*Magic* - super, iš kur tokiu minciu?
Jutarele - labai grazu
, ir paziurejus kilo toks klausimas - o ka naudoji kad jie taip fainiai blizga?
QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 13:57)
Iš "Ten"
... turbūt ... 
Nuostabi mintis su tuo piesineliu, as panasu buda zinojau ant tekstiles piesinelius spausti, tik su kazkokiu skiedikliu reikedavo sumirkyt paveiksleli .
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 15:09)
Nuostabi mintis su tuo piesineliu, as panasu buda zinojau ant tekstiles piesinelius spausti, tik su kazkokiu skiedikliu reikedavo sumirkyt paveiksleli . 
Gal gali smulkiau aprašyti?
Dabar tiksliai neaprasysiu, nes buvau dar jaunysteje radusi zurnala su instrukcijom kaip ir kas . Dabar jau tikrai nepasakyciau. Tik prisimenu kad darem su paveiksliukais kirptais is zurnalu, juos dedavom paveiksleliu prie marskineliu ir drekindavom kazkokiu skiedikliu. Paveikslelis pasilikdavo ant marskineliu. Bet aisku dabar viskas graziau ir geriau kadangi atsispausdinti galima ka tik nori.
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 13:45)
Dabar tiksliai neaprasysiu, nes buvau dar jaunysteje radusi zurnala su instrukcijom kaip ir kas
oi, negaliu...senole katinytis QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 14:57)
Jutarele - labai grazu
, ir paziurejus kilo toks klausimas - o ka naudoji kad jie taip fainiai blizga?
ačiū, mergaitės
O blizga jie todėl, kad lakuoti Fimo laku
aš vis žiūriu į tamstos lėlytes, vis grožiuosi ir taip besigrožint man klausimas iškilo: ar jūs veidukus ir kūnelį pati lipdot, ar darot taip, kaip mačiau čia kai kurių mamų įkeltuose nelietuviškuose puslapiuose, t.y. į tokias lyg ir formeles atspaudžiat?
QUOTE(Jutare @ 2007 05 23, 19:27)
Tu turi omeny ta Fimo liquid? Tai tu kai padarai aptepi ir kepi? Ar pirma iskepi tada uztepi ir vel kepi? Ar isvis turi koki spec. fimo laka?
Oooo, tai paklausiau....
QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 21:40)
Tu turi omeny ta Fimo liquid? Tai tu kai padarai aptepi ir kepi? Ar pirma iskepi tada uztepi ir vel kepi? Ar isvis turi koki spec. fimo laka?
Oooo, tai paklausiau....

Oooo, tai paklausiau....
nea, Fimo liquid kitoks reikalas
QUOTE(Jutare @ 2007 05 23, 23:16)
nea, Fimo liquid kitoks reikalas
Aš lakuoju jau iškeptus ir nušlifuotus gaminukus. O lakas yra specialus, EberhardFaber firmos Glanzlack 
Didelis dekui uz konsultacija
QUOTE(IF... @ 2007 05 24, 09:35)
nėr už ką