Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

aisku nieko baisaus smile.gif
isbandyk, tai atrasi kas ir kaip mirksiukas.gif
visada smagu atradimus daryti proceso metu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ItaBita @ 2007 07 03, 10:23)
aisku nieko baisaus smile.gif
isbandyk, tai atrasi kas ir kaip  mirksiukas.gif
visada smagu atradimus daryti proceso metu  ax.gif

na taip, nes atsimenu pati vaikysteje taip lakuodavau lipdinius is plastelino lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, sugalvojau iš modelino nulipdyti aliejinę lempą - tą kur eterinis aliejus pilamas. Apačioj statoma žvakutė, kuri kaitina aliejų ir jis skleidžia kvapą ( ir pačios matyt tai žinote biggrin.gif ). Tai man įdomu ar modelinas nesutrukinės nuo liepsnelės?Ir gal kokių įdėjų turit dėl tos lempos?
Atsakyti
Sveikos , merginos. bye1.gif pagaliau baigiau skaityti visa tema, nuo pirmos dalies pirmos zinutes, iki sitos-paskutines smartass.gif

Šitokiu grožių aš čia prisižiurėjau, thumbup.gif clap.gif na ir žinoma labai užsikrėčiau. Prisipirkau FIMO, visokiu užsegimų ir dar šio bei to ax.gif , dabar liko tik pradėti ir dar kanors pabaikti ax.gif . Kaži gausis man kasnors? g.gif

O jūsų visų darbai tiesiog fantasiški. ŠAUNUOLĖS good.gif
Atsakyti
Ganute thumbup.gif
tik pirmyn smile.gif
viskas gausis kuo puikiausiai smile.gif
"drasiau drambli: biggrin.gif
n1lka
na del tesiogines liepsnos poveikio as abejociau, na visgi plasmase smile.gif
nors parejusi namo pabandysiu padeginti tesiogiai smile.gif
bandyk tik dekoruoti su fimo koki stiklini ar molini indeli smile.gif, kad fimo butu is sonu ar kaip kitaip be tiesioginio kontakto su ugnimi g.gif
Atsakyti
[quote=ItaBita,2007 07 04, 15:50]
Ganute thumbup.gif
tik pirmyn smile.gif
viskas gausis kuo puikiausiai smile.gif
"drasiau drambli: biggrin.gif

ItaBita, ačiu už palikyma. mirksiukas.gif

Aš taip ir padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 07 04, 13:21)
Sveikos, sugalvojau iš modelino nulipdyti aliejinę lempą - tą kur eterinis aliejus pilamas. Apačioj statoma žvakutė, kuri kaitina aliejų ir jis skleidžia kvapą ( ir pačios matyt tai žinote  biggrin.gif ). Tai man įdomu ar modelinas nesutrukinės nuo liepsnelės?Ir gal kokių įdėjų turit  dėl tos lempos?

Mano manymu nelipink tu tos lempos anei iš ore kietėjančio modelino anei iš polimerinio... Nebent nenaudosi pagal paskirtį. Nuo liepsnos pasklis visai ne tie "aromatai" kurių tikiesi ... Dar ir gaisrą sukelti ar apsinuodyt gali...
Atsakyti
QUOTE(*MAGIC* @ 2007 07 04, 16:32)
Mano manymu nelipink tu tos lempos anei iš ore kietėjančio modelino anei iš polimerinio... Nebent nenaudosi pagal paskirtį. Nuo liepsnos pasklis visai ne tie "aromatai" kurių tikiesi ... Dar ir gaisrą sukelti ar apsinuodyt gali...

Ačiu, jei taip rašot, tai tikrai nebandysiu blink.gif
Atsakyti
Na , merginos, šiandien visą dieną lipdžiau ,šlifavau, dabar lakuoju. bigsmile.gif
A pasirodo nėra taip lengva, kaip man atrodė, bešlifuodama ir pirštukus nusizulinau verysad.gif , bet vistiek man patiko thumbup.gif Laaabai gražu clap.gif
Atsakyti
malacius smile.gif
na tai greitai pabaiginek ir rodyk smile.gif
bigsmile.gif ka pridirbai smile.gif
Atsakyti
o aš niekaip negaliu iš foto.lt įkelti. Kodėl? g.gif
Atsakyti
o tai kaip tu keli ?
papasakok kaip darai?
pasakysiu ar gerai?
Atsakyti