Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

http://www.obuolys.l...php?NewsID=6225 bigsmile.gif
Noreciau paskaityti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 07 29, 13:40)

Įdomu kada Lietuvos knygynuose atsiras ši knyga g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 07 29, 14:45)
Įdomu kada Lietuvos knygynuose atsiras ši knyga  g.gif  bigsmile.gif

Kazkaip manau, kad niekada biggrin.gif
Atsakyti
O geras... tokios net knygos nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Kazkas karta lyg ir rase puslapi, kur galima tv serialus originalo kalba pamatyti, na kazkaip lyg ir allchannels.com na skamba panasiai, bet va man neatsidaro, todel manau, kad kazkaip adresa pamirdau, tai ir dabar maisau! Gal kas zino tikslu adresa. Siaip pries menesi ziurejau dar karta per ta puslapi sex and the city, bet va po kompo pertvarkos nerandu nieko cia! ir atmintis suslubavo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2008 07 30, 16:48)
Kazkas karta lyg ir rase puslapi, kur galima tv serialus originalo kalba pamatyti, na kazkaip lyg ir allchannels.com na skamba panasiai, bet va man neatsidaro, todel manau, kad kazkaip adresa pamirdau, tai ir dabar maisau! Gal kas zino tikslu adresa. Siaip pries menesi ziurejau dar karta per ta puslapi sex and the city, bet va po kompo pertvarkos nerandu nieko cia! ir atmintis suslubavo...  ax.gif

Galima ir per cia ziuret:
http://www12.alluc.o...tegory_uid=1629
ax.gif
arba per google paieskot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherryass: 30 liepos 2008 - 15:56
Galima ir per www.fanpop.com ziureti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 07 27, 12:14)
labai atsiprasau, siuo metu turiu tik gana prasta interneta, todel nepadesiu tinginciom placiau pasidometi torrentais, susizinot pagrindinius ju psl arba tokius kurie iesko per daug saitu
viskas labai paprasta. uztruktu ne ilgiau nei cia suraizgyt komentara

Kaip nemaloniai parasete, lygtai buciau tingine ir internetu nemokeciau naudotis doh.gif
Ieskojau 6-tojo sezono, linkomanijoje bei torrent.lt jo nera, galu gale suradau demonoid.com puslapyje, i kuri nauju vartotoju be pakvietimo nebepriima doh.gif tikrai nesu verta tokiu izeidzianciu zodziu schmoll.gif
Paskutines serijas ziurejau su tokiu malonumu wub.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinot ar tas naujasis kinas jau kažkur interneto platybėse klajoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2008 07 31, 12:31)
Merginos, gal žinot ar tas naujasis kinas jau kažkur interneto platybėse klajoja?  g.gif

man rodos as parsisiuntus buvau is apex dc++ smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliuxė: 31 liepos 2008 - 11:43
QUOTE(Kliuxė @ 2008 07 31, 12:43)
man rodos as parsisiuntus buvau is apex dc++ smile.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2008 07 31, 02:17)
Kaip nemaloniai parasete, lygtai buciau tingine ir internetu nemokeciau naudotis  doh.gif
Ieskojau 6-tojo sezono, linkomanijoje bei torrent.lt jo nera, galu gale suradau demonoid.com puslapyje, i kuri nauju vartotoju be pakvietimo nebepriima  doh.gif tikrai nesu verta tokiu izeidzianciu zodziu  schmoll.gif
Paskutines serijas ziurejau su tokiu malonumu  wub.gif

tikrai nerasiau piktai, tureciau normalu neta duociau kruva linku
daaaar karta siulau i google ivest torrent ir gauti daug psl su torrentais ir juose pasiieskot, nes daaaar karta sakau kad torentai tai ne vien torent.lt ir linkomanija
Atsakyti