Įkraunama...
Įkraunama...

Skambiname pianinu

QUOTE(kuuzia @ 2007 06 14, 09:39)
Padėvėtas apie 1000 lt, skelbimuose pasižiūrėk, nemažai parduoda, bet stebėjausi, kad tiek daug. Neseniai tiesiog smalsavau ir žiūrinėjausi.

QUOTE(Spurgitta @ 2007 06 14, 09:45)
oj labai įvairiai, priklausomai nuo to, ar naujas, ar dėvėtas, kokios firmos, kokios būklės.kainos pagal tai svyruoja nuo kelių šimtų iki keliolikos tūkstančių.žiūrėk skelbimuose arba muzikos instrumentų parduotuvėse wink.gif

Dėkui už atsakymus 4u.gif

Šiaip aš esu smuikininkė, bet turėjau seną svajonę kada nors išmokti groti pianinu. Manau, ji galutinai pribrendo ax.gif Tai galvoju man reiktų kokio visai paprasto. Pažiūrėjau vakar skelbimus, tai buvau atradus net tokių kur 450 Lt kainuoja. Bet net iš nuotraukų matosi koks tragiškas jų stovis. Klavišai bangom išėję doh.gif biggrin.gif
Tai taip suprantu be 1000 lt kažko normalesnio nelabai ir rasiu.
O į ką labiausiai reikėtų atsižvelgti perkant pianiną?Ir kokios firmos iš tų pigesnių geriausios? Kai šioje srityje žinių neturiu, tai mane greit apmautų doh.gif
Atsakyti
Aš tai žadu pirkti MIDI klaviatūrą
user posted image
Kažkas bus panašaus. Ir įsigyti žadu neviršijant 500 litų. Kaip jum tokia įdėja? A? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2007 06 14, 19:51)
Aš tai žadu pirkti MIDI klaviatūrą
[imghttp://www.trinitymusic.co.uk/images/keyboard/midikeyboard1.jpg[/img]
Kažkas bus panašaus. Ir įsigyti žadu neviršijant 500 litų. Kaip jum tokia įdėja? A?  mirksiukas.gif

Aš irgi galvojau apie elektroninę. Bet norėčiau, kad klaviatūra būtų didelė. Bet kad žiūriu kainos didesnės nei pianinų.. Tai nežinau ties kuriuo variantu apsistoti.
Dar man būtų įdomu sužinoti iš pianisčių ar tiek oktavų, kaip Ramunes pateiktoje Midi klaviatūroje užtenka, norint pagroti kažką gražaus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 14 birželio 2007 - 19:03
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 14, 20:01)
Aš irgi galvojau apie elektroninę. Bet norėčiau, kad klaviatūra būtų didelė. Bet kad žiūriu kainos didesnės nei pianinų.. Tai nežinau ties kuriuo variantu apsistoti.
Dar man būtų įdomu sužinoti iš pianisčių ar tiek oktavų, kaip Ramunes pateiktoje Midi klaviatūroje užtenka, norint pagroti kažką gražaus?

Aš tai grojusi daug metų ir tikriausią malonumą patirti galėdavau tik su fortapionu. Dabar turiu savo pianiną palikusi pas tėvus ir vežti jį per visą Lietuvą nesiryžau. O kai pradėjau bastytis po pasaulį, tai visai apie pianiną tik pasvajoti galiu, todėl žadu pirkti tokią MIDI klaviatūrą. Esu išbandžiusi 3 oktavų, tai sakyčiau visai nieko. Aišku yra kūrinių, kuriems to maža. Bet yra visokių galimybių su tom klaviatūrom, kaip ir oktavų perjungimas, tik reikia spėti tai begrojant padaryti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2007 06 14, 19:13)
Dėkui už atsakymus 4u.gif

Šiaip aš esu smuikininkė, bet turėjau seną svajonę kada nors išmokti groti pianinu. Manau, ji galutinai pribrendo ax.gif  Tai galvoju man reiktų kokio visai paprasto. Pažiūrėjau vakar skelbimus, tai buvau atradus net tokių kur 450 Lt kainuoja. Bet net iš nuotraukų matosi koks tragiškas jų stovis. Klavišai bangom išėję doh.gif  biggrin.gif
Tai taip suprantu be 1000 lt kažko normalesnio nelabai ir rasiu.
O į ką labiausiai reikėtų atsižvelgti perkant pianiną?Ir kokios firmos iš tų pigesnių geriausios? Kai šioje srityje žinių neturiu, tai mane greit apmautų doh.gif

Na aš tai prieš visokius elektroninius pakaitalus. Iš jų visvien niekada netūralaus pianino garso negausi schmoll.gif nepatinka man
Mano senelis turėjo pianiną "Ukraina", tai visai nieko buvo. Pas vieną draugę buvo "Belarus", tai šiek tiek prasčiau. Šiaip geriausias iš pigesnių manau būtų "Ryga".
Atsakyti
sveikos, mergytės!
jungiuosi ir aš prie jūsų... jau laiminga esu tai kaip slyva - šiandien pirmą kartą po kokių penkiolikos metelių prie pianino prisėdau. o dar jūsų pagalba ir savo super mėgstamą kūrinį susiradau (S. Joplin Entertainer). tiesa, po tiek metų tinginystės tai tik ypatingai supaprastintą variantą groti begaliu, bet azartas tai neapsakomas apėmęs thumbup.gif

dar klausimukas: gal kas žinot, kas suderintų pianiną (veiksmas Kaune)?? nes maniškis vargšelis jau tris perkraustymus iškentė ir dar tiek metų normaliai neprižiūrėtas buvo, tad harmonija kartais ausį taip rėžia, kad ohoho blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VEgle: 17 birželio 2007 - 15:40
[quote=kuuzia,2007 06 14, 15:20]
mėnesienos sonata tai labiau jau liūdna, o gal galėtum pasidalinti tuo waterfall ar book of days?
[/quote

book of days pas mane tik popieriuj, o waterfall seniai dinges ir tik galvoje likes g.gif
na bet ta popierini gal ir butu galima kazkaip atsiust, gal nufotkint puslapius...
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 06 17, 17:35)
sveikos, mergytės!
jungiuosi ir aš prie jūsų... jau laiminga esu tai kaip slyva - šiandien pirmą kartą po kokių penkiolikos metelių prie pianino prisėdau. o dar jūsų pagalba ir savo super mėgstamą kūrinį susiradau (S. Joplin Entertainer). tiesa, po tiek metų tinginystės tai tik ypatingai supaprastintą variantą groti begaliu, bet azartas tai neapsakomas apėmęs thumbup.gif

dar klausimukas: gal kas žinot, kas suderintų pianiną (veiksmas Kaune)?? nes maniškis vargšelis jau tris perkraustymus iškentė ir dar tiek metų normaliai neprižiūrėtas buvo, tad harmonija kartais ausį taip rėžia, kad ohoho blink.gif

pamegink ekspres kontakte susirasti nemazai ten tokiu skelbimu buna smile.gif
Atsakyti
[quote=Skirte,2007 06 17, 21:09]
[quote=kuuzia,2007 06 14, 15:20]
mėnesienos sonata tai labiau jau liūdna, o gal galėtum pasidalinti tuo waterfall ar book of days?
[/quote

book of days pas mane tik popieriuj, o waterfall seniai dinges ir tik galvoje likes g.gif
na bet ta popierini gal ir butu galima kazkaip atsiust, gal nufotkint puslapius...
[/quote]

popierinį tai nuskanuoti būtų galima...
Atsakyti
Kuuzia, aisku as apie skanavima pagalvojau, bet man nera kaip prie skanerio prieit dabar, taigi as nufotkinau pirma lapa. Gavosi stai kas:
http://i117.photobuc...te/IMG_9148.jpg

pabandyk atsispausdint, jei gerai matysis, tai likusius sudesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(roberciukas @ 2007 06 18, 09:05)
pamegink ekspres kontakte susirasti nemazai ten tokiu skelbimu buna  smile.gif

aš rimtai apie pianino derinimą klausiu... kitų objektų (ar subjektų) mūsų namuose derinti nereikia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(VEgle @ 2007 06 19, 18:23)
aš rimtai apie pianino derinimą klausiu... kitų objektų (ar subjektų) mūsų namuose derinti nereikia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Šiaip žinai, manau, kad tokių skelbimų būna, arba reikia nueiti į kokią muzikos mokyklą, ten irgi turėtum rasti skelbimų derintojų.
Atsakyti