Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

QUOTE(Forget The Pain @ 2009 02 25, 13:05)
Nepatikėsit, bet aš gėjų klube susipažinau...

Forget The Pain, ar jus vyras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexandra.R.: 25 vasario 2009 - 22:45
QUOTE(Alexandra.R. @ 2009 02 25, 23:44)
Forget The Pain, ar jus vyras?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi tikrai ne lotuliukas.gif Bet tekdavo ten dažnai apsilankyti, nes draugai tokį klubą turėjo. Ir ateidavo įvairių žmonių, ir šiaip labai linksma kompanija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget The Pain: 26 vasario 2009 - 10:57
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 02 26, 11:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Oi tikrai ne lotuliukas.gif Bet tekdavo ten dažnai apsilankyti, nes draugai tokį klubą turėjo. Ir ateidavo įvairių žmonių, ir šiaip labai linksma kompanija

esu girdejus kad normalios oreantacijos vyrukai megsta tokius klubus kadangi pasak ju ten labai zavingu paneliu buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(varliuke:) @ 2009 02 26, 17:38)
esu girdejus kad normalios oreantacijos vyrukai megsta tokius klubus kadangi pasak ju ten labai zavingu paneliu buna biggrin.gif

As irgi esu ta pati girdejus, kiti varo vien del to, kad ten muzika grazesne sako groja. tai nzn kaip yra g.gif dar neteko ten pabuvot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(blogybe @ 2009 02 26, 20:09)
As irgi esu ta pati girdejus, kiti varo vien del to, kad ten muzika grazesne sako groja. tai nzn kaip yra g.gif  dar neteko ten pabuvot schmoll.gif

Šiaip labai ten linksma. Ir mano draugų daug yra netradicinės orientacijos. Kadangi, niekad į klubus nevaikščioja vien tam, kad kažką susirasti, tai ten tikrai linksmiau biggrin.gif O mano draugas atėjo visai kitais darbiniais reikalais, kartu su DJ. Jiems juk nesvarbu, kur groti. Ir sakė, nemaniau, kad tokioj vietoj, tokių merginų būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget The Pain @ 2009 02 27, 12:09)
Šiaip labai ten linksma. Ir mano draugų daug yra netradicinės orientacijos. Kadangi, niekad į klubus nevaikščioja vien tam, kad kažką susirasti, tai ten tikrai linksmiau biggrin.gif O mano draugas atėjo visai kitais darbiniais reikalais, kartu su DJ. Jiems juk nesvarbu, kur groti. Ir sakė, nemaniau, kad tokioj vietoj, tokių merginų būna biggrin.gif

Pazystu ir as kelis tokios orientacijos zmones, man jie gyvent netrugdo. Dar zinau tokia grupe zmogeliuku kurie eina i tokius klubus vien del to kad paziuret ka jie ten daro ir pasijuokt is ju.Pati as gal neisdrysciau nueit i toki kluba, jei ir nueiciau tai nesugebeciau atsipalaiduot. juk ten viskas kitaip... rolleyes.gif Jei sugeba toleruot tokius zmones tada lengva dirbt jei ne tada jauciu nelabai lengav... g.gif
Atsakyti
As su MB susipazinau virtualioje erdveje, kazkuriame is pazinciu portalu. Jau buvau ir pamirsusi, kad kazkur turiu anketa,bet bevartydama savo uzrasu knygele radau prisijungimo duomenis, kuriuos buvau uzsirasiusi rolleyes.gif galvoju reikia patikrint, gal kas idomesni laiskiuka parase.. ax.gif radau-tik ne idomesni, o labai banalu: "labas,grazuole, kaip sekasi?" galvoju is kur cia tos grazuoles, kai dar nera net mates, bet vis del to atsakiau. prasidejo susirasinejimas,is pradziu bendravau labai saltai, bet atsirado idomesniu pokalbiu, tai issededavau istisas valandas, kol viena karta pastebejau jo anketoje irasyta gyvenamoji vieta-Airija doh.gif galvoju na ka, kaip susirasinejimo draugas gal ir tiks.. o kiek laiko jis manes prase mano tel nr doh.gif o as uzsispyrus ir neduodu, sakau koks tiklas, juk tu is IRL, tai uzteks ir internetu bendraut blush2.gif ta diena, kai buvo jo gimtadienis, nusiunciau sveikinima el.pastu ir pridejau savo numeriuka kaip dovana blush2.gif skambucio sulaukiau jau kita ryta ax.gif nuo tada viskas ir prasidejo... pokalbiai po 3val, per diena,o kur dar bemieges naktys prie skype su web kamera wub.gif ir kiekviena diena save keikiau,kad grimstu per giliai, juk jis uz keliu tukstanciu km nuo manes...bet jis buvo atkaklus: atakavo mane skambuciais, laiskais ir visaip kitaip, kaip tik galejo...
Naujuju metu naktis buvo ypatinga... ne,jo dar vis nebuvo salia manes, bet jis paskambines pasake: myliu tave,mazyte... wub.gif sirdyje kilo sumaistis, pradejau klausinet ar jis isitikines tuo, ka sako, juk gyvai nera manes mates, tik per kamera... bet kasdien jausmai vis stiprejo...artejo pavasaris ir viena diena jis pasake-gryztu pas tave,mazyt... kiek laimes buvo bigsmile.gif bet... neilgam....vaziuojant i oro uosta pakliuvo i avarija verysad.gif vairavo ne jis, bet jo draugas buvo kaltas del sukelto eismo ivykio doh.gif prasidejo tasymas per teismus (privalejo dalyvaut kaip liudininkas) ir vel musu pasimatymas buvo nukeltas nezinia kiek laiko i prieki... doh.gif
atejo ir vasara, prasidejo man egzaminai, reikejo daug mokytis, tai sirdies skausmas kazkiek apmazejo... ipusejus egzaminams nebeistveriau: parasiau jam sms: apsispresk, jei per ateinati menesi pas mane neatvaziuosi, atvaziuosiu as!!! kiek jam laimes tai suteike ir abu nusprendem, kad vaziuosiu as rolleyes.gif
issilaikiau egzaminus, atsiemiau diploma ir po 2dienu jau sedejau lektuve bigsmile.gif tevai nebuvo suzaveti, kad skrendu bele kur, bet kadangi Arijoj gyvena pusbrolis, tai susitariau jei kas, is karto skambinu jam, bet to neprireike....
Pasiemus bagaza ejau isejimo link...kojos drebejo, o sirdis galvojau issoks is krutines... iseinu i sale ir jau is tolo matau JI... wub.gif MB mane pamates soko per apsaugines tvoreles ir bego manes link, pribeges puole i glebi ir viskas aplinkui isnyko, mes paskendom savo pirmam buciny wub.gif po to seke pasisveikinimas blush2.gif taip ir ivyko pirmasis musu pasimatymas po 7men beprotisko laukimo, ir jau treti meteliai eina kaip esame kartu wub.gif
Atsakyti
minguliux, internetinemis meilemis niekad nesizavejau, nes jos man atrode juokingos. bet si-suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2009 02 28, 01:25)
As su MB susipazinau virtualioje erdveje, kazkuriame is pazinciu portalu. Jau buvau ir pamirsusi, kad kazkur turiu anketa,bet bevartydama savo uzrasu knygele radau prisijungimo duomenis, kuriuos buvau uzsirasiusi rolleyes.gif  galvoju reikia patikrint, gal kas idomesni laiskiuka parase.. ax.gif  radau-tik ne idomesni, o labai banalu: "labas,grazuole, kaip sekasi?" galvoju is kur cia tos grazuoles, kai dar nera net mates, bet vis del to atsakiau.  prasidejo susirasinejimas,is pradziu bendravau labai saltai, bet atsirado idomesniu pokalbiu, tai issededavau istisas valandas, kol viena karta pastebejau jo anketoje irasyta gyvenamoji vieta-Airija doh.gif  galvoju na ka, kaip susirasinejimo draugas gal ir tiks.. o kiek laiko jis manes prase mano tel nr doh.gif  o as uzsispyrus ir neduodu, sakau koks tiklas, juk tu is IRL, tai uzteks ir internetu bendraut blush2.gif  ta diena, kai buvo jo gimtadienis, nusiunciau sveikinima el.pastu ir pridejau savo numeriuka kaip dovana blush2.gif  skambucio sulaukiau jau kita ryta ax.gif  nuo tada viskas ir prasidejo... pokalbiai po 3val, per diena,o kur dar bemieges naktys prie skype su web kamera wub.gif  ir kiekviena diena save keikiau,kad grimstu per giliai, juk jis uz keliu tukstanciu km nuo manes...bet jis buvo atkaklus: atakavo mane skambuciais, laiskais ir visaip kitaip, kaip tik galejo...
Naujuju metu naktis buvo ypatinga... ne,jo dar vis nebuvo salia manes, bet jis paskambines pasake: myliu tave,mazyte... wub.gif  sirdyje kilo sumaistis, pradejau klausinet ar jis isitikines tuo, ka sako, juk gyvai nera manes mates, tik per kamera... bet kasdien jausmai vis stiprejo...artejo pavasaris ir viena diena jis pasake-gryztu pas tave,mazyt... kiek laimes buvo bigsmile.gif  bet... neilgam....vaziuojant i oro uosta pakliuvo i avarija verysad.gif  vairavo ne jis, bet jo draugas buvo kaltas del sukelto eismo ivykio doh.gif  prasidejo tasymas per teismus (privalejo dalyvaut kaip liudininkas) ir vel musu pasimatymas buvo nukeltas nezinia kiek laiko i prieki... doh.gif
atejo ir vasara, prasidejo man egzaminai, reikejo daug mokytis, tai sirdies skausmas kazkiek apmazejo... ipusejus egzaminams nebeistveriau: parasiau jam sms: apsispresk, jei per ateinati menesi pas mane neatvaziuosi, atvaziuosiu as!!! kiek jam laimes tai suteike ir abu nusprendem, kad vaziuosiu as rolleyes.gif
issilaikiau egzaminus, atsiemiau diploma ir po 2dienu jau sedejau lektuve bigsmile.gif  tevai nebuvo suzaveti, kad skrendu bele kur, bet kadangi Arijoj gyvena pusbrolis, tai susitariau jei kas, is karto skambinu jam, bet to neprireike....
Pasiemus bagaza ejau isejimo link...kojos drebejo, o sirdis galvojau issoks is krutines... iseinu i sale ir jau is tolo matau JI... wub.gif  MB mane pamates soko per apsaugines tvoreles ir bego manes link, pribeges puole i glebi ir viskas aplinkui isnyko, mes paskendom savo pirmam buciny wub.gif  po to seke pasisveikinimas blush2.gif taip ir ivyko pirmasis musu pasimatymas po 7men beprotisko laukimo,  ir jau treti meteliai eina kaip esame kartu wub.gif

mmm... Kaip grazu... 4u.gif
Atsakyti
na o as po savo pazinties su dabartiniu vyru pradejau tiketi lemtimi smile.gif turejau drauga,kuris dirbo anglijoj,matydavomes retokai,dazniau bendraudavom telefonu,bet,maniau...metai jau,reik kurti seima,o jis mane beproto mylejo,mastem apie vestuves,gyvenima kartu,taciau giliai sirdyje jauciau,kad jis ne mano ir ne man...tas jausmas nedave man ramybes,taciau ilgai vijau ji salin...apie kitas pazintis net nemasciau.Vienojw pazinciu svetaineje turejau anketa,kuria net buvau pamirsusi,retai kada ten uzsukdavau,o jei uzsukdavau,tai atrasyt i draugu esanciu uzsienyje zinutes.Viena diena i mano tel atskriejo sms "tu faina" smile.gif na galvoju,zinau,kad faina smile.gif taip ir atrasiau... biggrin.gif pradejom susirasinet smsais,po to plepet telefonu po 3valandas vakarais(ko truko man is buvusio draugo),pasakiau,kad as turiu drauga,kad galvojam apie vestuves...taciau jis kaip uzburtas norejo susitikt ir viskas smile.gif ilgai as dar spardziausi...maniau,negrazu,nereikia ir tt... smile.gif viena diena paskambino jis man ir pasake-viskas,susitinkam uz 10 min.,as jau netoli taves ax.gif na manau,atkaklus vaikinas smile.gif ai manau,nueisiu,tai atsikabins nuo manes biggrin.gif specialiai nesipuosiau,sokau i dzinsus ir nuejau...kai nuejau,tai supratau,kad vis gi yra meile is pirmo zvilgsnio(niekad ja netikejau smile.gif )gal nuskambes juokingai,bet iskart supratau,kad tai JIS.... ax.gif tik dar ilgai to nedrysau sau pripazinti blush2.gif tai va taip ir gavosi,kaip as sakau-susitikom ta vakara ir daugiau nebeisiskyrem nei vienai dienai.Ta pati vakara jis man pasake,kad as busiu jo smile.gif (man tada atrode tai labai juokinga),kai padovanojo zieda su brilijantu,jau juokinga neatrode...o kai pastojau,tai visai viskas rimta pasidare biggrin.gif po 6men.,draugystes susituokem smile.gif turim saunia dukra ir gyvenam jau 3ius metus.
Atsakyti
Sandruciux, ir as nesizavejau internetinemis meilemis, tuo labiau per sitoki atstuma, bet likimas pasisaipe ir sirdis neatsilaike, dabar nei trupucio nesigailiu, kad atvaziavau pas savo meile, aisku, buvo visko, juk 2 realiai nepazystami zmones pacia pirma susitikimo diena pradejo gyventi kartu, bet mes viska iveikem wub.gif

blogybe, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minguliux @ 2009 02 28, 22:07)
Sandruciux, ir as nesizavejau internetinemis meilemis, tuo labiau per sitoki atstuma, bet likimas pasisaipe ir sirdis neatsilaike, dabar nei trupucio nesigailiu, kad atvaziavau pas savo meile, aisku, buvo visko, juk 2 realiai nepazystami zmones pacia pirma susitikimo diena pradejo gyventi kartu, bet mes viska iveikem wub.gif
blogybe, aciu  4u.gif

sekmes jums minguliux smile.gif pas mane ir panasi situacija smile.gif ir netikek tu zmogau,likimu smile.gif
Atsakyti