Įkraunama...
Įkraunama...

Klinikų pranašumas prieš kitas Kauno gimdyklas

na man ir aktualus klausimas,ar ten reikia taris is anksto,ar nuvaziavau ir tiek g.gif gimdziusios ten,gal pasidalintumete patirtimi 4u.gif o jei reikia tartis is anksto,tai pries kiek laiko tai reiketu padaryti? g.gif
Atsakyti
Gimdyti moteris gali tuose gimdymo namuose, kuriuose nori: nori-važiuoji į Panevėžį, nori-į Kauną, nori - į Šakius. Tai visai nepriklauso nuo gyvenamosios vietos. Aš važiavau gimdyt į kitą miestą, nors ir mano mieste yra GN. Ir tartis neprivaloma jei nenori. Gimdysi prie to gydytojo ( akušerės), kuri tuo metu budės. Aš tariausi ( likus 3 savaitėms iki operacijos).
Atsakyti
aciu:)
Atsakyti
man kažkaip su abiem vaikais išpuolė važiuoti gimdyti naktį. Bet abu kartus labai viskas sklandžiai. Klausinėja visų tų reikalingų duomenų, o man ateina sąrėmis, tai aš sukandus dantis: palaukit, išeinu... jos kantriai laukia, kol aš vėl būsiu "namie" lotuliukas.gif ir toliau pildo. Kažkaip abu gimdymus dabar , kai jau skausmas pamirštas, prisimenu kaip gražiausią pasaką. Prisijuokėm su personalu, pagimdėm ir jei daugiau lelių gimdysiu, tai neabejotinai važiuosiu tik TEN.
Atsakyti
na ir suprask kaip nori:) tuomet man iskilo klausimas,o kaip ten su studentais? g.gif nes teta pasakojo,kad gimdymo metu ju dalyvavo net 10 blink.gif idomu kokia situacija siomis dienomis g.gif
Atsakyti
Na as i klinikas vaziuociau gimdyt del visu geru atsiliepimu, dar pries pora menesiu ten pas ginekologa ejau, kuri man drauge (dirbanti klinikose) pasiule, likau labai patenkinta jo paslaugomis, bei todel kad man iki ju vos 500 metru nuo namu smile.gif
O del studentu.. na jie juk turi kakzur viska realiai pamatyt... ismokt smile.gif na jei labai trikdo, tai galetu ir atsiklaust gimdanciosios ar ji sutinka, kad ja stebedu gauja studentu ^^
Kaip baisu istikruju yra pagalvoti, kad jeigu testas pasirodys teigiamas, reikes eit pas gydytojus... (na man mm veluoja dar tik 5dienas... bet gal visgi yra tai ko as senai tikiuosi).
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razynka @ 2008 01 20, 23:41)
na ir suprask kaip nori:) tuomet man iskilo klausimas,o kaip ten su studentais? g.gif  nes teta pasakojo,kad gimdymo metu ju dalyvavo net 10 blink.gif  idomu kokia situacija siomis dienomis g.gif

Per mano gimdyma nebuvo nei vieno studento. Kiek zinau visada atsiklausia gimdyves ar gali dalyvauti studentai? Ir tikrai ne po to 10. Mano drauge kai gimde tai pas ja atejo 2studentes. Be to gimdyma priemes gydytojas pasakojo kas vyksta, kartu analizavo kardiotokograma, stebejo gimdyves bukle. JOs visai netrukde.
Atsakyti
QUOTE(Deltuke @ 2008 01 23, 12:40)
Kaip baisu istikruju yra pagalvoti, kad jeigu testas pasirodys teigiamas, reikes eit pas gydytojus...

Iš kur jau čia baimė - nosį aukštyn tik wub.gif Didžiuokis nestuke.gif .

O dėl studentų - manęs lygtais priėmime klausė, ar sutinku, kad dalyvautų studentai. Atsakiau teigiamai. Bet neatėjo smile.gif .
Atsakyti
na jei atsiklausia,tai viskas saunu tada:)
Atsakyti
QUOTE(rence25 @ 2008 01 23, 15:57)
Per mano gimdyma nebuvo nei vieno studento. Kiek zinau visada atsiklausia gimdyves ar gali dalyvauti studentai? Ir tikrai ne po to 10. Mano drauge kai gimde tai pas ja atejo 2studentes. Be to gimdyma priemes gydytojas pasakojo kas vyksta, kartu analizavo kardiotokograma, stebejo gimdyves bukle. JOs visai netrukde.

sveikos mamytes:)
na, as gimdziau liepa, nakty, tad i mano gimdyma buvo atejes jaunas gydytojas rezindentas ginekologas:) ir klause manes, ar as nieko pries, jei jis pades priimti gimdyma? O kadangi gimdziau pries laika, tai dar klause, ar as sutiksiu, kad mano atvejis bus panaudotas diplominiam darbui jo (sutikau, tai dar ir pasirasiau ant tokiu blanku).
Atsakyti
QUOTE(Deltuke @ 2008 01 23, 12:40)
ir atsiklaust gimdanciosios ar ji sutinka, kad ja stebedu gauja studentu ^^
Kaip baisu istikruju yra pagalvoti, kad jeigu testas pasirodys teigiamas, reikes eit pas gydytojus... (na man mm veluoja dar tik 5dienas... bet gal visgi yra tai ko as senai tikiuosi).

kaip suprantu, reikia už tave pasidžiaugti? 4u.gif Sėkmės!

Kiek žinau, visada atsiklausia, ar gali studentas stebėti gimdymą. Ai aš asmeniškai tai pati nenorėčiau. Bet jei ir būtų buvęs koks "žiūrovas", nebūčiau per tą sąrėmių pramogą nieko aplink mačiusi biggrin.gif
Atsakyti