Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

paziurejau angliskai filma ir net sunku pasakyti kokie jausmai apeme. Filmas patiko, bet toks liudnas jis. Tiek nusivylimo, tiek liudesio pas veikejas, kad nustebau. As gal kazko kito tikejausi, net pati nezinau. truputi paimetus esu, nes negaliu net ivertinti. Emocijos turi susiguleti. O anonse rodo kadrus is linksmuju daliu filme.
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 06 07, 00:20)
O is kur jus siusites? g.gif

JAu linkomanijoj angliskas ir rusiskas senokai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 06 13, 12:51)
JAu linkomanijoj angliskas ir rusiskas senokai yra  mirksiukas.gif

Aciukas eisiu paieskot, nes zmulej dar nera unsure.gif
Atsakyti
As tai jau jau baigiu parsisiusti visas dainas is sountrack, tai nuo pat ryto klausausi sex and the city muzika... kazkaip man labai patinka! Tik as naiviai tikiuosi, kad bus kazkoks tesinys, na kazkas... nesinori man dar pabaigos.... radau net puslapi, kur galima visu filmu foto pasiziureti ir siaip visokiu niekalu! sex and the city oficialus puslapis

Kalbant apie drabuzelius, tai man ispudi paliko Samantos plati skrybele, po kuria slepesi, kai spoksojo i kaimyna. O apie kuri ten ta Carrie dirza jus ten kalbejot?
Atsakyti
Ačiū už super puslapiuka 4u.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš tai prieš egzą viena nuėjau į kiną pasižiūrėt. Serialą labai mėgau, o filmas tikrai nenuvylė. Dar dabar juo gyvenu smile.gif SUPER
Atsakyti
Gal kas zinot kur per torentus galima gaut anglu kalba filma, vakar is zmules parsisiunciau bet ziuret negalima per pasalinius garsus doh.gif doh.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Super puslapiukas tikroms gerbejoms smile.gif ten net galima pasidaryti testa ir issiaiskinti, kuris is visu filmo vyru labiausiai tiktu i poras rolleyes.gif
Atsakyti
As tai serialo neziurejau,bet nuejau paziureti filmo,tai taip patiko,kad niekaip negaliu jo pamirsti,o muzika taip pat jau visa parsisiuntus wub.gif Nerealus filmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Simplicity* @ 2008 06 21, 16:30)
As tai serialo neziurejau,bet nuejau paziureti filmo,tai taip patiko,kad niekaip negaliu jo pamirsti,o muzika taip pat jau visa parsisiuntus wub.gif  Nerealus filmas wub.gif

Pritariu, serialo as irgi neziurejau,bet filmas tai super thumbup.gif ,toks stilingas,moteriskas toks tikras draugiu filmas. smile.gif super labai,labai patiko wub.gif
Atsakyti
Dabar bus galima ir seriala pasiziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal galit kuri atsiusti man soundtracka? blush2.gif i emeila smile.gif
Atsakyti