Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

AŠ kažkaip pastaruoju metu nieko ten neberandu - seniau rasdavau kiekvieną kartą užėjus g.gif
Atsakyti
mes vyrui mano ten rubus daznai perkam. Kokybe, sakyciau, pakankamai gera. Mes esam patenkinti.
Atsakyti
uztikau sena tema,tai galvoju parasysiu savo nuomone, labai faina parduotuve, toks teisingas stilius, ir kokybe neprasta
Atsakyti
vyras megsta ten apsipirkineti, kokybe nesiskundziu kai lyginu biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau tik apatinio trikotažo ten, bet kokybė šiaip sau schmoll.gif
Atsakyti
mano vyrui patinka reserved. ir aš kartais randu sau ko nors smile.gif
Atsakyti
Na, as kadangi ten dirbu, tai man kai kas patinka, kai kas nelbai... Bet del kokybes, tai negaleciau sakyt, kad labai super - pirkau vyrui marskinelius, tai isbluko, bet siaip nesiot smagus...
Bet, kadangi man kaina darbuotojo yra, tai gan pigiai iseina, palyginus su kitom parduotuvem rolleyes.gif
Atsakyti
Matavausi švarkiuką, siaubas, sagos kabo ant siūliukų, viena nutrūko besimatuojant doh.gif Jokio pamušalo, iš siūlių kabo siūlų galai mad.gif Kaina pagal tokią nekokybę triskart didesnė, nei turėtų būti ohmy.gif
Atsakyti
Turiu porą rūbų tai man patinka... smile.gif
Atsakyti
Kokybe vidutiniska,modeliukai nieko tokie,paskutini karta pirkau lininius kelnes,kol kas nesiojasi gerai;)))
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2007 07 10, 09:09)
AŠ kažkaip pastaruoju metu nieko ten neberandu - seniau rasdavau kiekvieną kartą užėjus g.gif

as irgi ten nieko nerandu. reikejo paprastu baltu marskineliu, o jie neturejo ka pasiulyti schmoll.gif
Atsakyti
dukrai kartais randu ka nors
Atsakyti