Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

drinks_cheers.gif OOO kaip smagu atradus bendraminciu, man ir pianinas geris,nors muzikalkej tingejau nerealiai,uz tai dabar savarankiskai prakutau ir visai neblogai gaunasi skaityt is lapo (aisku easy ir medium varianta). Atsipalaidavimas didziausias ir po to galvot net lengviau bigsmile.gif Bet va,kokia problema senas tas pianinas ir senokai derintas,tai dabar stengiuos grot,kai kaimynu nera,bo issiderines ir kai kurios natos skamba taip kad doh.gif blush2.gif Gal sakau zinot,koki nebloga derintoja Kaune?Nu ir kad kainike tokia malonesne akiai butu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2007 08 31, 21:26)
drinks_cheers.gif OOO kaip smagu atradus bendraminciu, man ir pianinas geris,nors muzikalkej tingejau nerealiai,uz tai dabar savarankiskai prakutau ir visai neblogai gaunasi skaityt is lapo (aisku easy ir medium  varianta). Atsipalaidavimas didziausias ir po to galvot net  lengviau  bigsmile.gif Bet va,kokia problema senas tas pianinas ir senokai derintas,tai dabar stengiuos grot,kai kaimynu nera,bo issiderines ir kai kurios natos skamba taip kad  doh.gif  blush2.gif Gal sakau zinot,koki nebloga derintoja Kaune?Nu ir kad kainike tokia malonesne akiai butu  4u.gif

4u.gif Jei dar reikia rytoj paieškosiu ir parašysiu. Mes derinome prieš gera pusmetį biggrin.gif
Atsakyti
Derintojai visi pana6iai ima, stafk4 yra ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurevaga @ 2007 09 01, 00:46)
4u.gif Jei dar reikia rytoj paieškosiu ir parašysiu. Mes derinome prieš gera pusmetį biggrin.gif

O būčiau labai dėkinga 4u.gif

QUOTE(agnita @ 2007 09 01, 10:55)
Derintojai visi pana6iai ima, stafk4 yra ir viskas ax.gif

O maždaug koks tas užmokestis?Šiaip ta kaina nėra pirmoj vietoj, bile kad gerai suderintų, nes mano pianinui jau apie 50 metelių,tai reikia tikrai gero,nes kai kurios natos labai greitai vėl išsiderina.

Dievuliau,rašau ir galvoju,kaip fainai būtų daba čia ne PC klaviatūra taukšėt,o sumest kokį gerą gabaliuką pianinu wub.gif beje,dėkui už nuorodas 4u.gif
Atsakyti
Šiaip pianinas kuo naujasnis tuo geresnis, jis tinkamas naudoti maždaug tiek žmogus gyvena, po to ir derinimas nepadės 4u.gif , o keisti visus vidurius tai yra tas pats kas nupirkti naują 4u.gif
O dėl derinimo žiūrint ką reikia daryti, bet jūsų kaip suprantu net kapitalinio remonto reikia, tai net neįsivaizduoju kiek būtų, o paprastas suderinimas ir 50-100lt gali būti.
Atsakyti
aš derinau neperseniausiai. kadangi maniškį gerokai "pakutinti" reikėjo, tai sumokėjau 150 lt. paskui sakė, kad profilaktinis paderinimas 25-50 lt kainuos. tad jeigu dar vis reikia telefono, parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 09 04, 20:49)
aš derinau neperseniausiai. kadangi maniškį gerokai "pakutinti" reikėjo, tai sumokėjau 150 lt. paskui sakė, kad profilaktinis paderinimas 25-50 lt kainuos. tad jeigu dar vis reikia telefono, parašysiu.

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selija @ 2007 09 05, 16:53)
Būčiau labai dėkinga 4u.gif

parašiau AŽ
Atsakyti
QUOTE(aureli @ 2007 08 31, 14:12)
Man paskutiniu metu toks klausimas sukasi galvoj: galbut yra Vilniuje kazkokie fortepijono kursai suaugusiems? Nu kaip noreciau groti!!!

Apie kursus dar neteko girdėti, bet pati esu iš tų žmonių, kuriems įdomiau mokyti muzikuoti suaugusiuosius negu vaikus smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2007 09 20, 12:32)
Apie kursus dar neteko girdėti, bet pati esu iš tų žmonių, kuriems įdomiau mokyti muzikuoti suaugusiuosius negu vaikus  smile.gif  blush2.gif

kaip ir reklama blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2007 09 20, 15:49)
kaip ir reklama  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

blush2.gif Tikrai...neturėjau tikslo pasireklamuoti, tiesiog labai spontaniškai sureagavau į klausimą, man taip džiugu, kad šiais laikais suaugusieji vis dar nori muzikuoti... smile.gif
Temos moderatoriai mano savireklamą galės pratrinti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
atsispausdinau šiandien Amelijos valso natas (iš filmo) ir niekaip negaliu jų suprast... galvoju, gal kuri iš jūsų yra grojus šį kūrinį ir galėtų man padėti... Ten labai nesuprantamas ritmas, parašyta, kad keturios ketvirtinės, bet visose vietose į tą vieną ketvirtinę telpa 6 šešioliktinės blink.gif blink.gif . Tai kur vienai rankai tiesiog ketvirtinė, o kitai tos šešios, tai be problemų sugroju, o ką daryt kur ketvirtinė su tašku? kiek į ją tų šešioliktinių telpa...? na kaip beskaičiuočiau, man niekaip ta kairė ranka nesusiderina su dešine blink.gif
Atsakyti