Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Mergaites, gal kas padesit man ax.gif
is linkomanijos atsisiunciau pirmus 5 sekso ir miesto sezonus, bet zinau kad dar kazkiek seriju nemaciau..
Kazin kur butu galima gauti (6,7 sezonai turbut)? unsure.gif linkomanijoj nera..
ir galvoju, ar eit i dvd nuoma ieskotis, ar kur kitur g.gif
Atsakyti
TORRENTAI
jau koki 5 karta rasau
Atsakyti
Turiu visus sezonus, dievinu sita seriala thumbup.gif
Atsakyti
Ar yra skaiciusiu Seksas ir miestas knyga? g.gif
Atsakyti
as kazkada buvau pradejusi biski skaityt, bet visai neuzkabino
ir visai neprimena serialo
Atsakyti
Noreciau visai paskaityti, bet niekur nerandu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 07 26, 11:46)
TORRENTAI
jau koki 5 karta rasau

torrentų psl yra tūkstančiai, būtų galima nurodyti ir konkretesnį pavadinimą rolleyes.gif

serialo gerbėjau nebuvau, bet pasižiūrėjau filmą, tai kažkaip nieko įdomaus, vos neeilinė istorija schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gustuke: 27 liepos 2008 - 10:59
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 27, 11:56)
torrentų psl yra tūkstančiai, būtų galima nurodyti ir konkretesnį pavadinimą rolleyes.gif

serialo gerbėjau nebuvau, bet pasižiūrėjau filmą, tai kažkaip nieko įdomaus, vos neeilinė istorija schmoll.gif

labai atsiprasau, siuo metu turiu tik gana prasta interneta, todel nepadesiu tinginciom placiau pasidometi torrentais, susizinot pagrindinius ju psl arba tokius kurie iesko per daug saitu
viskas labai paprasta. uztruktu ne ilgiau nei cia suraizgyt komentara

o filmas tai visiska priesingyve serialui mano manymu g.gif seriala labiausiai zavejo ju sarkazmas, ironija, o filmas toks salduniskas unsure.gif bet vistiek buvo malonu as visas vel pamatyt
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 07 27, 12:14)
labai atsiprasau, siuo metu turiu tik gana prasta interneta, todel nepadesiu tinginciom placiau pasidometi torrentais, susizinot pagrindinius ju psl arba tokius kurie iesko per daug saitu
viskas labai paprasta. uztruktu ne ilgiau nei cia suraizgyt komentara

bet juk parašė, kad linkomanijoje nerado, o jūs 5kartus rašote ieškoti torrentuose rolleyes.gif tai jei žinote kad yra kažkur kitur tai reikėjo parašyti kur mirksiukas.gif gal žmonės negirdėjo apie kitus torrentų psl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 27, 13:02)
bet juk parašė, kad linkomanijoje nerado, o jūs 5kartus rašote ieškoti torrentuose rolleyes.gif tai jei žinote kad yra kažkur kitur tai reikėjo parašyti kur mirksiukas.gif gal žmonės negirdėjo apie kitus torrentų psl ax.gif

torrentai tai ne vien linkomanija
jei per sunku siulau naudotis google
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2008 07 26, 19:38)
as kazkada buvau pradejusi biski  skaityt, bet visai neuzkabino
ir visai neprimena serialo

Manes irgi visai neuzkabino schmoll.gif Taip ir neperskaiciau doh.gif

QUOTE(Cherryass @ 2008 07 27, 00:02)
Noreciau visai paskaityti, bet niekur nerandu biggrin.gif

Knygynuose, as pirkau "pergaso knygyne", apie 15Lt kainavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 07 27, 12:02)

Aš tai kai ieškojau, radau ir Linkomanijoje ir Torrent.lt ir net per zmule galima siustis( aisku del kokybes geriau to nedaryt), bet vistiek ziurejau per intv.ru lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti