AŠ kažkaip pastaruoju metu nieko ten neberandu - seniau rasdavau kiekvieną kartą užėjus

mes vyrui mano ten rubus daznai perkam. Kokybe, sakyciau, pakankamai gera. Mes esam patenkinti.
uztikau sena tema,tai galvoju parasysiu savo nuomone, labai faina parduotuve, toks teisingas stilius, ir kokybe neprasta
vyras megsta ten apsipirkineti, kokybe nesiskundziu kai lyginu

Pirkau tik apatinio trikotažo ten, bet kokybė šiaip sau

Na, as kadangi ten dirbu, tai man kai kas patinka, kai kas nelbai... Bet del kokybes, tai negaleciau sakyt, kad labai super - pirkau vyrui marskinelius, tai isbluko, bet siaip nesiot smagus...
Bet, kadangi man kaina darbuotojo yra, tai gan pigiai iseina, palyginus su kitom parduotuvem
Bet, kadangi man kaina darbuotojo yra, tai gan pigiai iseina, palyginus su kitom parduotuvem

Matavausi švarkiuką, siaubas, sagos kabo ant siūliukų, viena nutrūko besimatuojant
Jokio pamušalo, iš siūlių kabo siūlų galai
Kaina pagal tokią nekokybę triskart didesnė, nei turėtų būti

Kokybe vidutiniska,modeliukai nieko tokie,paskutini karta pirkau lininius kelnes,kol kas nesiojasi gerai;)))
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 10, 09:09)
AŠ kažkaip pastaruoju metu nieko ten neberandu - seniau rasdavau kiekvieną kartą užėjus 

as irgi ten nieko nerandu. reikejo paprastu baltu marskineliu, o jie neturejo ka pasiulyti

dukrai kartais randu ka nors