man va buvo meile is pirmo zvilgsnio, o jam nevisai:) sake tik po kurio laiko suprato, kad be manes gyventi negali... tikriausiai kaip ir daugumai (o gal ir ne) ir pradziu buvo tik be galo didele kuniska trauka, o paskui atsirado stipresni jausmai...
Nu tikrai ne meile is pirmo zvilgsnio, bet patikom is karto viens kitam... cia po to tik suzinojau...

Mums meile atsirado is "trecio zvilgsnio" taip manasis sake. O mes susipazinom per banga. Istikruju nieko nesitikejau ir va kaip dabar gavos. Gyvenam Laimingai!
Aš tai su saviškiu susipažinau,kai draugavau su kitu,bet ta draugystė tokia nerimta buvo.Iš pradžių jis manęs visaip siekė,visur kviesdavo,o aš atsisakydavau,nes nemačiau reikalo su juo prasidėti,be to apie jį buvau girdėjusi,kad jis mergišius,šioks anoks.Tad laikiausi kietai,o jis kantrybės turėjo net porą mėnesių,kol galiausiai vieną liūdną savaitgalį sutikau nueit su juo pasilinksmint.Išmušė jo žavesio valanda...Kažkaip nutuokė mano buvusysis draugas apie mūsų pasimatymus ir pripasakojo mano dabartiniam brangiausiajam apie mane nebūtų dalykų.tai maniškis įrodęs man,kad nėra toks,apie kokį esu prisiklausiusi visokių nesamonių,ėmė nepasitikėti manimi (ir dėl tų nepasitikėjimų vienas kitu kaltas to paties asmens liežuvis).Tad pradėjau aš kovoti dėl to pasitikėjimo,nu viskas tiesiog,kaip kokiam seriale,bet su laiminga pabaiga.Niekada nesigailėjau,kad pasidaviau jo žavesiui.Jis net per tą pirmą pasimatymą paprašė,kad nori su manim susilaukt dukros.Na va,praėjo pusantrų metų ir susilaukėm sūnaus.Jau treji metai kaip mes kartu
Ir stengsimės susilaukt tos išsvajotos dukrytės
A,tiesa,pirmą kart sukontaktavom su maniškiu bažnyčioj:paspaudėm rankas linkėdami ramybės,o po to per draugus susitikom antrą kart,bet tuomet manęs tikrai nesužavėjo,nes per jį susiplėšiau sijoną (nieko bloga nepagalvokit).Na,o toliau viskas vyko kaip nupasakojau aukščiau

A,tiesa,pirmą kart sukontaktavom su maniškiu bažnyčioj:paspaudėm rankas linkėdami ramybės,o po to per draugus susitikom antrą kart,bet tuomet manęs tikrai nesužavėjo,nes per jį susiplėšiau sijoną (nieko bloga nepagalvokit).Na,o toliau viskas vyko kaip nupasakojau aukščiau

Mes susipažinome traukinyje, tai tada jis man taip nusibodo, kad
niekaip neleido skaityti knygos. Tada tik galvojau, ot tie bernai, košmaras, nejaugi negli nors pusvalandžio patylėti?
O paskui jis mane labai kantriai ir pakankamai ilgai mergino
ir ta meilė atėjo turbūt iš kokio 50 karto
Bet dabar jau esam laimingai vedę ir tikimės ilgai ir laimingai gyventi

O paskui jis mane labai kantriai ir pakankamai ilgai mergino

Bet dabar jau esam laimingai vedę ir tikimės ilgai ir laimingai gyventi

Aplinkybiu deka, atsidurem vienoj erdvej. Ilgam.
Pirmoji pastebejau ji as. Sekunde pastovejau atidarius stalciu,nes is profilio jis atrode dieeeeviskai
Po to momentaliai nusprendziau,kad tokie grazuoliukai yra nieko verti ir moteru demesio islepinti (kaip tik tuo metu merginu rateliui kazka pasakojo
). Zodziu, jo atzvilgiu buvo ijungtas vidinis rezimas "Panieka ir abejingumas". Ilgam
Po 15 min. bendravimo susiriejom. Ilgam.
Po kokios savaites mintyse sau pasakiau: "Jei turesiu si vyra, tai gyvenime turesiu viska, ko panoresiu". Suprask, toks nepasiekiamas atrode..
A paskui jau pashlo pajechalo. Iki siol bandome aiskintis, kuris kuri kabino
Na bet va gyvenam. Kuriam seimynine santvarka
Ir tikiuosi, ilgam.
Pirmoji pastebejau ji as. Sekunde pastovejau atidarius stalciu,nes is profilio jis atrode dieeeeviskai

Po 15 min. bendravimo susiriejom. Ilgam.
Po kokios savaites mintyse sau pasakiau: "Jei turesiu si vyra, tai gyvenime turesiu viska, ko panoresiu". Suprask, toks nepasiekiamas atrode..
A paskui jau pashlo pajechalo. Iki siol bandome aiskintis, kuris kuri kabino

Na bet va gyvenam. Kuriam seimynine santvarka

As buvau pirmakurse, jis - treciakursis. Draugavau su savo kursioku, tai tas treciakursis daznai man patarinedavo ivairiais klausimais apie gyvenima, vaikinus, kaip islaikyti santykius, guode kai issiskyriau su savo draugu. Taip mes buvome kaip draugai 3 metus (jis baige ta mokykla, bet mes dar kartais susitikdavome, kadangi esame is to paties miesto), Kai as buvau jau 4 kurse, kazkaip pradejo jis mane veztis i koncertus, kavines, prie ezero, priverte ismokti vairuoti jo diiidele masina... Tai dabar ir vairuoju...jau metus...kaip jo zmona...net negalvojau, kad toks saunus vaikinas gali buti mano panoseje, o as ju ieskojau kazkur toli. Mes labai laimingi. Ir turime suneli.

Sedejau viena vakara namuose ir miriau is nuobodulio.
Nardziau po mobiluju ir patekau i pazinciu kluba biteje.Siuntinejau sms ir susirasinejau su trim vaikinukais.Daviau tel nr ir pamirsau.Pradejo skambineti ir galiausiai gavosi taip, kad susitariau su visais trim susitikti.TA PACIA DIENA!Pirmasis atejo nesiprauses,nesiskutes ir be dantu.
Antrasis is karto panoro apsikabinti, taigi grizau namo pikta, nusivaliau makijaza ir nusprendziau niekus neiti, bet drauge ikalbejo pasimatyti su treciuoju.Ir stai sedziu as Laisves alejos ant suoliuko, nesidaziusi,isokusi i kasdienes kelnes ir susisukusi paprasta kuoda.Skaitau "cosmo" ir staiga prie manes prieina mano busimas vyras su rozyte rankose,
o as pradedu galvoti apie tai kaip baisiai atrodau.
Kino teatre paziurejom romantiska komedija ir vaziavom gerti kavos pas mane.Kita diena ejom i koncerta.Grizusi vakare radau manes laukiancia drauge, kuri ka tik buvo grizusi is Italijos ir po dvieju savaiciu as turejau vaziuoti su ja, nes jau buvo surastas darbas.
Bet taip ir neisvaziavau, o po menesio nuo pazinties mes jau gyvenom kartu.Dabar jau 5 menesiai kaip esam vede, ir kai pagalvoju kiek sunkumu atlaikem, kad musu santuokai trukde kas tik netingejo, jauciuosi laimingiausias zmogutis pasaulyje.
Stao tokia ta musu meiles istorija

Kino teatre paziurejom romantiska komedija ir vaziavom gerti kavos pas mane.Kita diena ejom i koncerta.Grizusi vakare radau manes laukiancia drauge, kuri ka tik buvo grizusi is Italijos ir po dvieju savaiciu as turejau vaziuoti su ja, nes jau buvo surastas darbas.
Bet taip ir neisvaziavau, o po menesio nuo pazinties mes jau gyvenom kartu.Dabar jau 5 menesiai kaip esam vede, ir kai pagalvoju kiek sunkumu atlaikem, kad musu santuokai trukde kas tik netingejo, jauciuosi laimingiausias zmogutis pasaulyje.

Stao tokia ta musu meiles istorija

Mes virtualiai susipazinom. As visada savo mintis aiskiai, tiesiai ir sviesiai sakiau, o jis sake, kad esu pikta feministe. Taip visus metus as jam nervus gadinau, nors to ne neitariau
Po metu susitikom - meile is pirmo susitikimo, nes pirmas zvilgsnis i nuotrauka buvo
Taip jau pora metuku kartu ir puse metu kartu gyvenam, vestuvems ruosiames ir apie vaikucius, tik dar tolimoj ateity, galvojam

Gerai papasakosiu as irgi savo istorija
Taigi isidarbinau as vienoje firmoje, mes vienas kita tuo metu pirma karta pamatem, tai buvo pries 2 metus. Bet kadnagi mano darbas buvo ne pacioj firmoj, o jos atsotvybej tai mes nesusitikdavom, o jis pasirodo manes vis firmoj ieskodavo (veliau prisipazino), po 3 menesiu as isejau i kita imone dirbti, ir dar po 3 menesiu vel gryzau i ta pacia
Taigi nuo to mano pakartotinio gryzimo viskas ir prasidejo
Kadangi jis biski ilgiau buvo dirbes, tai kaip man zaliai turejo biski paaiskint viena darbeli. Tada dar nedryso paprasyt mane tel.nr. Nu iki to paprasymo daznokai uzeidavo pas mane i kabineta ir siaip klausdavo kaip sekasi, bet tolimesniems zingsniams nesiryzo
O as kadangi neseniai buvau issiskyrus su senuoju draugu, tai manes vaikinai kaip ir nedomino (na kuri laika kol atsigausiu, nes baisiai jau ta draugyste nesekminga buvo, tuscias laiko svaistymas-cia su senuoju
) Taigi o buvo taip kad viena diena kazkaip su dabartiniu jau mano vyreliu prisireike nuvaziuot i viena objekta, na nuo to ir parsidejo
Tada po objekto apziuros jis ir paprase manes tel. nr. Dabar jei kas paklausia kaip jus susipazinot, tai pasakau kaltas adresas M.K.Čiurlionio g. 82
Pamenu kazkaip is pradziu jis mane kviesdavo i pasimatymus, o as neidavau nes labai tada buvau uzsiemus mergavimu
ir siaip baliu daug buvo. Bet pagaliau ryzausi susitikti, ir nepasigailejau. Nuvaziavom mes ta vakara i "Aladino lempa", kabakas, po to i vieną iš Vilniaus regyklų. Gryzau suzaveta, apkereta ir t.t.
Antras pasimatymas dar romantiskesnis ir zavesnis. Nupirko jis raudono vyno buteli ir mes nuvaziavom ant trijų kryžių kalno ir stebėjom naktinį Vilnių, nes jau gan tamsu buvo. Žvaigždės švietė, o mes stovejom susikabinę ir mums atrodė jog pazystami mes visą gyvenimą
Na toliau aisku Palanga, toliau regyklų lankymas ir štai jau 1 mėnesiukas ir 7 dienos mes kaip vedę, o 1 metukai ir beveik 2 menesiai kaip kartu sujungtos mūsų širdelės.
Jetau kaip prisimenu tai net širdelė suvirpa
Koks gi mano mažuliukas romantiškas

Taigi isidarbinau as vienoje firmoje, mes vienas kita tuo metu pirma karta pamatem, tai buvo pries 2 metus. Bet kadnagi mano darbas buvo ne pacioj firmoj, o jos atsotvybej tai mes nesusitikdavom, o jis pasirodo manes vis firmoj ieskodavo (veliau prisipazino), po 3 menesiu as isejau i kita imone dirbti, ir dar po 3 menesiu vel gryzau i ta pacia

O mano istorija buvo toka. Taip gavosi, kad vienais ir tais paciais metais sesuo, as ir brolis pradejom pirmus mokslo metus (sesuo istojo i univera, as i taikomosios dailes mokykla, brolis i pirma klase), bet cia ne apie tai. Kartu su sese mokesi toks vienas vaikinas, kuris turejo gera galva ir visai grupei ir ne tik padedavo spresti namu darbus. Tai ir susipazinau su juo kai sesuo mus vezdavo i mokslus, bet apie tai kas bus toliau, net minties neturejau. Retkarciais teko dalyvauti jos grupioku gimtadieniuose, kai sesuo ir mane kartu pasiimdavo... Zodziu, tada zinojau tik tai, kad toks vaikinas tiesiog yra ir daugiau nieko. Netycia mano tetis taise jo mamai televizoriu, ir prasitare, kad butu gera tureti toki zenta... O mano mama sesei ir jos darugems vis sakydavo: baikit jus lakstyti ir ziurekit i toki berna kaip jis (cia dabartinis mano vyras). Sesuo vis juokdavosi su savo draugems, joms reikejo gal tuo metu labiau pasiutusio, nes jis pakankamai ramus... Po to sese nuramino mama ir sake, kad ji tikrai uz tokio netekes, nebent as, o kadangi man tuo metu bernai visai nerupejo, tai tik susiraukiau ir tuom viskas pasibaige. Taip 4 metus kol nesibaige mokslai mes vis susitikdavome, kai sesuo vezdavo i mokslus bet tik labas ir viso gero, daugiau nieko. Baigus mokslus sesuo isvaziavo i JAV, as istokau i kita mokykla. Po metu sesuo grizo keliom savaitem, o tuo metu vyko miesto svente ir vel mes susitikom, tada teko siek tiek ir pabendrauti... Vel mokslo metai, einu su drauge is mokykos, o jis i darba (tuo metu jis mokesi magistraturoje, is ryto i paskaitas o po pietu dirbo selitoje). Teko keliais zodziais persimesti. Taip retkarciais susitikdavome, kol praplepedavome po valanda ir galu gale apsikeitem telefono numeriais juokais paskyreme pasimatyma, tuo ir pasibaige. Ir ryto su grupioke einam link mokyklos, ir ziurim jis prie kioskelio stovi, tai juokais paklausiau, ka manes lauki nuo vakar?? O jis juokais sako kad jo, laukiau laukiau ir nesulaukiau, tai nusprendziau jau eiti. As atsakiau, manes gali laukti ir visa gyvenima... Koki menesi po to nesimatem, tik netiketai gaunu sms, kaip gyveni. Numeris nematytas, pamaniau nesupratau, tai kol radau kas parase, teko ilgai laukti, bet kai radau atrasiau ir taip ta diena pasipyle sms iki pat vakaro, kol galu gale nusprendem koki vakara susitikti ir kartu zvaigzdes paskaiciuoti. Pagaliau sulaukiau to penktadienio, iki velumos vaiksciojom po miesta, fantastiskas vakaras buvo, visai nesinorejo namo. Taip pradejom susitikineti. Kada jis pirma karta atejo pas mane i svecius po darbo, atnese man selitos gerimu kelis blokus, man is karto uzbego ivikis uz akiu ir pamaciau kelis mazamecius vaikus, kurie atbego is kambario, pribego prie jo, apsikabino ir susuko "tevelis grizo". tada as ir supratau, kad tai jis, mano isrinktasis... Jau praejo 4 metai nuo musu pirmo pasimatymo ir metai laiko kai susituoke. Esu labai laiminga ir patenkinta tuo, kad ir tevai nesiskundzia (kai pries tai turejau vaikina, tavai buvo labai juo nepatenkinti), o jei kas nepatinka, tai vis primenu, patys tokio zento norejot...
Važiavom didelė "chebra" prie jūros sutikti naujųjų ir viena panelė jį buvo pasikvietusi (jis ją tuo metu kabino). Didelio dėmesio aš į jį nekreipiau, patiko tik, kad jumoro jausmas pakankamai išbujojęs.
Kaip vėliau sužinojau, jį tas pats faktas manyje patraukė.
Vienžo, būčiau jį pamiršus, bet beveik po metų ėmė jis pas mane benderyje lankytis. Ir tai ilgai galvojau, kad jis čia tik šiaip sau vaikšto, kol galų gale draugės į protą atvedė. Paskui dar truputį pasispardžiau, bet jis savo pasiekė - prisijaukino
Kaip vėliau sužinojau, jį tas pats faktas manyje patraukė.
Vienžo, būčiau jį pamiršus, bet beveik po metų ėmė jis pas mane benderyje lankytis. Ir tai ilgai galvojau, kad jis čia tik šiaip sau vaikšto, kol galų gale draugės į protą atvedė. Paskui dar truputį pasispardžiau, bet jis savo pasiekė - prisijaukino