Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(Maištautoja @ 2011 02 04, 15:56)
kur ten kas kairei,kur desinejrankai? g.gif

nugi koks skirtumas.... su kuria patogiau, su ta ir grokit.. as rimtai;)

paziurejau ta daina. Ten choro natos. Antroj eilutej daug kur per platus intervalai, kad su viena kaire ranka apimtumet. Tai virsutine nata is kaires rankos perkelkit i desine mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina O.: 04 vasario 2011 - 18:26
maistautoja:soprano ir alto natos grojamos desine ranka,o tenoro ir boso -kairiaja.
bet kaip sake linao tai yra pakankamai dideli atstumai tarp boso ir tenoro,ta itenoro natas perkelt reikia i desine,tokiu budu desine gros jau ne dvieju natu akorda o triju.
Atsakyti
Laba diena, grojančios mergaitės. Neskaičiau temos (atsiprašau, jei reiks perskaitysiu), bet manau, kad galiu prašyti pagalbos. Yra pianinas šioks toks pas draugą, visada labai norėjau išmokt groti, bet niekas nepamokė. Noras išlikęs labai didelis, bet esu nekantri. Noriu išmokti sugroti vieną dainą, jos atlikimas pianinu yra patalpintas youtubėj, esmė ta, kad kai kurių natų nesimato ką spaudo, o nesimokiusiam sunkoka susigaudyt blush2.gif taigi gal kuri nors nepatingėtų laisvą vakarą surašyt visas nateles? blush2.gif nuorodą atsiųsiu jeigu atsiras norinčių.
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 02 07, 15:58)
Laba diena, grojančios mergaitės. Neskaičiau temos (atsiprašau, jei reiks perskaitysiu), bet manau, kad galiu prašyti pagalbos. Yra pianinas šioks toks pas draugą, visada labai norėjau išmokt groti, bet niekas nepamokė. Noras išlikęs labai didelis, bet esu nekantri. Noriu išmokti sugroti vieną dainą, jos atlikimas pianinu yra patalpintas youtubėj, esmė ta, kad kai kurių natų nesimato ką spaudo, o nesimokiusiam sunkoka susigaudyt blush2.gif taigi gal kuri nors nepatingėtų laisvą vakarą surašyt visas nateles? blush2.gif nuorodą atsiųsiu jeigu atsiras norinčių.

o tu ar nors kelias nateles pazysti?jei nori pabandyk ideti cia nuoroda,jei kas is musu zino sia daina,o gal zino kur rasti visas natas ,tai atsakytumem. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 02 07, 20:17)
o tu ar nors kelias nateles pazysti?jei nori pabandyk ideti cia nuoroda,jei kas is musu zino sia daina,o gal zino kur rasti visas natas ,tai atsakytumem. 4u.gif

http://www.youtube.c...feature=related

žinau tik kur prasiseda do blush2.gif as mintinai buvau kelias melodijas išmokusi, bet jos labai trumpos ir lengvos, o va šitas kūrinys mane sudrebina kaskart pasiklausius wub.gif prisirašiau į savamokslių klubelį, gal pavyks ką pramokt. o natelių prašau, nes iš jų galėtų vienas žmogus pamokyti groti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 02 07, 19:14)
http://www.youtube.c...feature=related

žinau tik kur prasiseda do blush2.gif as mintinai buvau kelias melodijas išmokusi, bet jos labai trumpos ir lengvos, o va šitas kūrinys mane sudrebina kaskart pasiklausius wub.gif prisirašiau į savamokslių klubelį, gal pavyks ką pramokt. o natelių prašau, nes iš jų galėtų vienas žmogus pamokyti groti ax.gif

http://classpiano.co...tereo_love.html
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 02 07, 23:06)

truputį trumpesnė ir lengvesnė versija, bet nu laaabai didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasara_ @ 2011 02 08, 12:33)
truputį trumpesnė ir lengvesnė versija, bet nu laaabai didelis dėkui 4u.gif

as radau ir siap natu,bet tik akompanjamenta,o yra vienas sitas kur yra ir melodija ir akompanjamentas,bet reikia registruotis.maniskis sake,siandien pabandys atrasti ,kur nereikia registruotis.
o tu jei ieskotum Edward Maya - Stereolove piano sheets,gal ka rastum,nes as italijoj tai ne visus puslapius matau,ir kartais nutinka,kad as neturiu registruotis,o jus is lt turit ir atvirksciai.
Atsakyti
Sveikos, ateinu jūsų konsultacijos
Turime senuką pianiną Ukraina, bet apie 30metų jis tik dulka, be to vaikystėje kažką ten ir pakrapščius esu(lėlei kojų reikėjo, viršuj, atsidarius porą išsilaužiau) blush2.gif
įdomu, ar dar apsimoka tokį taisyti? ar jau tik mest lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidabas @ 2011 02 12, 14:34)
Sveikos, ateinu jūsų konsultacijos
Turime senuką pianiną Ukraina, bet apie 30metų jis tik dulka, be to vaikystėje kažką ten ir pakrapščius esu(lėlei kojų reikėjo, viršuj, atsidarius porą išsilaužiau) blush2.gif
įdomu, ar dar apsimoka tokį taisyti? ar jau tik mest lauk g.gif

30 metu pianinui nera labai daug, jei jis nebuvo intensyviai naudojamas, o tik ''dulkejo'' smile.gif manau, kad galima ir taisyti. Kita vertus, Ukraina - viena is prastesniu firmu.. konkreciai pasakyt galetu tik meistras - pasikvieskit, parodykit pianina ir pasikonsultuokit - turetu pasakyti, ka reikia daryti ir kiek tai kainuotu. O jau po to spresit, tvarkyti ar ne... gi kito pianino uz lita irgi neisigysit..
Atsakyti
aaa
Papildyta:
QUOTE(mamanė @ 2011 02 16, 19:08)

Sveikutės, man laaabai reikia gražių dainų natų ansambliui. kad būtų bent dviem balsais, geriausia trims. taip jau viskas pabodę, nieko naujo neina rast...Ieškojau Bobų vasaros dainų natų, bet neradau, gal kuri žinot. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamanė: 16 vasario 2011 - 18:09
QUOTE(updike @ 2007 05 24, 23:50)
Vaje, kaip faina, kad radau tokia tema...  bigsmile.gif  Muzikos mokykla baigiau pries 5metus, o iki siol pagrajinu tik mokykloj ismoktus kurinius doh.gif  Kokia geda... Ir prie pianino labai retai prisedu - kartais taip negera pasidaro del to, kad pirstai nebemiklus ir visi igudziai kazkur isgarave... Tad gal galite duoti pavyzdziu, kokie populiarus kuriniai yra lengvai ismokstami? Nes, pavyzdziui, turiu ABBOS ir Queen'u dainu natu, taciau tokios pakankamai sudetingos. O kadangi mano skaitymo is lapo lygis zemas, o ir kantrybes zulint akordus nelabai turiu, tad noreciau, kad patartumet ka nors nesudetingo ir grazaus... 4u.gif  Nes kartais po visu darbu taip gera prisesti prie pianino ir uzsimirsti... wub.gif

labutis, radau tavo kažkada rašytą sms, kad turi natų abbos ir Queen. labai man jų reikėtų, o ten trimis balsais viskas parašyta, ar tik melodija, vienu balsu. ir ar yra akompanimentas, t.y. pritarimas pianinu. būčiau dėkinga už atsakymą rolleyes.gif 4u.gif
Atsakyti