Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

Aš su savuoju, prieš 4 metus, susipažinau smile.gif mokyklos šokiuose, gražuolis susimuše su "berniukais" bėgau žaizdas gydyt... blush2.gif tai ir gyvenam iki šiol... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mindingas @ 2009 06 04, 20:45)
Aš su savuoju, prieš 4 metus, susipažinau smile.gif  mokyklos šokiuose, gražuolis susimuše su "berniukais" bėgau žaizdas gydyt... blush2.gif  tai ir gyvenam iki šiol... wub.gif

Dar vis gydotes zaizdas lotuliukas.gif thumbup.gif saunuoliai, smagu girdet, taip ir toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, esu naujas narys pas jus :)
grazios tos meiles istorijos :) manoji tai gal ir nera tokia romantiska, bet dabar labai romantiska ir grazu :4u:
susipazinome per viena baliu, as buvau su kitu vaikinu, draugavau su juo, o jie draugai yra. Tai buvo pries ketverius metus.
Bendravome kaip draugai. Paskui kai mano vaikinas mane paliko jis kalis kartus buvo atvaziaves, bendravome :geda .
dar po kurio laiko atsirado kitas vaikinas ir as nustojau bendrauti su juo kaip su draugu.
o kai mes issikyrem ( su buvusiu - tada esamu vaikinu ) jis vel atsirado. 3 ryto pakviete saslyku :D mes susitikinejom ir rugsejo1 pradejom draugauti :) dabar esu lyg pasakoje :wub:
Atsakyti
[quote=Chiauska,2009 05 13,
na bet super thumbup.gif as kazkadaise irgi mylejau vaikina is statybu, bet per savo kvailuma ji praradau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Danielitaa: 11 birželio 2009 - 13:32
Musu susipazinimo istorija banali-vyko mano seses vestuves,jis- geriausias jaunikio draugas ir tose vestuvese mano pabrolys.Po vestuviu kazkaip pamirso pasiimti savo svarka,paskambino po savaites,ar gali atvaziuot (matyt,svarko labai prisireike.... biggrin.gif ).Pasedejo,pasikalbejom,isvaziavo. O svarka ir vel paliko....Ir taip dar kokius tris kartus.Netycia.
P.s.net praejus 9m nuo musu pazinties pradzios,is kuriu jau beveik 7m esam susituoke,jis sako,kad ne specialiai palikinejo ta savo svarka.Tikiu bigsmile.gif
Atsakyti
mes tai senai pazystamibuvom, jis net mano geriausia daruge kabino, ir bande ten kazka lipdyt. po kokiu 5 metu pamate mane:) aisku su ta drauge ten niekas nesigavo:)dabar susedusios su drauguze pasisaipom is jo:)
Atsakyti
Mano ir mano vyro tevai buvo pazistami, taigi mano tetis paprase kad ju sunus mane nuveztu i studijas, nes pasak mano tecio ju sunus labai saunus vaikinas smile.gif, taigi pirma pazintis buvo masinoje smile.gif o antras susitikimas buvo jau kaip pasimatymas, nes as ji kvieciau i filma blush2.gif , kad atsidekociau uz tai kad jis mane pavezejo smile.gif Drasi mergina buvau blush2.gif dabar nz ar taip pasielgciau, tai viskas buvo pries 8,5 m o mes jau vede 7,5m.
Atsakyti
..kai atejau mokytis i vidurine..Mes buvome klasiokai. Tada viskas ir ivyko smile.gif tiksliau man nevyko nieko biggrin.gif vyko JAM biggrin.gif As su juo net nesisveikinau.. Man jis nepatiko. Tik jau pries egzaminus 12tos klases kazkaip netycia susedom i viena suola.. smile.gif Va tada ir prasidejo pokalbiai neissememomis temomis. Kaip dabar prisimenu kaip mus mokytoja abu varydavo is klases smile.gif lotuliukas.gif po to telefonu pokalbiai, sutikimai vasaros naktim, romantiski pasibuvimai.. Ir stai ant mano rankos pirslybu ziedas.. smile.gif
Atsakyti
susipazinom tiesiog mieste , paprasciausiai jis buvo mano pusbrolio draugas , vis alaika sakydavau pusbroliui supazindink su savo draugu kokiu, o jis ai visi merginykai biggrin.gif ,
taigi viena vasaros diena vaiksciojom su pusbroliu miesto bulvaru , ir kavinukeje sedejo vaikinas , pusbrolio draugas , jie snekuciavosi , mane su juo supazindino , kaip tik uz keliu dienu buvo jo gimtadienis jis mane kviete , na bet cia ilga istorija del kurios as nejau i ta gimtadieni , po to atsitiktinai susitikiom vel mieste su juo , apsikeitem telefono nr, na taip ir prasidejo po biski musu pasimatymai smile.gif , bet as is pradziu labai spyriojausi daug kur kviete bet as kazkaip ne visada sutikdavau tikriausiai todel ir patikau ax.gif , po to jis sake na ilgai reikejo stengtis rolleyes.gif kad butumem kartu ,P.S o dabar jau kartu 6 metai thumbup.gif ir siandiena musu vestuviu metines clap.gif
Atsakyti
na o mes susipazinome visai neromantiskai, sokiuose pamaciau ji. krito man i aki jis tarp kitko ir as jam, tik nei vienas nedrisom prieiti ir susipazinti ir tuom pasibaige po keliu menesiu, radau ji vienoje svetaineje pazinciu.. ir as jam parasiau kad jis man kazkur matytas biggrin.gif na jis man atrase ir pradejome susirasineti, poto susitikineti , taip pabendravom 3menesius ir per Naujuosius pradejom draugaut. ir taip jau 2metai 7men smile.gif dbr labai gerai svesti metines smile.gif dvi sventes vienu metu, Naujieji ir musu svente smile.gif
na neromantiskai,bet labai linksma prisiminti, ta laika kai vienas kita bandem pakabint biggrin.gif
Atsakyti
su savo dabartiniu vyru susipažinau darbe prieš 4,5 metų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vygita: 06 rugpjūčio 2009 - 11:05
Aš savo draugu susipažinau ligoninėje prieš daugiau nei 3 metus doctor.gif blush2.gif po to visą mėnesį pykomės sanatorijoje bigsmile.gif ir.... po poros metų nebeįsivaizduojame gyvenimo vienas be kito wub.gif wub.gif
Atsakyti