Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Ir mes su vyru ziurim abu... man patinka filme vieni aspektai, jam kiti.... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laselis @ 2005 01 28, 13:02)
O as ilindau truputi i ta puslapeli  tongue.gif  O paskutineje serijoje rodys  biggrin.gif  biggrin.gif Ne ne , nesakysiu, neskaiciau pati , tik siaip damomis paisizavejau  ax.gif  Geras puslapis renren   4u.gif

Man irgi fainas sitas tinklapiukas, puse dienos prasedejau ir praziopsojau user posted image
Atsakyti
Ir as esu serialo "Seksas ir miestas" didziule gerbeja. O sio sezono nepraleidau ne vienos serijos. Man jis rodomas paciu geriausiu laiku - kaip tik 23val uzmiega dukryte, isiverdu puodeli arbatos, ir su didziausiu malonumu paziuriu si seriala. Prie perziuros daznai prisijungia ir vyras biggrin.gif . Tik gaila kad "Seksas ir miestas" jau i pabaiga sad.gif Jis buvo pirmadienio atgaiva akims thumbup.gif
Atsakyti
Vakarykste "serija" ir amn beveik asara isspaude..
Man nerealiausia tai Kere. jau tokia charizmatiska, kad negaliu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(batelis @ 2005 01 28, 14:13)

Mano mėgstamiausias serialas + "draugai" thumbup.gif

o man darugai taip nepatiko, negalėjau iki galo serijos žiūrėti.
apie kokį ten tinklalapį kalbate?
Atsakyti
vakar buvo labai faina serija sex'o ir miesto smile.gif smagu ziureti kaip jis is tirkuju kuriamas smile.gif
tik labai liudna kad jis jau baigesi...ir draugai jau baigesi,nebus ka ziureti sad.gif tai patys megstamiausi mano serialai smile.gif
Atsakyti
Nu pagaliau pagaliau ir as radau S&M gerbeju bureli.. O tai pagalvojau, kad tik viena is proto kraustausi... Siaip nesu filmu ziuretoja, bet sitas - narkotikas... Net vyras mane pirmadieniais vis ragina - einam vaiko praust, nes tavo filmas bus.. thumbup.gif
Labai gaila kad baigias.. cry.gif cry.gif cry.gif
Kad taip gavus irasu...... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kopa @ 2005 02 01, 11:00)

apie kokį ten tinklalapį kalbate?

S&M faniu ax.gif http://www.hbo.com/city/
Atsakyti
Nesupykit merginos, bet man "S&M" nesulyginamas su "Draugais".
Atsakyti
na man S&M nuo draugu labai skiriasi...bet abu kaip komedijos yra liuks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(blondine @ 2005 02 02, 22:32)
Nesupykit merginos, bet man "S&M" nesulyginamas su "Draugais".

Man tai Draugai nublanko pries S&M, gaila, kad taip atsitiko, galeciau nors Draugais dziaugtis...bet jau ne tas blink.gif
Atsakyti
vat ir man draugai nublanko blush2.gif gal as paaugau? tongue.gif uztat dziaugiuosi , kad 6 ****** po zeme vel rodys thumbup.gif sitas serialas tai man pats paciausias wub.gif
Atsakyti