Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

Jutarele - labai grazu thumbup.gif , ir paziurejus kilo toks klausimas - o ka naudoji kad jie taip fainiai blizga?
*Magic* - super, iš kur tokiu minciu? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 13:57)
*Magic* - super, iš kur tokiu  minciu? blink.gif

Iš "Ten" user posted image ... turbūt ... user posted image
Atsakyti
Nuostabi mintis su tuo piesineliu, as panasu buda zinojau ant tekstiles piesinelius spausti, tik su kazkokiu skiedikliu reikedavo sumirkyt paveiksleli . thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 15:09)
Nuostabi mintis su tuo piesineliu, as panasu buda zinojau ant tekstiles piesinelius spausti, tik su kazkokiu skiedikliu reikedavo sumirkyt paveiksleli .  thumbup.gif

Gal gali smulkiau aprašyti? 4u.gif
Atsakyti
Dabar tiksliai neaprasysiu, nes buvau dar jaunysteje radusi zurnala su instrukcijom kaip ir kas . Dabar jau tikrai nepasakyciau. Tik prisimenu kad darem su paveiksliukais kirptais is zurnalu, juos dedavom paveiksleliu prie marskineliu ir drekindavom kazkokiu skiedikliu. Paveikslelis pasilikdavo ant marskineliu. Bet aisku dabar viskas graziau ir geriau kadangi atsispausdinti galima ka tik nori.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2007 05 23, 13:45)
Dabar tiksliai neaprasysiu, nes buvau dar jaunysteje radusi zurnala su instrukcijom kaip ir kas

user posted image oi, negaliu...senole katinytis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 14:57)
Jutarele - labai grazu  thumbup.gif , ir paziurejus kilo toks klausimas - o ka naudoji kad jie taip fainiai blizga?

ačiū, mergaitės aciuks.gif
O blizga jie todėl, kad lakuoti Fimo laku mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vis žiūriu į tamstos lėlytes, vis grožiuosi ir taip besigrožint man klausimas iškilo: ar jūs veidukus ir kūnelį pati lipdot, ar darot taip, kaip mačiau čia kai kurių mamų įkeltuose nelietuviškuose puslapiuose, t.y. į tokias lyg ir formeles atspaudžiat? smile.gif 4u.gif biggrin.gif tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 05 23, 19:27)
ačiū, mergaitės aciuks.gif
O blizga jie todėl, kad lakuoti Fimo laku mirksiukas.gif

Tu turi omeny ta Fimo liquid? Tai tu kai padarai aptepi ir kepi? Ar pirma iskepi tada uztepi ir vel kepi? Ar isvis turi koki spec. fimo laka?

Oooo, tai paklausiau.... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 05 23, 21:40)
Tu turi omeny ta Fimo liquid? Tai tu kai padarai aptepi ir kepi? Ar pirma iskepi tada uztepi ir vel kepi? Ar isvis turi koki spec. fimo laka?

Oooo, tai paklausiau....  doh.gif  lotuliukas.gif

nea, Fimo liquid kitoks reikalas tongue.gif Aš lakuoju jau iškeptus ir nušlifuotus gaminukus. O lakas yra specialus, EberhardFaber firmos Glanzlack ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 05 23, 23:16)
nea, Fimo liquid kitoks reikalas tongue.gif Aš lakuoju jau iškeptus ir nušlifuotus gaminukus. O lakas yra specialus, EberhardFaber firmos Glanzlack ax.gif

Didelis dekui uz konsultacija tongue.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 05 24, 09:35)
Didelis dekui uz konsultacija  tongue.gif 
4u.gif

nėr už ką irnesakyk.gif Bile tik mačytų biggrin.gif
Atsakyti