Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

viso labo šeši sezonai tik nail.gif

aš tai visas serijas mačiau ne po vieną kartą biggrin.gif o mano Mr. Big nebeatvyks cry.gif tai šešios mergos būsim, irgi su kablais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(versus @ 2008 06 02, 16:05)

aš tai visas serijas mačiau ne po vieną kartą biggrin.gif o mano Mr. Big nebeatvyks cry.gif tai šešios mergos būsim, irgi su kablais  bigsmile.gif

***** bet tai cia gerokai virs 100 seriju. nea, man sesija, po sesijos gal reikes pradeti ziureti biggrin.gif
Atsakyti
6, bet sestas tokio ilgio kaip 2 sezonai biggrin.gif
pirmas neypatingas man, matyt isivaziuot reikejo
poto 2,3,4,5 dievinu biggrin.gif
o 6 tai jau toks salduniskas darosi, su daugiau meiliu seiliu, bet vistiek suuuper
Papildyta:
QUOTE(versus @ 2008 06 02, 17:05)

aš tai visas serijas mačiau ne po vieną kartą biggrin.gif o mano Mr. Big nebeatvyks cry.gif tai šešios mergos būsim, irgi su kablais  bigsmile.gif

as irgi, greiciau po kokius 10, daznai visai kaip fona pasileidziu biggrin.gif
eee, nebus siurprizu ponickai be mr. Big tongue.gif biggrin.gif as tai bijau kad mano mr. Big is darbo veluos g.gif nu grynai kaip seriale tada bus biggrin.gif
Atsakyti
Jei jau esat laba jautrios tai be MR BİG'u eikit, nes siurbciosit kaip reikiant. Maniskis ejo kartu, tai sako daugiau nesivesiu tave i kina, nes puse filmo prazliumbiai! Bet madu sou tai ispudingas ir dar kai man dabar aktualu interjeras, tai taip pat buvo i ka pasiziureti!!!! Ehhh.... as vis tikiuosi, kad bus antra dalis... ar siaip kazka panasaus galetu sukurti!!!
Atsakyti
viskas, nebeskaitysiu šios temos iki rytojaus laugh.gif nes bijau, kad tiek išlaukusi ir žinodama minimaliai apie filmą, netikėtai perskaitysiu ką nors ir bus nebeįdomu biggrin.gif
Atsakyti
As savo mr. Big prigrasinau, kad privalo eiti su manim cool.gif sakes, kaip laukiuuuuuuu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif eisiu su 10cm aukstakulniais, tik dar nesugalvojau ka rengtis biggrin.gif
Atsakyti
o kam jus savo bigus taip temptis ten norit? biggrin.gif prizai kazkokie bus?
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 06 03, 00:12)
o kam jus savo bigus taip temptis ten norit?  biggrin.gif prizai kazkokie bus?

as tai tempiuosi nes pats kazkada pazdejo ir pasisiule biggrin.gif drauges matot labai busy dry.gif pradzioj as visai sakiau eisiu viena, kad nei drauges, nei diedulis salia netrukdyt, o po filmo nekomentuotu nesamoniu biggrin.gif bet ai... ka jau smile.gif
Atsakyti
Laukiu nesulaukiu kada galesiu parsisiusti thumbup.gif
Atsakyti
Na tai kokie atsiliepimai po Lietuvisko pristatymo? Ar ir jus apemusi melancholine nuotaika?
Atsakyti
Jau siandien siandien siandien pamatysiu!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif Del jokio filmo taip nejau is proto biggrin.gif
Kaip vilnietem sekesi? Kokie zaidimai buvo? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, tai buvo NUOSTABU!!!! bigsmile.gif Kokius 4 kartus susigraudinau iki asaru, bet neverkiau biggrin.gif
Atsakyti