Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

nu va kol perskičiau jusu plepesiukus doh.gif tai susintrigavot kada savo grožiais leisit pasigrožėt?
Atsakyti
Aš - tai tik žalias šlifuotojas ax.gif
Atsakyti
tai nieko greit ir lakuotja būsi o aš tai dar tik kepėja lotuliukas.gif
Atsakyti
aaaa lotuliukas.gif
Papildyta:
užtat tu papuošalus verti moki... wub.gif
Atsakyti
aciu, bet kad nesunku juos verti tik priemoniu reikia.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 06 13, 19:01)
nu va, jau atsakė tau dėl transparento biggrin.gif
O ta masė nežinau kaip tiksliai vadinasi - kažkas į gipsą panašaus, berods mastau.gif

Gal apie alginatą kalbate? g.gif gipso temoje yra šiek tiek info
Atsakyti
Aš jau namie ax.gif
Atsakyti
Sėdi mano vaikis ir staiga prabyla: "bet kodėl Katinytis tokia graži?" pasitikslinau, kurią turėjo galvoje, ir toliau: "Katinytis tai normaliai graži, bet Jutarija - per graži" wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 14, 17:01)
Sėdi mano vaikis ir staiga prabyla: "bet kodėl Katinytis tokia graži?" pasitikslinau, kurią turėjo galvoje, ir toliau: "Katinytis tai normaliai graži, bet Jutarija  - per graži" wub.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif beveik pavydziu toms mergaitems, su kuriom tavo sunus draugaus biggrin.gif
Nu net idomu koks ten grazhumelis tos Jutares, kad net per grazhi tongue.gif
Atsakyti
Nors aš ne bernas, bet.... gal galiu nupasakoti? Puiki figūra, o svarbiausia - kokios aaaaakys wub.gif thumbup.gif

Katinyti, neįsižeisi?
Atsakyti
oi, blyn, net nuraudau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif Nu jau tavo vaikis, Brūkšniuk, tai pasakorius biggrin.gif lotuliukas.gif
O iki puikios figūros man toloka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 06 14, 23:23)
oi, blyn, net nuraudau doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif Nu jau tavo vaikis, Brūkšniuk, tai pasakorius biggrin.gif lotuliukas.gif
O iki puikios figūros man toloka tongue.gif

gal bandyk pavalgyti? g.gif lotuliukas.gif

spėk ką veikiu?

ir beje, jūs ten ką - dar ilgai vaikštinėjote, kad tik dabar internete? blink.gif
Atsakyti