Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

Aš vaikui daugiau iš šios parduotuvės perku nei sau biggrin.gif Svarbiausia, kol jam renku rūbelius, jis turi užsiėmimą - parduotuvėje yra piešimo stalas ir reikmenys...
Žodžiu, išeinam iš šios parduotuvės visada verkdami doh.gif
Vaikiškų rūbelių kokybė man tokia pat kaip Zara Kids.
Čia apie Kauno Akropolį kalbėjau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 09, 17:24)
kaip kainos vaikiškų?

Įpirkti galima, jei lyginti su kokia Zara, tai yra tikrai pigesnių variantų. Striukės pigesnės tikrai, yra paprastų berniukiškų baltų marškinių, atrodo 49 lt kainuoja.
Ir labai fainos pėdkelnytės.
Atsakyti
Sau ka nors sitoj pardej visada randu smile.gif
ir kokybe labai nebloga, lyginna tsu ta pacia Zara, vero moda ir pan biggrin.gif
cia tik mano nuomone , jesli sto tongue.gif
Atsakyti
Kaip tik saviskiui siandien pirstines ten pirkau smile.gif
Atsakyti
Reserved man šiaip nelabai patinka, daug labiau priimtinesnė kokia Zara, bet pastebėjau, kad Reserved galima įsigyti nebrangiai tokių praktiškų dalykėlių, kaip pirštinės, šalikai, kepurės ir pan. Pati turiu labai gražias nėriniuotas kelnaites ( pamačiau ir negalvojusi griebiau, nors daugiau ir nesu susigundžiusi Reserved apatiniais) ir labai patogią, gražią juodą megztą kepurę, beretės tipo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunsetheat: 23 gruodžio 2008 - 15:40
Oi ne cia pataikiau 4u.gif Nekreipkit dėmesio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loora: 23 gruodžio 2008 - 15:44
anksciau galvojau, kad reserved labiau bobiski rubai - nieks i akis nekrisdavo schmoll.gif . o dabar turiu paltuka, rankine ir vakar kelnes per ispardavima nusipirkau - visai nieko rubai. tai arba asortimentas pasikeite, arba as subobejau lotuliukas.gif
Atsakyti
turiu labai mielas žydras pirštinaites zomšines iš ten, tai tikrai labai smagios...
Bet va vasarą pirkau rankinuką... nu toks š... doh.gif per savaitę laiko susitrynė... Labai supykau ir daugiau neužsuku į šia parduotuvę g.gif
šiaip būna praeinu, gražių bliuskučių užmatau, bet kažkoks principo reikalas neleidžia pirkt kažką iš ten doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Idomu o kada ten bus ispardavymas???
Atsakyti
šiais metais labai gražių rūbelių radau wub.gif anksčiau nesižavėjau šia parduotuve
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saridon'e: 23 gruodžio 2008 - 23:28
man labai patinka. megstamiausia parduotuve thumbup.gif
Atsakyti
Paskutiniu metu ten dazniau uzsuku. Patinka apatiniai - tik galetu didesnis ju pasirinkimas buti ax.gif Si men. bent 2 marskinukus nusipirkau, tikiuosi, kad gerai nesiosis 4u.gif
Atsakyti