Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

As dazniausiai ten nieko sau nerandu schmoll.gif
Atsakyti
as taip pat
Atsakyti
ax.gif Noreciau paklausti ar teko kuriai grazinti y sia parduotuve netikusi daikta? Ar nebuvo problemu?
Parsinesiau namo iir ziuriu kad apsipirkau visai ni v tiemu
Atsakyti
QUOTE(kordelija @ 2008 03 26, 21:36)
ax.gif Noreciau paklausti ar teko kuriai grazinti y sia parduotuve netikusi daikta? Ar nebuvo problemu?
Parsinesiau namo iir ziuriu kad apsipirkau visai ni v tiemu

priima be problemų - tik su etikete ir čekiu
Atsakyti
QUOTE(naure @ 2008 03 26, 21:56)
priima be problemų - tik su etikete ir čekiu

Aciu nuraminai bigsmile.gif
Atsakyti
Apziurejau pavasario kolekcija,nupirkau ilga maikute... Visai simpatiskai Reserved sukomplektavo savo kolekcija smile.gif galima rast keleta geru drabuzeliu...
Atsakyti
niekad sau nieko nerandu schmoll.gif
Atsakyti
O man labai patinka.... wub.gif turiu daug rubelių, o mylimiausia ir nepakeičiama palaidinė su kuria nesiskiriu jau treji metai irgi iš Reserved wub.gif
Atsakyti
Man patinka stilius tos parduotuvės. Turiu vasarines baltas kelnes, labai man patinka. Vyras džinsus, taip pat gerai nešiojasi
Atsakyti
Aha labai patinka, tai kelnytes kokias elegantiskas nusiperku, tai megztuka ar marskinukus.. 4u.gif
Apatiniai ir liux! thumbup.gif

Na zodziu man ji super wub.gif
Atsakyti
nepatinka RESERVED nes ten padidinti dydziai, o pati esu smulki ka besideciau atrodo ne taip kaip turetu but. na ten man tokie daugiau darbiniai drabuziai vyresnem moterims biggrin.gif
Atsakyti
pastebėjau, kad tarp 30-40 metų moteriškių reserved maišiukai labai populiarūs, bet pati tiesa sakant nesu šioje parduotuvėje buvusi. o vilniuj yra ji? kur? g.gif
Atsakyti