Įkraunama...
Įkraunama...

RESERVED

Mano nuomone, tai ne pačios geriausios kokybės drabužių parduotuvė. Ir jei verta pirkti, tai tik per išpardavimą, kai kainos daugiau mažiau atitinka kokybę.
Atsakyti
QUOTE(jurga_m @ 2007 06 23, 22:54)
RESERVE prasidėjo nuolaidos  thumbup.gif  thumbup.gif

O nuolaidos visiems drabužiams?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2007 06 24, 20:08)
Mano nuomone, tai ne pačios geriausios kokybės drabužių parduotuvė. Ir jei verta pirkti, tai tik per išpardavimą, kai kainos daugiau mažiau atitinka kokybę.

tikrai kokybė abejotina doh.gif Vyras kelis kartus nusipirko neapsižiūrėjęs jau suplyšusius megztukus schmoll.gif (ties apykakle)
Atsakyti
turiu pora rūbų, kurie neblogai žiūrisi. viena iš tų, į kurias užsuku atėjus į akrą
Atsakyti
QUOTE(Zivilkaa @ 2007 06 25, 10:35)
O nuolaidos visiems drabužiams?

Nuolaidos 30proc visiems vasariniams drabuziams. linui, viskam, kas yra trumpom rankovem, svarkams, sortams, bridzams, maudomams, dirzams, rankinems.
Atsakyti
as turiu 3 maikutes, 3 megztukus, melens, 2 sijonus ir reserved, tai nusiburbuliavo tik vienas megztukas, kurio sudetyje yra angoros vilnos, ebt kiek zinau visi jie seriasi is burbuliuojasi tie angorinaii ,ensvarbu kokios firmos. o visa kita man super nesiojasi, daznai skalbiu ir nieko. o stiliukas man tos firmos labai prie dūšios, nu ir dydziai ne tik astuoniolikinem smile.gif
Atsakyti
Turiu 1 sijoną. Ir daugiau nieko, kažkaip akis neužkliūna už ten esančių rūbų. rolleyes.gif
Atsakyti
Jei perki per išpardavimą, normalu. Jei bet kada - per brangu mirksiukas.gif
Atsakyti
Teko prekintis tik vieną kartą, ale daugiau nebeužsuku biggrin.gif . Kokybė rūbų prasta: kelnės po pirmo skalbimo nubluko dryžiais, kad nebeįmanoma nešiot, o nuo palaidinukės po pirmo skalbimo beveik visi papuošimai nubyrėjo (karoliukai) doh.gif . Kojos ten daugiau nekelsiu cool.gif
Atsakyti
Šiaip gražių rubelių galima rasti, bet matuojantis reikia atidžiai apžiūrėti, nes tikrai pasitaiko, kad ir siulė prairus ar šiaip koks pasiuvimo brokas išlenda. per išpardavimus visada užsuku ir ne vieną rūbą esu įsigijusi, visi puikiai nesiojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2007 06 27, 10:38)
Nuolaidos 30proc visiems vasariniams drabuziams. linui, viskam, kas yra trumpom rankovem, svarkams, sortams, bridzams, maudomams, dirzams, rankinems.

O apatiniams rūbams nėra nuolaidų? ax.gif
Atsakyti
Labai gera parduotuvė thumbup.gif drabužiai irgi super thumbup.gif
Atsakyti