Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Susitikom ir susipazinom pirma karta per vienos TV laidos filmavima, jis filmavosi laidoj, o mes su drauge ale ziuroves buvom ax.gif poto jis pats priejo uzkalbino ir mes jau 6 metai kartu... thumbup.gif
Atsakyti
na pas mane tai viskas labai paprastai... susipazinau su tevo kaimynu,pamilome vienas kita... ir ka dabar esu ir dukra tevui ir kaimine biggrin.gif gyvenam daugiau nei 3metus ir apie vaikus jau temas vedam blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshe @ 2003 12 09, 19:07)
megstu labai ivairias romantiskas ir nebutinai istorijas apie tai, kaip ir kur pirma karta susitiko du zmones, kurie veliau sujunge savo gyvenimus ir t.t. ir pan. Papasakokite ir jus... Bus ka paskaitinet pries miega... ech.... biggrin.gif

Susipazinome per interneta
bet viskas buvo kaip filme kuris yra vertas oskaro statuleles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2003 12 09, 19:43)
Arba perkalbejau naktim per ICQ kalbedama  biggrin.gif

pastebejau, kad vyrai daznai arba is pirmo ispudzio isimyli, ir krenti i akis, arba po kiek laiko pripranta ir jiems tada akys atsiveria, kokius auksus galetu tureti salia:)
Atsakyti
Mes susipažinom autobuse. Nuobodu, bet smagiai ilgą kelionę atlaikėm smile.gif
Atsakyti
Mes susipazinom viena velyva vakara parke prie upelio..Abu buvom po skaudziu isgyvenimu, skyrybum,zodziu su panasiom praeities istorijom... Supratom vienas kita is karto,buvo toks jausmas, kas ta zmogu pazistu jau simta metu..Bet is pradziu as i ji ziurejau tik kaip i drauga..Tik savo atkakliu demesiu jis priverte mane i ji pazvelgt kitaip ir uzgimt jausmams.. Viskas butu kaip pasakoj jei musu nepersekiotu kai kurie zmones is praeties.Bet tikiu viska iveiksim.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Silan @ 2009 02 07, 22:12)
Mes susipazinom viena velyva vakara parke prie upelio..Abu buvom po skaudziu isgyvenimu, skyrybum,zodziu su panasiom praeities istorijom... Supratom vienas kita is karto,buvo toks jausmas, kas ta zmogu pazistu jau simta metu..Bet is pradziu as i ji ziurejau tik kaip i drauga..Tik savo atkakliu demesiu jis priverte mane i ji pazvelgt kitaip ir uzgimt jausmams.. Viskas butu kaip pasakoj jei musu nepersekiotu kai kurie zmones is praeties.Bet tikiu viska iveiksim.. wub.gif

Patiko jusu aprasymas wub.gif
Atsakyti
Mes tai susipazinom darbe smile.gif atejau kaip naujokele paziurejau oho visai nieko berniokas, po kiek laiko suzinojau kad jis ne vienas... doh.gif nu ka padirbom du metus kartu, apsitrynem,atejo svente ir i musu kiekma mes jau kartu 1,5 metu. wub.gif ir vestuves siemet planuojam atsokt clap.gif
Atsakyti
susipazinome kai lankeme abu teises, isimylejimas is pirmo zvilgsnio ir stai mes jau 6 metai kartu... biggrin.gif
Atsakyti
seik tik ilgesne istorija nei paskutines smile.gif
susipazinom braziliskam vakarelyje ax.gif nors visa diena darbe jauciausi kaip suvazineta ir sau zadejau niekur neiti,bet pora merginu perkalbejo doh.gif kadangi jauciausi baisiai tai labai jau nesistengiau puostis o juo labaiu dazytis rolleyes.gif tad su visais popierias tiesiai is darbo islekiau 15 min i ta vakareli (na merginos man pazadejo kad duos valgyti) blush2.gif vos atvaziavus jau kuriau plana kaip greiciau cia meskeres susivynioti ir namo i lovyte ax.gif bet kadangi maisto teko laukti,tad likau ax.gif kad laikas neparailgtu susibendravau su 2 blondinais brazilais biggrin.gif (visi kiti uzimti buvo) sunkiai mums sekesi bendrauti,nes ju anglu kalbos zinios tokios gan minimalios man pasirode,bet kazkaip susikalbejom ax.gif net negaleciau pasakyti apie ka kalbejomes,tik labai gerai pamenu kaip vienas is ju leptelejo "man 33 metai" na o as "o man 24,tau tai problema bendrauti?" atsakymo negavau...
po vakarienes visi isejom i kita braziliska party ax.gif ,o juk sau zadejau dingti namo kuo greiciau blush2.gif o ten sokai dainos estrada ir tt smile.gif bet visa laika jutau jo zvilgsni,ir kai jau su mergaitem vaziavom namo atsisveikinant atrode kad jis padarytu bet ka kad tik dar likciau... blush2.gif
po kokiu 2-3 savaiciu mano mandravojimosi duot neduot jam savo nr, susitikom ir...po 2sav as jau gyvenau pas ji 4u.gif na cia jau kita istorija
jau 3 metai kaip kartu pilvo gyventojas netrukus papildys musu gretas ir 10 metu skirtumas pasirodo jokios itakos neturi smile.gif
Atsakyti
Mus supazindino drauge. Jis neturejo merginos,o as buvau issiskyrusi pries pora menesiu. Gulejau su 39 temperatura ir paraso drauge: "Galiu duoti tavo nr vienam vaikinukui?" Liepiau duoti,tai va taip ir pradejom mes susirasineti,paskui nuo telefonu perejom prie interneto bigsmile.gif kalbedavomes iki tok kol saule patekedavo (susipazinone rugpjuti) bigsmile.gif nuo to laiko nesiskiriam,o dabar mastom jau apie vestuves ir maza tarzaniuka wub.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziuokute: 24 vasario 2009 - 16:41
Nepatikėsit, bet aš gėjų klube susipažinau...
Atsakyti