Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

Sveikutes . Labai reikia jusu konsultacijos . mirksiukas.gif Ruosiames pirkti dukrai pianina , koks butu geriau ? (pavadinimas ) Radom skelbima kad parduoda SMOLENSK kaina 2000 lt. ar ne per brangu ? Lauksiu jusu patarimu ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2007 08 13, 17:14)
Sveikutes . Labai reikia jusu konsultacijos . mirksiukas.gif Ruosiames pirkti dukrai pianina , koks butu geriau ? (pavadinimas ) Radom skelbima kad parduoda SMOLENSK kaina 2000 lt. ar ne per brangu ? Lauksiu jusu patarimu  ax.gif  blush2.gif

sakyčiau, kad brangoka, prasti rusiški g.gif šiaip geriausi tai Petrof, reikia pažiūrėti pianino būklę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1975Neringa @ 2007 08 13, 17:14)
Sveikutes . Labai reikia jusu konsultacijos . mirksiukas.gif Ruosiames pirkti dukrai pianina , koks butu geriau ? (pavadinimas ) Radom skelbima kad parduoda SMOLENSK kaina 2000 lt. ar ne per brangu ? Lauksiu jusu patarimu  ax.gif  blush2.gif

O dukra muzikos mokyklą lanko? Būtų geriausia paprašyt mokytojo pagalbos, jis/ji mielai patars, apžiūrės pianino būklę 4u.gif
Atsakyti
Tik siemet prades lankyt . Aciu uz patarimus . 4u.gif Bandysiu konsultuotis su mokytoja .
Atsakyti
Norėčiau natų iš "Junona ir Avos" [ kiek žinau tai miuziklas ar roko opera blush2.gif ] Gal kas bent kompozitorių žino? Būtų lengviau rast... Nes kol kas ieškau ir nerandu... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2007 08 26, 17:04)
Norėčiau natų iš "Junona ir Avos"  [ kiek žinau tai miuziklas ar roko opera  blush2.gif ] Gal kas bent kompozitorių žino? Būtų lengviau rast... Nes kol kas ieškau ir nerandu...  4u.gif

Kad aš tokios nė nežinau...
Atsakyti
QUOTE(kuuzia @ 2007 08 27, 08:57)
Kad aš tokios nė nežinau...

Man ir negirdėta, jau tiek miuziklų esu pragrojus, bet tokios schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos,
labai dziaugiuosi, kad radau tokia tema smile.gif
As tai baigiau muzikos mokykla pries daugiau nei 10 metu, o pries keleta metu ir buvusi Tallat kelpsos technikuma. Vis dar megstu pagroti. Natu turiu galybe (puse is ju man per sudetingos, tai as bent jau lengvesnius grazius gabaliukus pagroju is man patinkancio kurinio smile.gif ).
Man paskutiniu metu toks klausimas sukasi galvoj: galbut yra Vilniuje kazkokie fortepijono kursai suaugusiems? Nu kaip noreciau groti!!! As ir groju, kai parvaziuoju pas tevus puse savaitgalio prasedziu prie pianino, bet jauciu kad nelabai tobuleju... vis tik darbas su pedagogu neatstos savarankisko mokymosi sad.gif O siaip mano darbas visai nesusijes su muzika ir grojimu, tai taip norisi to tokio kaip paildomo uzsiemimo.
Kad muzikos akademijoj bent vakarinis skyrius butu, tuomet butu galima bandyti ruostis ir stoti, o dabar viskas taip beviltiskai atrodo.
Kaip del tu kursu, gal kas nors ka nors zinot? Ar lieka tik privacios pamokos? Gal merginos, kurios mokosi/dirba muzikos akademijoj ka nors daugiau zino?
O siaip jei kam kokiu natu reisk - rasykit!
Atsakyti
Kuuzia,
http://notes.tarakanov.net/musicl.htm
paziurek cia, puslapio apacioj yra ir Junona i Avos'. Bet cia nera fortepijonine transkripcija. Nors gal visai idomu butu pasigrot/pasidainuot. Siaip labai grazus miuziklas!
Aureli
Papildyta:
Kuzia, atsiprasau, cia as Davusiai vilti rasiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aureli @ 2007 08 31, 14:12)
Sveikos,
labai dziaugiuosi, kad radau tokia tema smile.gif
As tai baigiau muzikos mokykla pries daugiau nei 10 metu, o pries keleta metu ir buvusi Tallat kelpsos technikuma. Vis dar megstu pagroti. Natu turiu galybe (puse is ju man per sudetingos, tai as bent jau lengvesnius grazius gabaliukus pagroju is man patinkancio kurinio smile.gif ).
Man paskutiniu metu toks klausimas sukasi galvoj: galbut yra Vilniuje kazkokie fortepijono kursai suaugusiems? Nu kaip noreciau groti!!! As ir groju, kai parvaziuoju pas tevus puse savaitgalio prasedziu prie pianino, bet jauciu kad nelabai tobuleju... vis tik darbas su pedagogu neatstos savarankisko mokymosi sad.gif O siaip mano darbas visai nesusijes su muzika ir grojimu, tai taip norisi to tokio kaip paildomo uzsiemimo.
Kad muzikos akademijoj bent vakarinis skyrius butu, tuomet butu galima bandyti ruostis ir stoti, o dabar viskas taip beviltiskai atrodo.
Kaip del tu kursu, gal kas nors ka nors zinot? Ar lieka tik privacios pamokos? Gal merginos, kurios mokosi/dirba muzikos akademijoj ka nors daugiau zino?
O siaip jei kam kokiu natu reisk - rasykit!

Na šiaip apie kursus neteko girdėti...turbūt būtų sudėtinga grupiniu būdu mokyti groti mirksiukas.gif
O kuo tau netiktų privačios pamokos? Mano draugė moko ir suaugusius smile.gif
Atsakyti
Aureli - ačiū, nateles jau radau anksčiau 4u.gif čia yra tema apie dainų [ ir ne tik dainų smile.gif ] natas internete tongue.gif
Atsakyti
Laba aureli 4u.gif
Tokių mokslų akademijoj tikrai nėra schmoll.gif , nebent privačiai gali mokytis. 4u.gif
Atsakyti