Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(mamanė @ 2011 02 16, 18:46)
labutis, radau tavo kažkada rašytą sms, kad turi natų abbos ir Queen. labai man jų reikėtų, o ten trimis balsais viskas parašyta, ar tik melodija, vienu balsu. ir ar yra akompanimentas, t.y. pritarimas pianinu. būčiau dėkinga už atsakymą  rolleyes.gif  4u.gif

abba
Papildyta:
o CIA rasi visokiu thumbup.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Jungiuosi prie jūsų merginosNuo muzikos mokyklos laikų nebesu grojus,bet dabar toks noras yra biggrin.gif Gal atsiustumėt šiulaikinės mūsų lietuviškų dainų natų kam negaila bigsmile.gif ax.gif Renatagr83@gmail.com
Labai būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
labas merginos ,narsydama radau,kad musu SM buvo tokia tema ir cia rasite gal dar veikianciu nuorodu:
http://www.supermama...182984-200.html
Atsakyti
QUOTE(Lina O. @ 2009 10 29, 19:47)
visada prasom cia 4u.gif
geresnio tinklapio nemaciau
jokiu mokesciu, jokiu stabdymu, siuntiesi kiek nori ir visus puslapius, ne tik pirma mirksiukas.gif

smile.gif Sveikos mamytės smile.gif dažnai pažioplinėdavau po šį klubą, bet šįkar neištveriau ir prisijungiau, nes noriu labai labai padėkoti Linai, šioje nuorodoje radau kūrinį kurį grodavau prieš eile metų atgal ir jau buvau visai pamiršusi, dabar parsisiunčiau natas ir esu tiesiog euforijoje smile.gif Ačiū labai.
Parsigabensiu seną Smolensk pianiną iš draugės (paskolina) ir jau nuo rydienos grajinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone1313 @ 2011 02 25, 14:17)
smile.gif Sveikos mamytės smile.gif dažnai pažioplinėdavau po šį klubą, bet šįkar neištveriau ir prisijungiau, nes noriu labai labai padėkoti Linai, šioje nuorodoje radau kūrinį kurį grodavau prieš eile metų atgal ir jau buvau visai pamiršusi, dabar parsisiunčiau natas ir esu tiesiog euforijoje smile.gif Ačiū labai.
Parsigabensiu seną Smolensk pianiną iš draugės (paskolina) ir jau nuo rydienos grajinsiu smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina O. @ 2009 10 29, 18:47)
visada prasom cia 4u.gif
geresnio tinklapio nemaciau
jokiu mokesciu, jokiu stabdymu, siuntiesi kiek nori ir visus puslapius, ne tik pirma mirksiukas.gif

Aš dar vieną svetainę žinau:
Štai čia.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(audrone1313 @ 2011 02 25, 15:17)

Visada prasom 4u.gif
labai malonu, kad randate dziaugsmo ir naudos 4u.gif

volpe, atleisk, apsileidau... blush2.gif as apie dainu skenavima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina O.: 25 vasario 2011 - 17:08
QUOTE(audrone1313 @ 2011 02 25, 14:17)

O koks tai buvo kūrinys?
Atsakyti
sveikutės pianistės,
noriu paklausti gal kuri turite vestuvinio maršo natas pianinui? bandžiau ieškoti,bet radau tik skirtas trimitui blush2.gif
mano el.paštas vejobritva@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Veja Feja @ 2011 02 26, 14:44)
sveikutės pianistės,
noriu paklausti gal kuri turite vestuvinio maršo natas pianinui? bandžiau ieškoti,bet radau tik skirtas trimitui  blush2.gif 
mano el.paštas vejobritva@gmail.com

http://www.dicearchi..... Nuptiale.pdf
Atsakyti
gal kam prireiks danutes v. muz.pagrindu teorija cia
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2011 03 01, 13:58)
gal kam prireiks danutes v. muz.pagrindu teorija cia

o man nerodo neina atsidaryt blush2.gif
Atsakyti