Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ir kur susipažinote su antrąja puse?

as jau kazkur rashiau apie tai ax.gif
labai juokingai ish tiesu...
niekas netiki, kai i mus pasiziuri, kad taip gali nutikti... biggrin.gif
susipazinom vasario 14 d. ryte, autobuse i darba. blush-anim-cl.gif
jis mane uzkalbino... paskui as ish saves juokiaus, kad autike pazindinuosi...blink.gif
sake paskui, kad ish kart i aki kritau blush-anim-cl.gif
kad graziai shypsaus smile.gif
Atsakyti
Aš su savo vyru susipažinau darbe. Atėjo jis pas mus, bet trumpai padirbo. O kai nedirbo vistiek kasdien ateidavo, po darbo namo parveždavo. Plepėdavom, važinėdavom po miestą ratais. Taip draugavom 1,5 metų, o po to susituokėm.
Atsakyti
o mes susipazinom autobuse, per kucias, vaziamo kartu i paryziu... wub.gif nuo tada jau daugiau nei du metukai,kai mes kartu vis per gyvenima vaziuojam yess.gif biggrin.gif
o as dar netikejau, kad paryzius- meiles miestas... ax.gif
Atsakyti
O mes susipazinom vandenyje smile.gif
Visai netycia, per dideli "nenoriu" buvau atsidurusi savo drauges firmos vasaros suvaziavime. isokau i ezera maudytis ir praplaukiancio vyruko paklausiau, ar cia gilu biggrin.gif Jis atsake, kad tuoj pamatuos biggrin.gif Nesulaukiau, kol isners ir nuplaukiau (kvaila ezere klausti "ar gilu" blush2.gif ).
Veliau labai sekmingai sudalyvavau baudu metymo konkurse, o gylio matuotojas buvo vienas pagrindiniu mano sirgaliu (uz tai is renginio vedejo gavo sakoti!). sakoti valgeme kartu, dar atsirado skaniu saldainiu (jo bendradarbiai ranka pridejo), veliau nedrasiai paklause mano telefono numerio... blush2.gif As nedrasiai pasakiau blush2.gif laugh.gif
Po dvieju dienu jis man parase SMS. Su eilerasciu. Ir susitikom. Kita diena dar susitikom. Trecia diena - kaip pirma ir antra diena. Ketvirta diena - kaip pirma, antra ir trecia. laugh.gif Po septinto pasimatymo (t.y. po savaites) mes apsigyvenome kartu wub.gif
P.S. Jo versija su kiek kitokia pradzia laugh.gif kengurinas visada sako "As prie taves priplaukiau" laugh.gif tegul taip ir buna wink.gif
Atsakyti
Mes susipazinom IRC.
Pirmas jo klausimas man buvo: ar tekesi uz manes?
as, zinoma, nepasidiziavau: ok, tekesiu! biggrin.gif
Mazdaug po metu ir atsventem vestuves, daba 8 men kaip vede tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 01 27, 12:11)
Mes susipazinom IRC.
Pirmas jo klausimas man buvo: ar tekesi uz manes?
as, zinoma, nepasidiziavau: ok, tekesiu! biggrin.gif
Mazdaug po metu ir atsventem vestuves, daba 8 men kaip vede tongue.gif

Kokia faina istorija! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na mes tai susipazinome cementovkeje pirmakursiu biggrin.gif wub.gif . drauges prikalbino eiti, nei pinigu jau turejau, namo reikejo jau vaziuoti, o ir i baraka iki vienuolikos pirmakursius ileidzia, visai nebuvo noro schmoll.gif . bet visa grupe puole ikalbineti, kad eiciau ir pinigu paskolino ir nakvune parupino tik eik, na ir nusprendziau paziuret kaip kavencki bernai baliavoja (musu grupej vien panos beveik buvo, tai pakviet KTU mechanikai kartu cementuotis tongue.gif ). taigi nuejau pamaciau ir iskart isimylejau ir jau daugiau nei penki metai kartu, kaip susicementavom tai visam gyvenimui 4u.gif
Atsakyti
O mane sesuo vos ne iskart po isleistuviu i Sereikiskes pasedet nutempe. Sedejom, sedejom o salia ejo du labai girti viriokai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ir kaip tik prie musu suolelio vienas is ju nugriuvo biggrin.gif O kitas (busimas mano vyras)tuo tarpu priejo prie musu ir uzkalbino smile.gif Taip ir susipazinom. Bet kas galejo pamanyt doh.gif
Atsakyti
Kur pirmą kartą susipažinot su savo išrinktuoju, antra pusele?

Aš susipažinau Kaune, Senamiestyje eidama iš darbo (bėje - MANASIS yra ne lietuvis biggrin.gif )

O kur JŪS susipažinote?
kokia populiariausia vieta sutikti JĮ wub.gif
Atsakyti
as savaji tai "nukabinau" klube. Atsimenu kai ji pamaciau, kazkas atsitiko, atrodo nepazistu zmogaus, o jis kaip magnetas traukia, tai kai manes paprase telefono, dar pasimaivydama(o gal neduosiu) daviau ir mes jau 3 metai kartu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Manasis buvo mano buvusio virsininko brolis ir gyveno tuo metu ne Lietuvoje. Grizo i savo tecio laidotuves. Kai ji pamaciau-tarsi perkunas trenke. Jam pasirodo buvo panasiai. Kai kviete po darbo isgerti kavos dar 2 sav. maiviausi. Sakiau: galim gert ir cia, bet kai nuejom......ta pati vakara sutarem, kad busim kartu, tuoksimes, suplanavom kiek turesim vaiku ir .tt. Po to jis vel isvaziavo. Buvom draugave apie 1 men. Po 9 men. vaziavau pas ji svesti nauju metu, dar po 6 men. jis grizo! Visam. Dar po 5 men. mes susituokem ir iki dabar kartu ir labai laimingi.
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2005 02 06, 15:04)
Manasis buvo mano buvusio virsininko brolis ir gyveno tuo metu ne Lietuvoje. Grizo i savo tecio laidotuves. Kai ji pamaciau-tarsi perkunas trenke. Jam pasirodo buvo panasiai. Kai kviete po darbo isgerti kavos dar 2 sav. maiviausi. Sakiau: galim gert ir cia, bet kai nuejom......ta pati vakara sutarem, kad busim kartu, tuoksimes, suplanavom kiek turesim vaiku ir .tt. Po to jis vel isvaziavo. Buvom draugave apie 1 men. Po 9 men. vaziavau pas ji svesti nauju metu, dar po 6 men. jis grizo! Visam. Dar po 5 men. mes susituokem ir iki dabar kartu ir labai laimingi.

Nu, klausyk, kaip gražu biggrin.gif thumbup.gif , bravo, kad taip atitinka kirvis kotą biggrin.gif
Linkiu kuo didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti