As su MB susipazinau virtualioje erdveje, kazkuriame is pazinciu portalu. Jau buvau ir pamirsusi, kad kazkur turiu anketa,bet bevartydama savo uzrasu knygele radau prisijungimo duomenis, kuriuos buvau uzsirasiusi

galvoju reikia patikrint, gal kas idomesni laiskiuka parase..

radau-tik ne idomesni, o labai banalu: "labas,grazuole, kaip sekasi?" galvoju is kur cia tos grazuoles, kai dar nera net mates, bet vis del to atsakiau. prasidejo susirasinejimas,is pradziu bendravau labai saltai, bet atsirado idomesniu pokalbiu, tai issededavau istisas valandas, kol viena karta pastebejau jo anketoje irasyta gyvenamoji vieta-Airija

galvoju na ka, kaip susirasinejimo draugas gal ir tiks.. o kiek laiko jis manes prase mano tel nr

o as uzsispyrus ir neduodu, sakau koks tiklas, juk tu is IRL, tai uzteks ir internetu bendraut

ta diena, kai buvo jo gimtadienis, nusiunciau sveikinima el.pastu ir pridejau savo numeriuka kaip dovana

skambucio sulaukiau jau kita ryta

nuo tada viskas ir prasidejo... pokalbiai po 3val, per diena,o kur dar bemieges naktys prie skype su web kamera

ir kiekviena diena save keikiau,kad grimstu per giliai, juk jis uz keliu tukstanciu km nuo manes...bet jis buvo atkaklus: atakavo mane skambuciais, laiskais ir visaip kitaip, kaip tik galejo...
Naujuju metu naktis buvo ypatinga... ne,jo dar vis nebuvo salia manes, bet jis paskambines pasake: myliu tave,mazyte...

sirdyje kilo sumaistis, pradejau klausinet ar jis isitikines tuo, ka sako, juk gyvai nera manes mates, tik per kamera... bet kasdien jausmai vis stiprejo...artejo pavasaris ir viena diena jis pasake-gryztu pas tave,mazyt... kiek laimes buvo

bet... neilgam....vaziuojant i oro uosta pakliuvo i avarija

vairavo ne jis, bet jo draugas buvo kaltas del sukelto eismo ivykio

prasidejo tasymas per teismus (privalejo dalyvaut kaip liudininkas) ir vel musu pasimatymas buvo nukeltas nezinia kiek laiko i prieki...
atejo ir vasara, prasidejo man egzaminai, reikejo daug mokytis, tai sirdies skausmas kazkiek apmazejo... ipusejus egzaminams nebeistveriau: parasiau jam sms: apsispresk, jei per ateinati menesi pas mane neatvaziuosi, atvaziuosiu as!!! kiek jam laimes tai suteike ir abu nusprendem, kad vaziuosiu as
issilaikiau egzaminus, atsiemiau diploma ir po 2dienu jau sedejau lektuve

tevai nebuvo suzaveti, kad skrendu bele kur, bet kadangi Arijoj gyvena pusbrolis, tai susitariau jei kas, is karto skambinu jam, bet to neprireike....
Pasiemus bagaza ejau isejimo link...kojos drebejo, o sirdis galvojau issoks is krutines... iseinu i sale ir jau is tolo matau JI...

MB mane pamates soko per apsaugines tvoreles ir bego manes link, pribeges puole i glebi ir viskas aplinkui isnyko, mes paskendom savo pirmam buciny

po to seke pasisveikinimas

taip ir ivyko pirmasis musu pasimatymas po 7men beprotisko laukimo, ir jau treti meteliai eina kaip esame kartu