Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

4u.gif nauja tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 23 gegužės 2007 - 11:36
Peti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Peti, wub.gif wub.gif wub.gif nėr žodžių....
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2007 05 23, 13:00)
Peti,  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nėr žodžių....

Darlute, kaip tau sekasi? blush2.gif
Atsakyti
Peti, buk gera, tik nenuleisk ranku 4u.gif Pasieksi savo vis tiek wub.gif
Atsakyti
Kažkaip rami buvau, bet po mergaičių nesėkmių pradedu bijoti unsure.gif Buvau rami kaip belgas, net su vyru apie tai kalbejomės, kodėl čia abu tokie ramūs. Pakalbėję išsiaiškinom, kad abu tai priėmėm kaip eilinę stimuliaciją ir jau po tiek nesėkmių tiesiog bijom kažko tikėtis (na kad mums pasiseks), nes tikėjomės po kiekvieno IUI ir dabar priėjom IVF - nors visai nesenai atrodė, kad tai sunkiai pasiekiama. Pats tikėjimas niekur nedingo, nes dėl jo vis einam į priekį, bet garsiai apie tai kalbėti jau nedrįstame... Ką ir kalbėti kaip mergaitėms nepasiseka ir po 4 IVF doh.gif
Atsakyti
Takom, Peti stiprybės Jums . Žinau, iš savo savo patirties kad šiuo metu ir netrumpą laiką skaudės nežmoniškai, galvoje suksis mintys tik apie tai, kils klausimas kodėl man ? Bet mergaitės laikykitės, laikas, darbas ir kiti dalykai gydo žaizdas.
Atsakyti
Tokom, Peti... stiprybes viskam pakelt.
Atsakyti
Peti wub.gif , nu blyn, buvau visu 100 procentu įsitikinusi Tavo sėkme g.gif Nenuleisk rankų, tikrai nestuke.gif netoli.

4u.gif
Atsakyti
Peti, man labai labai gaila! Stiprybės tau! Laikykis širdele verysad.gif
Atsakyti
Kreipiuosi į jus kaip labiau patyrusias. Pastojau po gimdos nuotraukos( tą patį ciklą). Gal žinote kam taip buvo ir kaip baigėsi?
Atsakyti
O kurią ciklo dieną nuotrauką dareis??
Atsakyti