Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(ajaja @ 2009 11 30, 15:12)
supratau  smile.gif teisingai, niekas neatstos tikro paprasto pianino, sutinku  drinks_cheers.gif
bet pianino kol kas nera galimybiu tureti, tai pirksiu ir mokinsiuos sintezatorium (va kaip tas daiktas vadinasi), o po to jau bus matyt..
tai galvojat, kad geriausia pirma imti pamokas, neuzsiimti savamoksliu, istikruju logiska, nes neturint isvis jokiu pagrindu as ir nezinociau nuo ko pradeti...
gal kokiu patarimu koki geriau pirkti ta sintezatoriu?? gal dar kokia knygele paskaityti pries pradedant?

galit paskaityt, kad ir bet koki ''Jaunaji pianista'', ten dazniausiai buna ir muzikos teorijos pradziamokslis kartu. Ir internete galit paieskot, tikrai yra info. Dabar nepamenu tiksliai, bet, rodos, sitoj temoj kazkuri mamyte labai gera nuoroda buvo idejus, paziurekit 4u.gif
o del sintezatoriaus - kad esat Airijoj, siulyciau pasitart su tuo, kas ten mokina muzikos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina O.: 30 lapkričio 2009 - 20:56
Labas. Gal kuri netyvia esat aptikus Muse dainos "Unintended" natas? : ) Seip labai patinka man sita daina ir pianinu, paklausiau, visai nieko lygtai skamba : )
Atsakyti
Gal kas šeštadienį žiūrėjo "Lietuvos talentus" ten vaikinukas grojo kūrinį "Švelnumas" gal kas bent autorių žino..ar žino kur gauti jį.. taip noriu aš jo.. toks gražus jis man.. wub.gif
Atsakyti
niu, ne tu viena jo norėtum smile.gif nepasakyčiau, kad naujas kūrinys, matomai iš tų senų rusiškų knygų..... gal internete reiktų įvesti pažiūrėti
Atsakyti
Flash zaidimas, su kuriuo galima ismokti skaityti natas is penklines:

http://martypapa.blo.../fast-keys.html
Atsakyti
Gal zinote kur galeciau rasti internete lietuvisku vaikisku daineliu, kur butu zodziai ir natos?
Atsakyti
QUOTE(Raschida @ 2010 01 03, 18:47)
Gal zinote kur galeciau rasti internete lietuvisku vaikisku daineliu, kur butu zodziai ir natos?

mane taip pat labai domintu :sos :sos blush2.gif
Atsakyti
Turiu keleta knygu... jei norit, galeciau pafotkint kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2010 02 06, 17:12)
Turiu keleta knygu... jei norit, galeciau pafotkint kada smile.gif

Buciau labai labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful_Disaster @ 2009 11 11, 15:26)
Natos/populiaroji muzika

Pasidalinu savo atradimu.  Ne klasika... bet daug filmų melodijų, pop dainų aranžuočių, ypač pravers toms kurios ir padainuoti mėgsta smile.gif))

smile.gif Skanaus

AČIŪ AČIŪ AČIŪ 4u.gif ilgai ieškojau panašas puslapio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skirte @ 2010 01 03, 00:09)
Flash zaidimas, su kuriuo galima ismokti skaityti natas is penklines:

http://martypapa.blo.../fast-keys.html

Pabandziau. Ir nelabai. Pagrindinis minusas- cia nera vidury atskaitos vietos. Kiekvienas pianinas ar fortepijonas ja turi - ten buna parasyta, pvz, Riga (instrumento gamybos firma), ir zinai, kad ties situo zodziu yra pirmoji oktava. O kai matai begaline klaviatura, tai pasimeti. Geriau mokykimes skaityt natas grodamos wink.gif
Atsakyti
sveiki, as sugalvojau pasimokyt groti is natu, na siaip tiesiog savo malonumui, pries menesi isigijau sintezatoriu, kazka bandau...
Galbut jums kvailai mano klausimas nuskambes, bet turit man atleisti, nes neturiu jokio muzikinio issilavinimo. Skaidau knygele Piano for Dummies, ziuriu cia apie natas sneka ne kaip apie do re mi fa sol la si do, o ABCDEFG. Na tos raides atitinka tuos do re mi fa sol la si do, bet man tiesiog idomu ar Lietuvoj kai pianinu mokina groti, ar irgi mokina irgi tom raidem, nes as pirma karta girdziu??? blink.gif

Atsakyti