as tai su savo mergina susipazinau amerikoj.
Begu as kaip tai nuo indenu.
Jau galvoju sakes- arklys eme dusti, o cia aukso ieskotoju gurguole.
Nu atsimusem mes nuo tu indenu siaip ne taip.
Sedim prie lauzo, kepam bizono sonine.
As visas suzeistas...kraujuotas...nu taip vyriskai atrodau.
Priena prie manes nuostabaus grozio vieno kaubojaus jauna zmona ir ima mane tvarstyti.
Nu betvarstant susipazystam...lia lia, vsie dela...vienu zodziu meile is pirmo zvilgsnio.
Isgerem tekilos, paskui viskio...
Nelabai prisiminiau kaip ten viskas baigesi...bet dabar slapstausi ir nuo indenu ir nuo aukso ieskotoju.
QUOTE(minguliux @ 2009 02 28, 01:25)
As su MB susipazinau virtualioje erdveje, kazkuriame is pazinciu portalu. Jau buvau ir pamirsusi, kad kazkur turiu anketa,bet bevartydama savo uzrasu knygele radau prisijungimo duomenis, kuriuos buvau uzsirasiusi
galvoju reikia patikrint, gal kas idomesni laiskiuka parase..
radau-tik ne idomesni, o labai banalu: "labas,grazuole, kaip sekasi?" galvoju is kur cia tos grazuoles, kai dar nera net mates, bet vis del to atsakiau. prasidejo susirasinejimas,is pradziu bendravau labai saltai, bet atsirado idomesniu pokalbiu, tai issededavau istisas valandas, kol viena karta pastebejau jo anketoje irasyta gyvenamoji vieta-Airija
galvoju na ka, kaip susirasinejimo draugas gal ir tiks.. o kiek laiko jis manes prase mano tel nr
o as uzsispyrus ir neduodu, sakau koks tiklas, juk tu is IRL, tai uzteks ir internetu bendraut
ta diena, kai buvo jo gimtadienis, nusiunciau sveikinima el.pastu ir pridejau savo numeriuka kaip dovana
skambucio sulaukiau jau kita ryta
nuo tada viskas ir prasidejo... pokalbiai po 3val, per diena,o kur dar bemieges naktys prie skype su web kamera
ir kiekviena diena save keikiau,kad grimstu per giliai, juk jis uz keliu tukstanciu km nuo manes...bet jis buvo atkaklus: atakavo mane skambuciais, laiskais ir visaip kitaip, kaip tik galejo...
Naujuju metu naktis buvo ypatinga... ne,jo dar vis nebuvo salia manes, bet jis paskambines pasake: myliu tave,mazyte...
sirdyje kilo sumaistis, pradejau klausinet ar jis isitikines tuo, ka sako, juk gyvai nera manes mates, tik per kamera... bet kasdien jausmai vis stiprejo...artejo pavasaris ir viena diena jis pasake-gryztu pas tave,mazyt... kiek laimes buvo
bet... neilgam....vaziuojant i oro uosta pakliuvo i avarija
vairavo ne jis, bet jo draugas buvo kaltas del sukelto eismo ivykio
prasidejo tasymas per teismus (privalejo dalyvaut kaip liudininkas) ir vel musu pasimatymas buvo nukeltas nezinia kiek laiko i prieki...
atejo ir vasara, prasidejo man egzaminai, reikejo daug mokytis, tai sirdies skausmas kazkiek apmazejo... ipusejus egzaminams nebeistveriau: parasiau jam sms: apsispresk, jei per ateinati menesi pas mane neatvaziuosi, atvaziuosiu as!!! kiek jam laimes tai suteike ir abu nusprendem, kad vaziuosiu as
issilaikiau egzaminus, atsiemiau diploma ir po 2dienu jau sedejau lektuve
tevai nebuvo suzaveti, kad skrendu bele kur, bet kadangi Arijoj gyvena pusbrolis, tai susitariau jei kas, is karto skambinu jam, bet to neprireike....
Pasiemus bagaza ejau isejimo link...kojos drebejo, o sirdis galvojau issoks is krutines... iseinu i sale ir jau is tolo matau JI...
MB mane pamates soko per apsaugines tvoreles ir bego manes link, pribeges puole i glebi ir viskas aplinkui isnyko, mes paskendom savo pirmam buciny
po to seke pasisveikinimas
taip ir ivyko pirmasis musu pasimatymas po 7men beprotisko laukimo, ir jau treti meteliai eina kaip esame kartu 

Naujuju metu naktis buvo ypatinga... ne,jo dar vis nebuvo salia manes, bet jis paskambines pasake: myliu tave,mazyte...

atejo ir vasara, prasidejo man egzaminai, reikejo daug mokytis, tai sirdies skausmas kazkiek apmazejo... ipusejus egzaminams nebeistveriau: parasiau jam sms: apsispresk, jei per ateinati menesi pas mane neatvaziuosi, atvaziuosiu as!!! kiek jam laimes tai suteike ir abu nusprendem, kad vaziuosiu as

issilaikiau egzaminus, atsiemiau diploma ir po 2dienu jau sedejau lektuve

Pasiemus bagaza ejau isejimo link...kojos drebejo, o sirdis galvojau issoks is krutines... iseinu i sale ir jau is tolo matau JI...

Graži istorija

QUOTE(blondinas Nr.156 @ 2009 04 22, 17:12)

o as su savo brangianybe susipazinau vasaros stovykloj (nors mes mokemes vienoj mokykloj niekad jo nepastebejau). Viskas prasidejo nuo to kad as draugavau su jo geriausiu draugu, o su savo busimuoju labai pygdavomes del visokiu smulkmeniu, tiesiog viens kito pernest negalejom. po stovyklos grizus namo daznai susisimatydavom, nes as budavau su jo draugu, tai tas pyktis kazkur pradejo dingt ir atsirado kazkokie jausmai. Buvo kazkokia vasaros svente ir tada as buvau viena su draugem ir netiketai susitikau su savo busimuoju, nusprendem kad mums labai rimtai reik pasikalbet dviesia ir baigt tuos pykcius, na ir ka jus galvojot pokalbis baigesi buciniais
. Dar keleta kartu slaptai susitikom ir supratom kad vienas be kito but negalim. BET... buvo vienas didelis bet... As dar vis draugavau su jo geriausiu draugu, bet kadangi as jam nieko nejauciau tai besazines grauzties pasakiau kad viskas baigta, nenoriu daugiau draugauti. tada su savo busimuoju kaki menesi slapukavom ir tik paskui visiems pasirodem kad draugaujam, nes nenorejo izeisti drauga (nors paskui paaiskejo, kad viska is kart suprato kas cia darosi). Mes draugavom metus laiko... Graziai nekaltai ir dar vaikiskai
Tada mano busimasis baige mokykla ir ruosesi vaziuot studijuot i kauna(ir jis nusprende kad negalim toliau buti kartu, nes as dar mokinausi mokykloj), o man atejo baisinis noras issilakstyt, labai jau nesinorejo ramiai susikabinus rankom sedet ir taip viena vakara issiskyrem
buvo labai sunku,ilgai negalejau sitaikyti kad viskas baigta, bet gyvenimas ejo tolyn, atrode kad jau viskas uzsimirso tik labai pygdavau ant saves, kad negaliu ilgiau negu menesi isdraugaut su jokiu vaikinu, vis atrodydavo kad ne tas, ne tokio as ieskiau.
Ir taip praejo dveji metai. Vienam draugu vakareli vel susitikom, nzn ar cia alkoholio poveikis ar vel atgime seni jausmai, jis man vel pasiule draugauti. Labai bijodama ir abejodama sutikau ir liepiau niekam ne zodzio nepasakyt ka mes cia sugalvojom, sakiau issiblaivysim ir tada rimti pasisnekesim. kita vakara susitikom... Nedrasiai pradejom kalbetis ir nusprendem pabandyti vel draugauti. Po puses metu pradejom kartu gyvent
po keturiu metu nunesem pareiskimus tuoktis
po menesio su zinojau kad laukiuosi
o dabar kartu auginam nuostabu suneli
Ir nezinau dar kaip si istorija baigsis, juk visko gyvenime buna..., bet kolkas dabar esam laimingi

Ir taip praejo dveji metai. Vienam draugu vakareli vel susitikom, nzn ar cia alkoholio poveikis ar vel atgime seni jausmai, jis man vel pasiule draugauti. Labai bijodama ir abejodama sutikau ir liepiau niekam ne zodzio nepasakyt ka mes cia sugalvojom, sakiau issiblaivysim ir tada rimti pasisnekesim. kita vakara susitikom... Nedrasiai pradejom kalbetis ir nusprendem pabandyti vel draugauti. Po puses metu pradejom kartu gyvent

Ir nezinau dar kaip si istorija baigsis, juk visko gyvenime buna..., bet kolkas dabar esam laimingi

Na ka, papasakosiu ir savo istorija 
As su savuoju susipazinau pries 22metus ant puoduko, darzelyje
Mes kartu ejom i darzeli (ta pacia grupe), paskui i ta pacia mokykla, vienoj klasej buvo, nuo 10klases mus isskaide, nes atsirado profilinis mokymas bet vistiek toj pacioj mpokykloj mokemes.
Baigem sustojom kas kur.
Po 4metu nuo baigimo susitikom atsitiktinai juros sventej. (anksciau susitikdavom, nes jis dirbo mobilaus rysio paslaugu salone, kuri buvo prekybos centre netoli mano namu, bet paskui as issikeliau kitur gyvent, jis is tam salone nebedirbo tai ir nebesimatem). Tai va susitikom juros sventej, pabludijom, pasokom ir apsikeitem telefono numeriais. As jam neskambinau ir nerasiau nes zinoaju kad turi kazkokia mergaite.
Praejus beveik metam po musu susitikimo juros sventej, jis man paskambino ir pakviete kavos. As aisku apsalau.
Nuvarem kavos. Sedim vienas pries kita snekam, o as matau kad jo akys nukreiptos zemiau mano galvos
Supratau kur ziuri, man kaip ir nepatogu paliko, pradejau det rankas prie iskirptes (nors jos beveik visai nebuvo)
.
Tai pasedeje issiskirstem ir pastebejau kad vis dazniau jis pas mane pradejo lankytis, ir pradejo mane erzint
jau norejau jam sakyt atsok zvairi, uzknisai
ir t.t. kai paskambindavo ir sakydavo kad atvaziuosiu mamai pasiguosdavau kad kausas atvaziuos, bet nezinau kodel nenutraukiau susuitikinejimu ir nepasakiau kad mes galim but tik klasiokai, kazkas mane laike, o jis irgi mate kad as metausi ir graziai islauke, nespaude, pradejo reciau vaziuot.
Ir issikovojo mane
kas svarbiausia mokykloj tarp musu jokiu simpatiju nebuvo, o visi klasiokai sakydavo kad mes apsizenysim, nes abu buvom auksciausi klasej, o mes uz tokias kalbas pykdavom
Tai kai pamate mus kartu ir seip kai suzinojo tai negalejo patiket.
Vienas klasiokas pamete ir klausia tipo jus cia kaip, seima ar kaip?
Ir matosi pats netiki tuo ka klausia
Reikejo pamatyti jo fizionomija
Tai va tokia musu meiles istorija

As su savuoju susipazinau pries 22metus ant puoduko, darzelyje

Mes kartu ejom i darzeli (ta pacia grupe), paskui i ta pacia mokykla, vienoj klasej buvo, nuo 10klases mus isskaide, nes atsirado profilinis mokymas bet vistiek toj pacioj mpokykloj mokemes.
Baigem sustojom kas kur.
Po 4metu nuo baigimo susitikom atsitiktinai juros sventej. (anksciau susitikdavom, nes jis dirbo mobilaus rysio paslaugu salone, kuri buvo prekybos centre netoli mano namu, bet paskui as issikeliau kitur gyvent, jis is tam salone nebedirbo tai ir nebesimatem). Tai va susitikom juros sventej, pabludijom, pasokom ir apsikeitem telefono numeriais. As jam neskambinau ir nerasiau nes zinoaju kad turi kazkokia mergaite.
Praejus beveik metam po musu susitikimo juros sventej, jis man paskambino ir pakviete kavos. As aisku apsalau.
Nuvarem kavos. Sedim vienas pries kita snekam, o as matau kad jo akys nukreiptos zemiau mano galvos

Tai pasedeje issiskirstem ir pastebejau kad vis dazniau jis pas mane pradejo lankytis, ir pradejo mane erzint

Ir issikovojo mane

kas svarbiausia mokykloj tarp musu jokiu simpatiju nebuvo, o visi klasiokai sakydavo kad mes apsizenysim, nes abu buvom auksciausi klasej, o mes uz tokias kalbas pykdavom

Tai kai pamate mus kartu ir seip kai suzinojo tai negalejo patiket.

Vienas klasiokas pamete ir klausia tipo jus cia kaip, seima ar kaip?

Tai va tokia musu meiles istorija

As kazkaip ilgom istorijom nesivarginsiu
Susipazinom mes klube , pazinojom vienas kita tik is matymo (taip pat klubuose) jis sutiko pasaugoti man kuprine kol as po kluba visa isejus daviausi ... bet po to sedejom prie metro gerem arbata ir plepejom. Buvome is pradziu kaip geri draugai , po keliu menesiu pasidarem ne tik draugai
o dar po 3ju menesiu susituokem. Mama zenta tik grizus zenytis pirma karta pamate
Trumpai tariant - po 3 menesiu draugystes susituokem
oi saunuolis tu !!! Smagi istorija

QUOTE(blondinas Nr.156 @ 2009 04 22, 13:12)
as tai su savo mergina susipazinau amerikoj.
Priena prie manes nuostabaus grozio vieno kaubojaus jauna zmona ir ima mane tvarstyti.
Nu betvarstant susipazystam...lia lia, vsie dela...vienu zodziu meile is pirmo zvilgsnio.
Nelabai prisiminiau kaip ten viskas baigesi...bet dabar slapstausi ir nuo indenu ir nuo aukso ieskotoju.

O mano istorija nelabai romantiškia. Susipažinom internetu. Jis mane užkalbino kartą. Aš atrašiau, bet atsakymo negavau. Na kadangi nelabai kreipiau dėmesį (daug kitų buvo), tai ir pamiršau. Po kiek laiko vėl gaunu iš jo kažką tokio: "Kodėl nebendrauju?". Pasirodo, gal sistemoj kas nors negerai buvo.. sako negavo iš manęs atsakymo. Dabar galvoju, jei jis nebūtų antrą kartą bandęs kalbėtis, nebūtumėm susipažinę...

Susipažinome internetu, pasiūlė susitikti, susitikom, o vėliau jis prisipažino kad aš jam patinku, pasiulė draugauti. Ruošiamės tuoktis, kartu jau 2 metai

Pasirodo ir internetines pazintys buna su laimingom pabaigom

QUOTE(Medinis @ 2009 05 01, 06:43)
Jie dar nemirė. Neskubėkit su išvadom.
Gal but ne taip issireiskiau