Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

QUOTE(dinaja @ 2008 04 06, 13:50)
Labai noreciau pasiteirauti smile.gif Reserved tinklalapyje yra nuostabaus grozio marskinukai, kuriu as baisingai noriu  ax.gif  Bet kiek beeiciau i Vilniuje esancias parduotuves ju nera  schmoll.gif  Tai va ir klausimas - ar visas naujos kolekcijos prekes gaunate? O gal galima kazkaip uzsisakyti smile.gif

ten kur tinklapyje ziuri marskinukus,salia ju turi buti kodukas (pvz D5509) smile.gif

parasyk man marskinuku koduka,as pasakysiu ar isvis tu marskinuku belike,gal jau isparduoti..siaip gaunam viska,ka matai tinklapyje ir dar daugiau mirksiukas.gif buna kad tam tikru prekiu lieka tik vienoj parduotuvej,tai galima uzsisakyti kad tarkim is siauliu,atsiustu i vilniu...tai padaroma per savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 04 07, 13:51)
ten kur tinklapyje ziuri marskinukus,salia ju turi buti kodukas (pvz D5509) smile.gif

parasyk man marskinuku koduka,as pasakysiu ar isvis tu marskinuku belike,gal jau isparduoti..siaip gaunam viska,ka matai tinklapyje ir dar daugiau  mirksiukas.gif  buna kad tam tikru prekiu lieka tik vienoj parduotuvej,tai galima uzsisakyti kad tarkim is siauliu,atsiustu i vilniu...tai padaroma per savaite  mirksiukas.gif

Labai ačiū už atsakymą, tačiau ši prekė neturi koduko, ji patalpinti šiek tiek kitoje vietoje, kur Paprocki-brzozowski, gabūt šių prekių ir negaunate - gal aš per daug noriu smile.gif Mane butent labai domina tie žydri marškinukai.
Atsakyti
QUOTE(ndr @ 2008 04 07, 08:20)
Aš dirbu Reserved ir organizuoju ispardavimus. Galiu pasakyti, kad reikia dazniau lankytis parduotuvese ir pastebesite, kad mes bene vienintele parduotuve, kuri daro -50% nuolaidas visoms prekems, daugeliui ir 70%  (sezono pabaigoje). Daugelis parduotuviu tik plakatus pakabina, kad pas juos nuolaidos 50%, o istikruju daugeliu prekiu kaina sumazinama 10-20 Lt.
Ir nuo sio sezono labai daug yra XS dydzio (80-60-84) - tik paprasykite pardaveju, jums suras.

Tai kad tos pardavejos dazniausiai tyngi ieskoti... Dazniausiai pasako, kad visi dydziai yra saleje... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2008 04 07, 18:06)
Tai kad tos pardavejos dazniausiai tyngi ieskoti... Dazniausiai pasako, kad visi dydziai yra saleje...  schmoll.gif

Bet XS istikruju yra. Ypac jaunatvisku modeliuku. Klasikos kolekcijoje pritariu - drabuzeliai skirti siek tiek vyresnioms moterims ir prasideda S dydziu. smile.gif
Atsakyti
Šiandien ten nusižiūrėjau švarkelį, reiks paimt, turbūt ax.gif Patinka man ši parduotuvė, nedažnai, bet randu ką nors vertą dėmesio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinaja @ 2008 04 07, 16:56)
Labai ačiū už atsakymą, tačiau ši prekė neturi koduko, ji patalpinti šiek tiek kitoje vietoje, kur Paprocki-brzozowski, gabūt šių prekių ir negaunate - gal aš per daug noriu smile.gif  Mane butent labai domina tie žydri marškinukai.

sita kolekcija tikrai yra visose reserved parduotuvese...beveik visos prekes is tinklapio..zydrus marskinukus jau radau,apie kuriuos kalbat...gal jie dar bus atvezti,nes prekes gaunamos kas savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2008 04 07, 19:27)
sita kolekcija tikrai yra visose reserved parduotuvese...beveik visos prekes is tinklapio..zydrus marskinukus jau radau,apie kuriuos kalbat...gal jie dar bus atvezti,nes prekes gaunamos kas savaite mirksiukas.gif

Yra? Valiooo smile.gif Tikiuosi sulauksiu kurioje nors Vilniaus parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
Man ši parduotuvė labai faina wub.gif Tiek daug gražių drabužėlių ir apatinio trikotažo... wub.gif
Atsakyti
parduotuve visada atkreipia mano demsi, bet sau asmeniskai as ten beveik nieko nesu pirkusi, tik marskinius vyrui smile.gif
Atsakyti
buvau vakar Reservede. tikrai graziu rubeliu yra. dabar kaip tik ispardavimai. labai daug kam-50% (ant etiketes uzklijuota perpus mazesne kaina negu buvo).
tik neturejau laiko rimtai pasirinkti ir pasimatuoti, reikes artimiausiu metu vel apsilankyti, nes rinktis kiek maciau buvo is ko.
Atsakyti
vakar nusipirkau labai gražų sijoną iš šios parduotuvės thumbup.gif nu toks kokį ir įsivaizdavau,dažniausiai ką sugalvoju nerandu,bet dabar tokia laiminga aš lotuliukas.gif liuks.tikiuosi ir kokybė bus gera rolleyes.gif
Atsakyti
Esu ne kartą pirkus ir kolkas (tfu tfu biggrin.gif ) niekas nenusiskalbė ir neplyšo ax.gif
Atsakyti