paziurejau angliskai filma ir net sunku pasakyti kokie jausmai apeme. Filmas patiko, bet toks liudnas jis. Tiek nusivylimo, tiek liudesio pas veikejas, kad nustebau. As gal kazko kito tikejausi, net pati nezinau. truputi paimetus esu, nes negaliu net ivertinti. Emocijos turi susiguleti. O anonse rodo kadrus is linksmuju daliu filme.
QUOTE(Dinariuke @ 2008 06 07, 00:20)
JAu linkomanijoj angliskas ir rusiskas senokai yra

QUOTE(Twiggy @ 2008 06 13, 12:51)
Aciukas eisiu paieskot, nes zmulej dar nera

As tai jau jau baigiu parsisiusti visas dainas is sountrack, tai nuo pat ryto klausausi sex and the city muzika... kazkaip man labai patinka! Tik as naiviai tikiuosi, kad bus kazkoks tesinys, na kazkas... nesinori man dar pabaigos.... radau net puslapi, kur galima visu filmu foto pasiziureti ir siaip visokiu niekalu! sex and the city oficialus puslapis
Kalbant apie drabuzelius, tai man ispudi paliko Samantos plati skrybele, po kuria slepesi, kai spoksojo i kaimyna. O apie kuri ten ta Carrie dirza jus ten kalbejot?
Kalbant apie drabuzelius, tai man ispudi paliko Samantos plati skrybele, po kuria slepesi, kai spoksojo i kaimyna. O apie kuri ten ta Carrie dirza jus ten kalbejot?
Sveikos.
Aš tai prieš egzą viena nuėjau į kiną pasižiūrėt. Serialą labai mėgau, o filmas tikrai nenuvylė. Dar dabar juo gyvenu
SUPER
Aš tai prieš egzą viena nuėjau į kiną pasižiūrėt. Serialą labai mėgau, o filmas tikrai nenuvylė. Dar dabar juo gyvenu

Super puslapiukas tikroms gerbejoms
ten net galima pasidaryti testa ir issiaiskinti, kuris is visu filmo vyru labiausiai tiktu i poras

As tai serialo neziurejau,bet nuejau paziureti filmo,tai taip patiko,kad niekaip negaliu jo pamirsti,o muzika taip pat jau visa parsisiuntus
Nerealus filmas

QUOTE(Simplicity* @ 2008 06 21, 16:30)
As tai serialo neziurejau,bet nuejau paziureti filmo,tai taip patiko,kad niekaip negaliu jo pamirsti,o muzika taip pat jau visa parsisiuntus
Nerealus filmas 

Pritariu, serialo as irgi neziurejau,bet filmas tai super

Merginos, gal galit kuri atsiusti man soundtracka?
i emeila