Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

O aš Katinyčio ir Jutarės patarta nupirkau vaikui Svetiko firmos modeliną "Plastika" - tik šeši litai, ir mano fimas saugus lotuliukas.gif

ačiū joms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 10, 16:01)
paprastas (baltas, rudas) modelinas tikrai yra čipoline smile.gif

zinau, nebenoriu paprasto balto ar rudo - jau palipdziau pasipratinau dabar noriu geresnio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tas Svetiko tai dvylikos spalvų, jeigu ką ax.gif
Atsakyti
[quote=mama_gulbe,2007 07 10, 09:09]
na taip vakar buvau office 1 ir ten tikrai 1 lt brangiau doh.gif bet vistiek nusipirkau 4 spalvas doh.gif doh.gif doh.gif

as tai lipdau dabar visokius daikciukus idedu magnetuka ir buna saldytuvui papuosti ar gartraukiui, nu man grazu

taip taip office 1 litu rangiau, as irgi savaitgali pirkau. kepiau savo pirma blyna biggrin.gif nors temperatūra regis laikiau kaip reikiant, bent prikepė mano šedevrai, pridūmijo ir užsmardino namus ax.gif dabar kaupiuosi antram startui mirksiukas.gif

o is kur perki magnetukus?
Atsakyti
[quote=Zhiogiukas,2007 07 10, 21:39]
[quote=mama_gulbe,2007 07 10, 09:09]
na taip vakar buvau office 1 ir ten tikrai 1 lt brangiau doh.gif bet vistiek nusipirkau 4 spalvas doh.gif doh.gif doh.gif

as tai lipdau dabar visokius daikciukus idedu magnetuka ir buna saldytuvui papuosti ar gartraukiui, nu man grazu

taip taip office 1 litu rangiau, as irgi savaitgali pirkau. kepiau savo pirma blyna biggrin.gif nors temperatūra regis laikiau kaip reikiant, bent prikepė mano šedevrai, pridūmijo ir užsmardino namus ax.gif dabar kaupiuosi antram startui mirksiukas.gif

o is kur perki magnetukus?
[/quote]
as kai kepu tai savo ale darbelius sudedu ant folijos - tada atvesta ir labai lengvai nusiima mirksiukas.gif as kepiau apie 15-20 min ir man nieks net nedumino ir nesmardino - visai jokio kvapo g.gif mirksiukas.gif

o magnetukus pirkau senukuose ir ermitaze, tiksliau ten perku tokias detales kur skirtos durelem, nu kai uzdarai pvz spintos dureles ten buna itvirtintas toks plasmasiukas viduj su magnetu kad dureles prisitauktu ir neatsidarinetu (gal aiskiai pasakiau lotuliukas.gif )
tai tada sulauzau ta detale is issilupu magnetuka - geriausia pirk pacias didziausias detales arba pasiziurek kur stipriaisiai magnetukas traukia - tada geriau laikys wink.gif mirksiukas.gif

ps...vakar nesugebejau nieko nufotkinti, bandysiu siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
Šaunuolė Būkšniukas, yahoo.gif Laaaabaaai gražūs darbeliai ok.gif good.gif first.gif bigsmile.gif ploja.gif

A man turbūt be šimto žinučių naleis imesti savo darbelių foto? mastau.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif labai susižavėjau aš jūsų darbeliais wub.gif ir pati neiskentusi pabandžiau...bet nelabai pavyko. Nusipirkau baltą Fimo ir norėjau draugei tokiu medalionus padaryt. Bet sudejau kepti i skardą ir paklojau folijos po fimo darbukais, kad kartais prie skardos neprikeptų (visgi pirmas kartas blush2.gif ) ir vat kas gavosi iš balto fimo....viena pusė (ta, kur nesilietė su folija) atrodo kuo puikiausiai, o apatine va tokia:
user posted image
gal galit pasakyt, ką aš ne taip padariau? g.gif
Atsakyti
Dėl žinučių nežinau... ačiū, Ganute 4u.gif

Bet ar žinot, kad reikia dėti į įkaitintą orkaitę ir išėmus iškart mesti į labai šaltą vandenį? ax.gif
Atsakyti
Juste, turbut nuo folijos unsure.gif ash kepu ant stiklo sudejus ax.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 11, 07:53)
Bet ar žinot, kad reikia dėti į įkaitintą orkaitę ir išėmus iškart mesti į labai šaltą vandenį? ax.gif

blink.gif nu, tokio reikalo, tai,manau, tikrai nera rolleyes.gif ...gamintojai rashytu jei taip reiketu. Cia aishkiai kieno nors 'patobulinimas'
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 11, 10:53)
Dėl žinučių nežinau... ačiū, Ganute 4u.gif

as dejau i neikaitinta ir spavos nepasikeite
nmu bet darbeliai buvo nebalti, gal cia del to kad perkepe
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 11, 10:52)

gal tikrai nuo folijos, arba gal ugnis per didelė, arba neįkaitinta orkaitė... o aš tai dedu ant kepimo popieriaus.

O apie įkaitinimą ir staigų atšaldymą man Jutarė sakė - tai aš ir klausau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 11, 11:19)
gal tikrai nuo folijos, arba gal ugnis per didelė, arba neįkaitinta orkaitė... o aš tai dedu ant kepimo popieriaus.

O apie įkaitinimą ir staigų atšaldymą man Jutarė sakė - tai aš ir klausau blush2.gif

va kaip

as tai imetu i neikaitinta pakepu 15 min tada isjungiu ir palieku kol prac\ves ir istraukus palieku (bet pas man elektrine todel lengva temperatura reguliuoti)
wink.gif
Atsakyti