QUOTE(lai @ 2007 11 09, 13:47)
Nebūtinai po cezario. Maniškis gimė pridusęs, todėl parą laiko jį laikė inkubatoriuje ir stebėjo. Taigi, ne visi vaikiukai gimsta sveiki.
O mano palatos kaimynė buvo po cezario, bet vaikiuką jai nakčiai paliko. Vargšė pasijudint negali, vaikiuką maitinti reikia, o sesutę pasikviesti nedrįsta

Kadangi mano džiaugsmelis buvo skyriuje, o dar mane ir nemiga kankino, tai rūpinausi kaimynės vaiku. O ir pampersą pirmą kartą pakeičiau ne savo, o kaimynės vaikui
sutinku su tavim

kad gali visko atsitikt, bet reik tiket, kad viskas bus gerai, nes aš ko labiausia bijojau tas ir nutiko
tai kad geriau tikėt, kad viskas bus gerai
Papildyta:
QUOTE(opyte @ 2007 11 10, 01:12)
sveikos mamytes
sakykit kaip yra KMUK'e su vyru nakvyne po gimdymo? nes dabar dvejoju del 2 lig ir KMUK. siaip labiau klinikos vilioja, bet jei vyras negales pasilikti po visko tai gal geriau tada 2 lig. nebezinau pasimetus esu visiskai. o gal galit pasidalinti patirtimi del siu abieju ligoniniu? gal kam teko gimdyti ir ten ir ten, kokie butu jusu atsiliepimai.
Aciu
prieš 3 sav gimdė mano draugė 2 ligoninėj, tai galiu pasakyt po gimdymo gyveno kartu su vyru, viskas labai gerai, tik va pats vaikelio užgimimas, buvo planuotas cezaris jai nepasisekė, tiesiog gydytoja buvo atlaidi, bet visiems visko pasitaiko.
o aš birželi gimdžiau kmuk, tai likau labai patenkinta ten dirbusiu personalu, nes vistik yra visa aparatūra. o dėl gyvenimo tai yra tos palatos, manau reik iškart atėjus i gimdykla klaust ir prašyt, nes vistiek jos nėra rezervuojamos, tai gal iškart gautumėt

ar kai atsilaisvintu.