax.gif
Papildyta:
Atėjo pas mane vaikis ir sako: man reikia truputį aštuonišimtinės škurkės - šlifuosiu. kad man bėdos nrbūtų - 2000 daviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 13, 20:14)
Atėjo pas mane vaikis ir sako: man reikia truputį aštuonišimtinės škurkės - šlifuosiu. kad man bėdos nrbūtų - 2000 daviau lotuliukas.gif

nu pavaro vaikinukas bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar tikrino koks skirtumas tarp nešlifuoto ir šlifuoto doh.gif
Atsakyti