Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

ech, koks happyend'as ax.gif
Atsakyti
na va, apraudojau paskutine serija cry.gif grazhi pabaiga wub.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2005 02 07, 23:06)
Statau virtualiai  drinks_cheers.gif

user posted image

Dekui !!!!!!!! Jau vien nuo grozhio galima pasigerti.. smile.gif pabandyciau visus...
As pabaigoje cry.gif cry.gif . Dazniausiai kvatodavau anksciau, o shiandien ne. Ar cia mano skydliauke kalta, ar serija tokia ? g.gif
Atsakyti
Nu ką, graži pabaiga 4u.gif Dabar reik kažkaip iš TV3 iškaulyt kartojimą ax.gif
Atsakyti
nzn, man tai nelabai patiko paskutine serija, puse valandos pagraudenimai visokie - kam reikejo tokius liudnus dalykus kisti i paskutine serija? cry.gif
o jau paskui 10 min. laiminga pabaiga... biggrin.gif
siaip as del to ir ziuredavau si seriala, kad yra is ko pasijuokti, o ne paverkti, galejo geriau ka nors juokingai parodyti, anyway - serialas pasibaige - vien del to liudna sad.gif
Atsakyti
Ech, kaip man liūdna... cry.gif cry.gif cry.gif Net užmigt negalėjau po to.... Įrašiau draugei tą serija, bo ta kalnuose sėdi ir sakė nudobs mane, jei nepasirūpinsiu įrašymu smile.gif Tai dar turėsiu progą viską peržiūrėti iš naujo. Ir pažliumbt iš naujo smile.gif Nes vakar kai Kerė susitiko su Šauniuoju viešbutyje, kad apsiraudojau, kaip kokia verksnė.... Gražu buvo..... wub.gif
Jau dabar laukiu kartojimo..... Gal rašom kokį raštą? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moteris @ 2005 02 08, 09:26)
Ech, kaip man liūdna... cry.gif  cry.gif  cry.gif  Net užmigt negalėjau po to.... Įrašiau draugei tą serija, bo ta kalnuose sėdi ir sakė nudobs mane, jei nepasirūpinsiu įrašymu smile.gif Tai dar turėsiu progą viską peržiūrėti iš naujo. Ir pažliumbt iš naujo smile.gif Nes vakar kai Kerė susitiko su Šauniuoju viešbutyje, kad apsiraudojau, kaip kokia verksnė.... Gražu buvo.....  wub.gif

Ir aš apsiblioviau keliose vietose cry.gif O prieš užmigdama galvojau, kaip būtų gerai susapnuoti kokį nors, nors trumpą pratęsimą... wub.gif Ech, graži serija buvo.... Ką ten serija - visas serialas smile.gif
Atsakyti
Na, taip dar nebuvo!
Paskutinę seriją įsirašiau ir žiūrėjau šiandien ryte (vakar labai miego norėjau blush2.gif ). Tai myniau treniruoklį atsikėlusi 5 val. ryto, žiūrėjau S&C ir... žliumbiau... Kai jos ten keturios vėl kavinėj susitiko...

Pa-kar-tot! Pa-kar-tot!
drinks_cheers.gif
Atsakyti

Aš irgi apie tai galvoju g.gif
Atsakyti
Nes vakar kai Kerė susitiko su Šauniuoju viešbutyje, kad apsiraudojau, kaip kokia verksnė.... Gražu buvo.....  wub.gif

as tai ne koke verksne.. per filmus niekada nezhliumbiu.. ale wakar per ta scena irgi ashara ishspawdzhiua.... blink.gif
Atsakyti
Labai faina serija vakar buvo. Kazkaip per seksa ir miesta dazniausiai zvengiu. Na o vakar tokia rimta serija buvo ir plius dar paskutine, kad tikrai vos neapsiverkiau.user posted image
Laukiam kartojimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sakes as tai praeita pirmadieni zliumbiau cry.gif
o vakar su pasigerejimu ziurejau kaip viskas destosi i savas vietas, na bent kolkas smile.gif
o kad sis filmas baigesi tai liudna is tiesu labai labai.
ne vienus metus buvau jo fane.
thumbup.gif
Atsakyti