Įkraunama...
Įkraunama...

Modelinas

QUOTE(justess22 @ 2007 07 11, 10:52)
gal galit pasakyt, ką aš ne taip padariau? g.gif

Vietoje folijos kitą kartą "paklok" baltą popierių.
Aš tai net nededu į jokią skardą, tiesiog sudėlioju ant storo popieriaus ir dedu ant grotelių

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 11, 10:53)

Bet ar žinot, kad reikia dėti į įkaitintą orkaitę ir išėmus iškart mesti į labai šaltą vandenį? ax.gif

Na aš dedu į pasiekusią reikiamą temp. orkaitę tam, kad galima būtų tiksliai "kepimo" laiką paskaičiuot (jei dėčiau dar į šaltą, tai sunkiau būtų atimt užkaitimo laiką)
O dėl to metimo į šaltą vandenį, tai gal , jei labai nekantrauji ir nebegali išlaukt kol lipdinys savaime pilnai atvėsta ? Aš niekada nenaudojau tokio greito ataušinimo būdo ir viskas man gerai gaudavosi...
Atsakyti
Kiek žmonių - tiek nuomonių drinks_cheers.gif jeigu viskas gerai sekasi, kad keisti būdus ax.gif
Atsakyti
as irgi itariu, kad nuo folijos... ir dar pas mane paprasta orkaite, tai biski buvo uzkilus daugiau temperatura...gal ir del sito. Ir as palikau juos orkaitej, kad atvestu - tai turbut per ilgai kepe doh.gif nu ziopla doh.gif bet uztat nauja orkaite isbandziau lotuliukas.gif MB jau sukiojo pirsta prie smilkinio ir klause, o kada as orkaitej ruosiuos maista kepti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 11, 11:43)
as irgi itariu, kad nuo folijos... ir dar pas mane paprasta orkaite, tai biski buvo uzkilus daugiau temperatura...gal ir del sito. Ir as palikau juos orkaitej, kad atvestu - tai turbut per ilgai kepe doh.gif nu ziopla doh.gif bet uztat nauja orkaite isbandziau lotuliukas.gif MB jau sukiojo pirsta prie smilkinio ir klause, o kada as orkaitej ruosiuos maista kepti lotuliukas.gif

maista kepsi kai atsibos fimukus kepti mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na bandau ikelti nuotraukytes ax.gif

Ir atiduodu i jūsų teismą blush2.gif
http://picasaweb.goo...anute/Darbeliai] Beb-albumas Picasa[/URL]
Atsakyti
nu gražu, Ganute wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganute @ 2007 07 11, 13:17)
Na bandau ikelti nuotraukytes ax.gif
Ir atiduodu i jūsų teismą blush2.gif
http://picasaweb.goo...anute/Darbeliai] Beb-albumas Picasa[/URL]

nu super, man ypac ta margaspalve apyranke wub.gif
Atsakyti
o kaip jus padarot tokias vienodas ir lygias formas, pvz. kad ir kaip Ganutes spalvota apyranke g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 11, 13:58)
o kaip jus padarot tokias vienodas ir lygias formas, pvz. kad ir kaip Ganutes spalvota apyranke g.gif  blush2.gif

o as manau kad jei ir nesigaus vienodai - tai nieko baisaus, vistiek rankom lipdant idealiai tip top vienodai ir nesigauna

man tai grazios spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 11, 13:58)
o kaip jus padarot tokias vienodas ir lygias formas, pvz. kad ir kaip Ganutes spalvota apyranke g.gif  blush2.gif

Šitos apyrankės karoliukus, kiekvieną lipdžiau ant domino, ir kepiau su domino biggrin.gif
Atsakyti
blink.gif o domino nepakepė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 07 11, 15:30)
blink.gif o domino nepakepė? g.gif

Nepakepė, tik balti taškiukai patapo rudais lotuliukas.gif
Atsakyti