Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

Aha ziurejau ir as ta tura ciotkai.grazus tas NY nes jau seriale kiek mes jo vietu atsiuziurejom praktiskai jau nepasiklystue te nuvykusios keik geru vietu zinom:DDD
O dle antros serijos, idomu ka rodys?Carrie su big'u isiskirs?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2009 04 20, 22:05)
as manau antras nebus geras filmas ax.gif jau pirmas blogas buvo

beje, NY sekso ir miesto turas kazkas nerealaus bigsmile.gif labai linksma plius idomu kaip realiai atrode vietos kur jos ten lakste

bigsmile.gif Papasakok bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 04 21, 12:52)
Aha ziurejau ir as ta tura ciotkai.grazus tas NY nes jau seriale kiek mes jo vietu atsiuziurejom praktiskai jau nepasiklystue te nuvykusios keik geru vietu zinom:DDD
O dle antros serijos, idomu ka rodys?Carrie su big'u isiskirs?biggrin.gif

man tai kas keista buvo, kad visos vietos gerokai mazesnes
filme jei parkas tai didziulis atrodo, jei skersgatvis tai ilgas
o istikro... simple viskas smile.gif

as manau antram filme Kere nescia bus g.gif
Atsakyti
O ideja thumbup.gif juk ji nesutverta but mama:D ai ne sita blondze sake netures vaiku:d tai gal ir nieko bus pazet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2009 04 21, 17:10)
as manau antram filme Kere nescia bus g.gif

Siandien su drauge kalbejom apie antraja dali, tai man irgi tokia mintis kilo, kad ji pastos, bet kazkaip abejoju, ar taip bus..
Manau Miranda gali antro vaiko susilaukti, Samanta savaji Mr. Big surasti, Sarlote nezinau... g.gif O Kere... Nu nemotiniska ji doh.gif
Atsakyti
Apie kokį čia turą kalbat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 04 21, 18:22)
Siandien su drauge kalbejom apie antraja dali, tai man irgi tokia mintis kilo, kad ji pastos, bet kazkaip abejoju, ar taip bus..
Manau Miranda gali antro vaiko susilaukti, Samanta savaji Mr. Big surasti, Sarlote nezinau... g.gif  O Kere... Nu nemotiniska ji  doh.gif

hmm... senokai skaiciau knyga, bet regis Kere pabaigoj pastojo.... tai kas zino...
Atsakyti
sveikutes as biski is kitos temos, bet noriu pamalonint musu megstamos aktores saros jesikos parker kvepaliuku nemokamu meginuku. zr nuoroda:

http://www.sarahjess...rkerbeauty.com/
Atsakyti
QUOTE(saunuolyte @ 2009 05 04, 12:02)
sveikutes as biski is kitos temos, bet noriu pamalonint musu megstamos aktores saros jesikos parker kvepaliuku nemokamu meginuku. zr nuoroda:

http://www.sarahjess...rkerbeauty.com/

Cia tik USA cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 04 21, 18:22)
Manau Miranda gali antro vaiko susilaukti, Samanta savaji Mr. Big surasti, Sarlote nezinau... g.gif  O Kere... Nu nemotiniska ji  doh.gif

kodel nemotiniska, prisimink serija kaip priziurejo mirandos vaika smile.gif
o siaip gi ir vestuvem nesukurta jinai buvo, bet istekejo
Atsakyti
Ir as..ir as gerbeja blush2.gif
Tik man keista, kad Sarah Jessica Parker moterims patinka, o vat vyrams kazkodel ne.. Maniskis sako, kad ji kaip [COLOR=yellow]arklys blush2.gif Ir draugai visi (vyr. g.) sako, kad labai nesimpatiska jinai.. Regis ja kazkokio vyrisko zurnalo skaitytojai nesimpatiskiausia aktore buvo isrinke. Kazi kodel taip? unsure.gif

Atsakyti
na mes moterys gal atlaidesnes esam subtiliam groziui, taip ji yra lb savotisko grozio, bet kadnagi mum ji labai patinka ne tik kaip mzogus, bet ir kaip musu megstamo serialo heroje tai mes tieisog nepajuntam, kaip pradedam ja idealizuot:DDD o vyram tai zinot, reik papu ir siknos:DDD nors krutine pas ja pagal jos sudejima normali thumbup.gif
Atsakyti