Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

QUOTE(simulka @ 2007 11 03, 08:33)
ir dar zinok, ir pampersu duoda:)
o kai gims tavo kudikis, kai zinosi jo tikslu svori, tada paprasysi MB ir atves tau reikiamu:)

QUOTE(lega @ 2007 11 03, 09:43)
Pampersu nebeduoda, pries menesi gimdziau mirksiukas.gif

Kol vaikiukas buvo naujagimių skyriuje, pampersus duodavo, o kai atidavė į palatą, jau reikėjo savo turėti.

O dovanėlę vieną gavau dar gimdykloje (palatos kaimynė kažkodėl tokios negavo, nors gimdė tą pačią dieną), o kitą po poros dienų.
Atsakyti
Gimdziau klinikose pries 1,5menesio. Atvykus i gimdykla reikia persirengti valdiskais rubais ( trumute pizamele vos uzpakaliuka dengianti blush2.gif - na cia pg mano ugi tokia atrode ( mano ugis 175cm) bei chalata) - su tais rubais buni iki gimdymo pabaigos. Gimdykloje duoda ir tas palas - man ju dave kiek prasiau. Po gimdymo atnesa kitus rubus persirengti - pizama ir chalatas. Savo rubais apsirengiau kita diena po to kai nusiprausiau po dusu. Palu tai is tikruju nebuvo pertekliaus. Pirmomis dienomis labai gausiai kraujuodavau- sesutes atnese man kelias papildomas palas, bet greit pradejau naudoti pogimdyminius paketus (yra vaistineje pirkti). Po gimdymo gavau dovanele- sudocremo mazas indukas, kazkokiu reklaminiu bukletuku, ir tokios mazos kojinaites. Pampersu nebuvo. As su vaikuciu is karto po gimdymo buvom dviese pogimdymineje palatoje ir pampersus savo naudojom. Tai tiek ziniu. Lengvo gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 11 04, 11:38)
Gimdziau klinikose pries 1,5menesio. Atvykus i gimdykla reikia persirengti valdiskais rubais ( trumute pizamele vos uzpakaliuka dengianti blush2.gif - na cia pg mano ugi tokia atrode ( mano ugis 175cm) bei chalata) - su tais rubais buni iki gimdymo pabaigos. Gimdykloje duoda ir tas palas - man ju dave kiek prasiau. Po gimdymo atnesa kitus rubus persirengti - pizama ir chalatas. Savo rubais apsirengiau kita diena po to kai nusiprausiau po dusu. Palu tai is tikruju nebuvo pertekliaus. Pirmomis dienomis labai gausiai kraujuodavau- sesutes atnese man kelias papildomas palas, bet greit pradejau naudoti pogimdyminius paketus (yra vaistineje pirkti). Po gimdymo gavau dovanele- sudocremo mazas indukas, kazkokiu reklaminiu bukletuku, ir tokios mazos kojinaites. Pampersu nebuvo. As su vaikuciu is karto po gimdymo buvom dviese pogimdymineje palatoje ir pampersus savo naudojom. Tai tiek ziniu. Lengvo gimdymo 4u.gif

labukas:)
sweikinam papildzius Mamyciu gretas 4u.gif
Atsakyti
Aciu thumbup.gif 4u.gif Tave tai pat sveikinu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rence25: 04 lapkričio 2007 - 10:55
QUOTE(Anile @ 2007 11 03, 19:15)
As irgi planuoju pas M.Kliucinska gimdyt  bigsmile.gif

aš ir gimdžiau pas Kliučinska, likau labai patenkinta, jis tikras savo srities profesionalas thumbup.gif , beje gimdžiau prieš 4 mėn, tai palu kiek reikdavo man tiek atnešdavo, nes daktaras uždraudė visus paketus griežtai naudot, mat sukarpyta labai buvau, o dovanu gavom lygtais 4 pampersus, o daktaras kasdien lankė thumbup.gif , tikrai gera gydytoja pasirinkai thumbup.gif
lengvo tau gimdymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2007 11 04, 11:55)
Aciu thumbup.gif  4u.gif Tave tai pat sveikinu. 4u.gif

labas rytas, visoms jau atsikelusioms ir esancioms SM:)
paskaitykit Seimo nuosprendi ir pasirasykit butinai, nes atsirado kazkokia viena isprotejusi moterele, kuri nenori, kad Seimas priimtu sia peticija.
Kvieciu visas visas MAMAS pasirasyti, kurioms yra brangus jos vaikas.
http://peticija_lt/visos/99/
aciu
P.S. pasirasykit siandien, nes ryt ryte seima priims sprendima.
Atsakyti
aciukas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 11 03, 10:33)
labukas, busima mamyte 4u.gif
gimdziau KMUK (Kauno klinikose) siemet, liepos 21 d., kadangi sunus gime neisnesiotas, tai jose praleidau beveik 3 savaites. Tad pacios Klinikos naujagimiams duoda rubeliu, bet pradzioj juos liepia vystyt i palas_visus cia naujagimius.
na, as veziausi savo tik kraiteli, vokeli, dar kelis sliauztinukus _parsivezimui i namus. O siaip rubeliu duoda. Gali savus net pataupyti.
Kas liecia pacia gimdyve_irgi duoda_ir palu, ir paketu po gimdymo. Nors jei turesi savo_neprapuls_susinaudosi, nes nzn, kaip kuriai, bet su keliom teko gulet, tai kraujavo ziauriai gausiai po gimdymo, tame tarpe ir as. Tad duodamas Kliniku palas keisdavai gana daznai per diena:(
Beje, tik nenustebk, jei kada uzejusios i palata , slauges pasakys, kad palu ar paketu neturi. Tokios jau tos musu 'vargses" Kauno klinikos:( ir tik nesugalvok slaugem duot litu, nes jos kaip pastebejau ju tik ir laukia, tada atsiranda ir palu, ir paketu, ir pizamas naktines, ir chalatus is sandelio atitempia vos ne kas antra diena.
o po gimdymo duoda dar gimdykloj krepseli su ivairiais kremukais kudikiui_dovanu. Tik va teisingai cia kazkuri rase, kad labai mazais kiekiais. Bet dziugu ir tai, kad duoda dovanele:)
sekmes, laikykis:)
Papildyta:
ir dar zinok, ir pampersu duoda:)
o kai gims tavo kudikis, kai zinosi jo tikslu svori, tada paprasysi MB ir atves tau reikiamu:)

Nesuprantu kodel tada neduoti litu, jei po to tempia viska ko tau reikia, tai sakyciau kaip tik duoti, kad tik visko turetum ir nereiktu prasyti. As pvz. tiesiog negaliu pakesti ko nors prasyti, man geriau susimoki ir turi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TheSweetest: 05 lapkričio 2007 - 17:22
QUOTE(TheSweetest @ 2007 11 05, 18:22)
Nesuprantu kodel tada neduoti litu, jei po to tempia viska ko tau reikia, tai sakyciau kaip tik duoti, kad tik visko turetum ir nereiktu prasyti. As pvz. tiesiog negaliu pakesti ko nors prasyti, man geriau susimoki ir turi smile.gif

na, jei turi milijonus, tai mokek. niekas tau nieko nesako.
bet pamastyk, ar verta duodi slaugei, kuri dirba puse dienos, o popiet ateina vel kita. TAs pats ir su gyd., akuserem ir visu kt.personalu.
Aplamai KMUK jei kam moki, tai tik po gimdymo _ginei ir akuserei arba tik akuserei (pvz. mokejau tik akuserei, nes gine pabuvo vos 5 min. ir isejo).

na, o jei tu turi kuom svaistytis, svaistykis. tik nepamirsk, kad tau labiau tu pinigeliu reiks, kai gims kudikis_prasides pampersai (o ju KMUK duoda tik, kol vaikas guli naujagimiu skyriuj), o kai perkels pas tave i palata_jau reik turet savu.
lengvo gimdymo
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2007 11 06, 10:32)
na, jei turi milijonus, tai mokek. niekas tau nieko nesako.
bet pamastyk, ar verta duodi slaugei, kuri dirba puse dienos, o popiet ateina vel kita. TAs pats ir su gyd., akuserem ir visu kt.personalu.
Aplamai KMUK jei kam moki, tai tik po gimdymo _ginei ir akuserei arba tik akuserei (pvz. mokejau tik akuserei, nes gine pabuvo vos 5 min. ir isejo).

na, o jei tu turi kuom svaistytis, svaistykis. tik nepamirsk, kad tau labiau tu pinigeliu reiks, kai gims kudikis_prasides pampersai (o ju KMUK duoda tik, kol vaikas guli naujagimiu skyriuj), o kai perkels pas tave i palata_jau reik turet savu.
lengvo gimdymo

nesupratau šito pasakymo, juk leliukas gims sveikas gražuoliukas ir iškart keliaus su mamyte i palata, ir nereiks gulėt jokiam kūdikiu skyriui.
o dėl pinigu davimo kiekvienai savaip, jei matys poreiki tai ir duos, viskas tada vietoj sprendžiasi
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 11 07, 22:05)
nesupratau šito pasakymo, juk leliukas gims sveikas gražuoliukas ir iškart keliaus su mamyte i palata, ir nereiks gulėt jokiam kūdikiu skyriui.

Čia gal turėta minty po cezario ( mama parą laiko intensyvios terapijos palatoj, arba paprastoj palatoj, tik vaikiuko nakčiai nepalieka, nes negali keltis).
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 11 07, 21:05)
o dėl pinigu davimo kiekvienai savaip, jei matys poreiki tai ir duos, viskas tada vietoj sprendžiasi

QUOTE(vaivos juosta @ 2007 11 08, 15:12)
Čia gal turėta minty po cezario ( mama parą laiko intensyvios terapijos palatoj, arba paprastoj palatoj, tik vaikiuko nakčiai nepalieka, nes negali keltis).

Nebūtinai po cezario. Maniškis gimė pridusęs, todėl parą laiko jį laikė inkubatoriuje ir stebėjo. Taigi, ne visi vaikiukai gimsta sveiki.

O mano palatos kaimynė buvo po cezario, bet vaikiuką jai nakčiai paliko. Vargšė pasijudint negali, vaikiuką maitinti reikia, o sesutę pasikviesti nedrįsta doh.gif Kadangi mano džiaugsmelis buvo skyriuje, o dar mane ir nemiga kankino, tai rūpinausi kaimynės vaiku. O ir pampersą pirmą kartą pakeičiau ne savo, o kaimynės vaikui doh.gif
Atsakyti