Na..

As jau kokius metus lankydavausi vienoj interneto kavinej, centre.. Sededavau BANGOS forumuose... Ir viena diena..: is vakaro susipykau su tuometiniu draugu, telefono saskaita tuscia, papildymui pinigu neuztenka.. Ryte issikrapsciau paskutinius centus is taupykles, ir i centra, i interneto kavine (gerai, kad mokykloj ta diena kazkoks renginys vyko ir reikejo tik i 4 pamoka), aiskintis SMS'ais (is interneto), nes susitikti vietoj paskaitu vaikinas grieztai atsisake.. Knapsau, laukiu atsakymo i eiline zinute ir, aisku, forumuojuos, kaip visada.. .. Supypsi mobilus. Niu, galvoju, atrase.. Pasirodo ne. Pranesimas apie privacia zinute BANGOJE ..

.. Nickas matytas.. Zinau, kad moderatorius kazkokio forumo.. Nuzzz, mastau, jau ko pridirbau- ismoderavo

.. Begu i privata ir skaitau (tekstas originalus):
Labux... na zhinai toki walio? negirdejusi apie ji? xexe... o tu man tiesiai priesh akis sedi:) Atrasau:
Kaip tai 'pries akis'? Atsakymas:
Na priesh mano akis sedi
labai gerai tave matau o tu mane irgi turetum atpazhinti kadangi mano profily nuotraukos yra... ir ash tikrai panashus kaip ten atrodau
vuo... 
Po dar poros zinuciu issiaiskinau, kad dirba jis ten nuo siandienos.. Anksciau kitam filiale dirbo, o tadien persiunte i ana, nes truko darbuotoju.. Veliau priejo, pakalbejom.., dar laiko pridejo..
Tuo kartu taip ir issiskyrem.., bet bendravimas nebenutruko

Kaip nuejau karta i svecius filmo ziuret, taip visus metus paskutiniu autiku gryzdavau, iki kol gime lialia, ir persikraustem pas mano tevus

..
Kas idomiausia (likimo isdaigos)..:
1. kita diena vaikinas susipyko su sefo pavaduotoju ir mete darba, taigi dirbo tame filiale tik viena diena.
2. tadien buvau prisijungusi BANGOJE gal su 5 loginais, o laiskutis buvo adresuotas butent tikrajam.
3. susipazinome lapkricio 11, per jo vardadieni.
Niu sunku cia viska papasakot, aisku, bet esme isdesciau

..