Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 07 01, 18:39)
tos jusu Pasta Machine buvo ir tikrose spalvose, kainos nepamenu, bet tikrai didele  doh.gif
o Jutare, jei neklystu-tai siuntesi ir mokejo virs 200  g.gif

keista g.gif
dirbu salimais tu tikru spalvu smile.gif
uzeinu bent karta i savaite smile.gif
bet niekada nemaciau ten tos masinos schmoll.gif
Atsakyti
Jus gal juokus kreciat blink.gif tos fimo mashine apie 20 eur kainuoja g.gif
O tos makaronams tai dar pigesnes turetu but unsure.gif
Atsakyti
niu tai ir sakau, kad iki 100 lituku su parsiuntimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 01, 17:45)
keista  g.gif
dirbu salimais tu tikru spalvu smile.gif
uzeinu bent karta i savaite smile.gif
bet niekada nemaciau ten tos masinos  schmoll.gif

g.gif as buvau pries velykas ir maciau, arba man susivaideno, kad maciau blink.gif
Bet jei tau ji ziauriai reikalinga -tai paprasyk, kad tau ja uzskytu tikrosspalvos ir atveztu (nors kol jie uzsako, o tas uzsakyma ivykdomas -tai tenka ir 3 menesiukus palaukti doh.gif, o paskui dar suzinai, kad ko prasei jie arba negavo, arba kas nors is personalo prigriebe, nes ziauriai patiko unsure.gif )
Atsakyti
na tai as ja ir puikiausiai parsisiusti galiu, vat tik norejau isiaiskinti ar labai neapsisausiu wink.gif
o uzinorejau tai labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 01, 14:34)
Jurate tu berods turi  smile.gif
kokie tavo atsiliepimai?

jo, turiu aš Pasta machne biggrin.gif
Siunčiausi dar rudenį iš Amerikos. Pirkau ebay, bet kartu gavau ir 13 pakelių skirtingų spalvų Sculpey (panašu į Fimo), ir dar keletą smulkmenų. Todėl man ir galvosi kaina su siuntimu apie 200. Va tongue.gif
Bet tas daikčiukas man laaabai patinka tongue.gif Ir spalvoms maišyti labai gerai, ir vienodo stosio setalėms, ir pan. Žodžiu, nesigailiu, kad nusipirkau biggrin.gif
Atsakyti
nu viskas ,nuraminai, parsisiusiu ir as smile.gif
ax.gif drinks_cheers.gif maziau mynkyti reikes spalvas maisant cool.gif
Atsakyti
merginos gal galit pasakyt kur vilniuj galiu to fimo nusipirkt? senuokuose buvau, maximose ir visur kirtus, nu ir nerandu, ar taip isperka ar tik as nematau, kiekviena dezute perskaitau, yra piklna tik to paprasto kur ore dziusta balto ar rudo verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 02, 13:03)
merginos gal galit pasakyt kur vilniuj galiu to fimo nusipirkt? senuokuose buvau, maximose ir visur kirtus, nu ir nerandu, ar taip isperka ar tik as nematau, kiekviena dezute perskaitau, yra piklna tik to paprasto kur ore dziusta balto ar rudo  verysad.gif  unsure.gif

pabandyk dar temą paskaityti - ne kartą ir ne du buvo apie tai kalbėta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 07 02, 13:12)
pabandyk dar temą paskaityti - ne kartą ir ne du buvo apie tai kalbėta 4u.gif

jau ipusejau skaityti doh.gif bet dar neradau lotuliukas.gif
Atsakyti
jei vilniuje tai zukausko gatveje yra maza parduotuvyte tikros spalvos smile.gif
o jei kituose miestuose, tai skaityk toliau bo nebeatsimenu ir as kur ten yra viso sito gerio smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 02, 14:20)
jei vilniuje tai zukausko gatveje yra maza parduotuvyte tikros spalvos smile.gif
o jei kituose miestuose, tai skaityk toliau bo nebeatsimenu ir as kur ten yra viso sito gerio smile.gif

aciu, skaiciau antra tema, bet paskui gi ir pamaniau kad pirma reik paskaityt - ten tiek visko ir visa info tikrai radau

vakar visko prilipdziau, bet lipdziau i to balto modelino, jis tik biski rankas tepa ir visai nesmirda, tik sunku detales viena prie kitos klijuoti, bet dabar dziuvimo procesas, ziuresim kaip gausis

a dar toks klausimas profems

a jei as tuos savo darbelius nudazysiu paparastu guasu ar akriliniais dazais o paskui su permatomu nagu laku nulakuosiu - gal nieko visai baisaus??
Atsakyti