na va, apraudojau paskutine serija
grazhi pabaiga

QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 07, 23:06)
Dekui !!!!!!!! Jau vien nuo grozhio galima pasigerti..

As pabaigoje

Nu ką, graži pabaiga
Dabar reik kažkaip iš TV3 iškaulyt kartojimą

nzn, man tai nelabai patiko paskutine serija, puse valandos pagraudenimai visokie - kam reikejo tokius liudnus dalykus kisti i paskutine serija?
o jau paskui 10 min. laiminga pabaiga...
siaip as del to ir ziuredavau si seriala, kad yra is ko pasijuokti, o ne paverkti, galejo geriau ka nors juokingai parodyti, anyway - serialas pasibaige - vien del to liudna

o jau paskui 10 min. laiminga pabaiga...

siaip as del to ir ziuredavau si seriala, kad yra is ko pasijuokti, o ne paverkti, galejo geriau ka nors juokingai parodyti, anyway - serialas pasibaige - vien del to liudna

Ech, kaip man liūdna...
Net užmigt negalėjau po to.... Įrašiau draugei tą serija, bo ta kalnuose sėdi ir sakė nudobs mane, jei nepasirūpinsiu įrašymu
Tai dar turėsiu progą viską peržiūrėti iš naujo. Ir pažliumbt iš naujo
Nes vakar kai Kerė susitiko su Šauniuoju viešbutyje, kad apsiraudojau, kaip kokia verksnė.... Gražu buvo.....
Jau dabar laukiu kartojimo..... Gal rašom kokį raštą?

QUOTE(Moteris @ 2005 02 08, 09:26)
Ech, kaip man liūdna...
Net užmigt negalėjau po to.... Įrašiau draugei tą serija, bo ta kalnuose sėdi ir sakė nudobs mane, jei nepasirūpinsiu įrašymu
Tai dar turėsiu progą viską peržiūrėti iš naujo. Ir pažliumbt iš naujo
Nes vakar kai Kerė susitiko su Šauniuoju viešbutyje, kad apsiraudojau, kaip kokia verksnė.... Gražu buvo.....

Ir aš apsiblioviau keliose vietose

Na, taip dar nebuvo!
Paskutinę seriją įsirašiau ir žiūrėjau šiandien ryte (vakar labai miego norėjau
). Tai myniau treniruoklį atsikėlusi 5 val. ryto, žiūrėjau S&C ir... žliumbiau... Kai jos ten keturios vėl kavinėj susitiko...
Pa-kar-tot! Pa-kar-tot!
Paskutinę seriją įsirašiau ir žiūrėjau šiandien ryte (vakar labai miego norėjau

Pa-kar-tot! Pa-kar-tot!

Aš irgi apie tai galvoju

as tai ne koke verksne.. per filmus niekada nezhliumbiu.. ale wakar per ta scena irgi ashara ishspawdzhiua....

Labai faina serija vakar buvo. Kazkaip per seksa ir miesta dazniausiai zvengiu. Na o vakar tokia rimta serija buvo ir plius dar paskutine, kad tikrai vos neapsiverkiau.
Laukiam kartojimo

Laukiam kartojimo

Sakes as tai praeita pirmadieni zliumbiau
o vakar su pasigerejimu ziurejau kaip viskas destosi i savas vietas, na bent kolkas
o kad sis filmas baigesi tai liudna is tiesu labai labai.
ne vienus metus buvau jo fane.

o vakar su pasigerejimu ziurejau kaip viskas destosi i savas vietas, na bent kolkas

o kad sis filmas baigesi tai liudna is tiesu labai labai.
ne vienus metus buvau jo fane.