Įkraunama...
Įkraunama...

"Seksas ir miestas"

sveikos, mergaites clap.gif as cia irgi viena is tokiu gerbeju, kurios per torrentus siunciasi visus sezonus ir ziuri, ziuri, ziuri nuo pradziu. kai prasidejo serialas, buvau dar vaikas, ir sakydavau mamai "kokia tu cia nesamone su baisiu pavadinimu pamegai vakarais ziuret..???" thumbup.gif o dabar pati gaunu bart ir shaukt nuo MB, kad ziuriu is dalies "ANTIVYRINES" baisybes...... lotuliukas.gif turiu ideja - jei savo vyrukams parodytumem bent 5-10 minuciu SATC, ir lieptumem - pasakyk, kuri is ju keturiu kaip moteris zaviausia/patraukliausia ir kuo? - kazi, kokie butu mums atsakymai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pikudama @ 2009 05 28, 22:12)
jei savo vyrukams parodytumem bent 5-10 minuciu SATC

ka cia reiskia?
daugybe vyru pats ziuri satc, nes jiem patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lamia: 28 gegužės 2009 - 21:18
Kazin kodel Lietuvos ryto televizija nutrauke rodyt Seksa ir miesta, galejo parodyt iki galo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2009 05 29, 16:51)
Kazin kodel Lietuvos ryto televizija nutrauke rodyt Seksa ir miesta, galejo parodyt iki galo  doh.gif

Gal pratęs po rinkiminės atgitacijos g.gif Jau buvo anksčiau nutraukę, bet po kiek laiko vėl pratęsė mirksiukas.gif
Atsakyti
Seksas ir miestas pats geriausias serialas>:) Del manes galetu ji kurti ir kurti. 4u.gif
Atsakyti
Drasiai galiu prisijungti prie sio serijalo gerbeju!!! Labai labai patinka. Tiesa kai kas per daug ispusta, bet yra daug gyvenimo tiesos. Beja cia, kur dabar esu ta serijala rodo kasdien, o kai as ji ziuriu MB tuo metu su kompu dirba, tai vis dazniau pastebiu jo zvilgsni i tv, nors anksciau ir peikdavo sex and city, dabar pats nuolat primena, kad nepraleisciau ir isijunkciau, matyt pats nori ziuret, bet tas vyriskas ego... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2009 08 23, 09:46)
o kai as ji ziuriu MB tuo metu su kompu dirba, tai vis dazniau pastebiu jo zvilgsni i tv, nors anksciau ir peikdavo sex and city, dabar pats nuolat primena, kad nepraleisciau ir isijunkciau, matyt pats nori ziuret, bet tas vyriskas ego... doh.gif  lotuliukas.gif

o kaip as pritariu.... lotuliukas.gif ir pas mus namie taip pat buvo, kai as parsisiuntus visus sezonus is eiles emiau ziuret. po to emem kartu ziuret, bet... vis delto jam per skaudus tas satc, kazkaip eme erzintis ziuredamas, klausydamas ju pokalbiu, po to karta eme saukti kad tustybiu muge, ir jau is naujo man nebepavyksta irodyt, jog daug "gyvenimo tiesos" jame.... doh.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif na maniskis tustybiu muge nevadina, bet karta jam pasakiau, kad gailiuosi, jog taip gana anksti su juo gyventi pradejau, nes noreciau dar palakstyti, daugiau pasilinksminti ir kad dar nenoriu teketi is dalies, tai jis pasake: viskas, daugiau sex and city nebeziuresi, o tai bloga itaka jis tau daro! aisku juokavo, bet is dalies ir suprantu ji g.gif
Atsakyti
Pries kelias dienas ieskojau Keres foto is filmo, kur ji persidaze tamsiai plaukus. Labai noriu tokios spalvos, gal kuri nors netycia zinot, ar uzmatet, kur kokiam forume kokios info, kokie ten dazai? biggrin.gif

Siaip prisiziurejau visokiu foto ir pagalvojau, kad Sarah Jessica Parker viena is tu nedaugelio laimingu moteru, kurioms tinka ir sviesus ir tamsus, ir banguoti, ir garbanoti ir tiesus ir sruogelem dazyti ir vienspalviai ir t.t. ir pan biggrin.gif
Beziurint foto nostalgija apeme, reikes kuria diena vel filma paziureti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš kaip tik vėl visus sezonus žiūriu biggrin.gif Net primiršus kai ką. Smagu thumbup.gif
Atsakyti
As svajoju, kad kada nors isleis visus sezonus DVD lietuviskai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2009 09 05, 13:07)
As svajoju, kad kada nors isleis visus sezonus DVD lietuviskai  bigsmile.gif

Ir aš svajoju, nieks nedraudžia mirksiukas.gif
Atsakyti